warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

794 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

794 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Okul.com.tr Satışın Yıldızlarını Arıyor!


Anaokulundan liseye kadar 4 farklı kademede eğitim veren özel okullar ile velileri buluşturan Okul.com.tr olarak, 2016 yılından beri hizmet veriyoruz. Genç, aktif, yerinde duramayan ve övünmek gibi olmasın ama tuttuğunu koparan, çalışkan bir ekibiz. Online pazar yeri modelini eğitim sektörüne taşıyor, işimize dinamizm katıyoruz. Söylemeye gerek yok herhalde; hepimiz eğitime gönül vermiş okumuş çocuklarız.


Peki tam olarak ne iş yapıyoruz?


Okul arayışında olan velilere, 10 binin üzerinde okulu listeleme, bu okullar hakkında detaylı bilgi edinme, aradıkları kriterlere uygun olan okulları filtrele me imkanı ve ücretsiz eğitim danışmanlığı hizmeti sunuyoruz. Tam da bu noktada fazla mütevazı olamıyoruz; çünkü eğitim sektörünün önemli bir açığını kapattığımızın ve velilere dev bir hizmet sunduğumuzun farkındayız.


Okul.com.tr’de veliler, eğitim kurumları hakkındaki temel bilgiler ve fotoğraf galerilerini bulabilmenin yanı sıra, kurumların eğitim anlayışları, öğrencilere sundukları fiziksel imkanlar ve sosyal faaliyetler gibi bilgilere de hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabiliyor. Ayrıca velilere, ilgilendikleri okullar hakkında yapılan binlerce yorumu görme fırsatı da sunuyoruz.

 

Kurum tarafında ise okullar, kendilerini etkili bir şekilde tanıtma, doğru hedef kitle ile herhangi bir pazarlama maliyetine katlanmaksızın buluşma ve haklarında yapılan yorumlar ile geribildirim alma imkânını Okul.com.tr sayesinde yakalıyor. 

 

Gelecek dönemde üniversite ve kursları da kategorileri arasına eklemeyi planlayan Okul.com.tr olarak, “Okul” denilince ilk akla gelen platform olmayı hedefliyoruz. Senin anlayacağın hedeflerimiz büyük, azmimiz tam, inancımız yüksek. Sen de bizimle aynı ekip ruhuna sahip olduğunu düşünüyorsan, her geçen gün büyüyen kadroya sahip Okul.com.tr’nin genç yetenekleri arasında bir an önce yerini almalısın.

 

Olanaklarımız neler?


·       Güler yüzlü bir şirkette, yüzü gülen çalışma arkadaşları ile çalışıp, kendini dijital saha satış alanında gelişim

·       Dolgun maaş, bir de üstüne başarını ödüllendirecek prim sistemi

·       Araç ve yakıt olanağı, laptop, şirket telefonu ve hattı gibi ekstra olanaklar

·       Günlük 35 TL’lik yemek kartı ile lezzetli bir öğlen yemeği


Aradığımız Nitelikler:


·       Üniversite mezunu,

·       En az 2 yıl, B2B saha satış deneyimi olan,

·       Dijital reklam satışı konusunda deneyimli,

·       İletişim becerileri ve ikna kabiliyeti yüksek,

·       Dinamik ve dışa dönük karakter yapısına sahip,

·       Diksiyonu düzgün, insan ilişkilerinde başarılı ve takım çalışmasına yatkın,

·       Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,

·       Müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı çalışma disiplinine sahip.


İş Tanımı:


·       Verilen satış hedeflerinin gerçekleştirilmesi ve üstüne çıkılması,

·       Potansiyel ve mevcut müşterilerle, sahada birebir sıcak satış görüşmelerinin yapılması,

·       Günlük müşteri ziyaretlerinin ve raporlamalarının hazırlanması.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Saha Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Saha Satış Uzmanı Saha Satış Uzmanı Maaşları Saha Satış Uzmanı Nasıl Olunur? Saha Satış Uzmanı Nedir? Saha Satış Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Okul.om.tr olarak, okul araştıran ailelerin aradıkları kriterlerler doğrultusunda, binlerce okul arasında kendilerine en uygun olan kurum ile bir ar

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Saha Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Saha Satış Uzmanı Saha Satış Uzmanı Maaşları Saha Satış Uzmanı Nasıl Olunur? Saha Satış Uzmanı Nedir? Saha Satış Uzmanı İş İlanları