warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Bursa

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Üretim / İmalat

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Şirketimizin Panel Radyatör-Kombi Kazan alanında faaliyet gösteren Kombi üretim tesisinde görevlendirilmek üzere, Üretim Operatörü alınacaktır.

"İşe alım ve istihdamda değerlendirilen tek kriter işe uygunluktur. Herhangi bir ayrım yapılmaksızın tüm adaylara eşit fırsatlar sağlanmaktadır."

  • Meslek Lisesi/Çıraklık Eğitim Merkezi/Meslek Yüksek Okulundan mezun,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,
  • Vardiyalı çalışma sistemine uyabilecek,
  • Erkek adaylar için Askerlik görevini tamamlamış,


Görev Tanımı:

1. Amirlerinin verdiği talimat doğrultusunda dönüşümlü veya sabit olarak Cihaz üretim süreçleri içerisinde yer alan operasyonlarda üretim dahilinde yer alan yazılım ve donanımları kullanarak çalışmak. (Montaj hattı komponent, sarf malzeme ve  hammadde tedariği, Tox ile sac parça birleştirme,komponent ön montajı ,komponent montajı, Kablo ve elektronik kart ön montajı, Kablo ve elektronik kart  montajı,Ürün testlerinin yapılması, Hat üzerinde ve dışında ürün tamirat ve tadilatının yapılması, ürün paketleme istifleme ve mamül depo alanına sevk edilmesi, test veya başka amaçlar için kombilerin duvara, test istasyonlarına ve yönlendirileceği üretim tesisi veya dışında yer alan yerlere asılması ve montajı)
2. Tedarikçiden gelen komponent, sarf malzeme ve hammaddelerin idari kabul ve kalite onayının ardından Üretim depoya taşınması, istiflenmesi elleçlenmesi, etiketlenmesi sayımı, boya, ön montaj, alıştırma, ayıklama, temizlenme ve benzeri süreçler için malzeme hareketlerini yapmak.Boş palet ve taşıma araçlarının aynı sistematikle yönetilmesini sağlamak
3. Komponent, sarf malzeme ve hammaddelerin üretim depo alanı, satınalama depo alanı , kalite depo alanı, ek işlem atölye veya stok alanlarından alınarak üretim depoya veya üretim bandına taşımak, ön montaj hücreleri ve montaj hücrelerinde yer alan avadanlıklara veya tanımlı besleme stok alanlarına yerleştirilmesi, kanban uygulamaları ile stok yönetiminin sağlanması.
4. Tox istasyonlarında , ön montaj istasyonlarında ve montaj istasyonlarında ürünün gereği olan sarflı veya sarfsız birleştirme işlemlerini gerçekleştirmek.
5. İzolasyon, fitil,etiket,conta ve benzeri sarf malzemelerinin yapıştırılması
6. Ön montaj ve montaj istasyonlarında üretim dahilinde yer alan yazılım ve donanımları havalı ve elektrikli el aletlerini, fikstürleri, aparatları, şablonları,kesici ve delici ekipmanları kullanarak  Kombi-kazan-şofben komponentlerinin montajını gerçekleştirmek.
7. ESD  odası içerisinde ve tamir hattında yer alan Elektronik kart, pano ve kablo ön montajını ve montajını ESD gereklilikleri dahilinde gerçekleştirmek.
8. Ürünlere ait montaj istasyonlarında ve montaj hattı sonunda tanımlanmış testlerin yapılması.Testler için gereken montaj, demontaj,öcüm aleti kullanımı,yazılım ve donanım kullanımı, kayıt tutma, işaretleme yapma,hızlı düzeltme ve tamir ve tadilat yapma, gaz ölçümü yapma, tespit edilen hatalar için önceki ve sonraki montaj, test ambalaj, tamir hücrelerinin uyarılması ve uyarının yaygınlaştırılması için ilk amirlerinin bilgilendirilmesi.
9. Tamir hattında gerekli yazılım, donanım, havalı ve elektirikli el aletlerini kullanarak gereken tamirat, tadilat ve geri kazanım işlemlerini yapmak.
10. Hat üzerinde yer alan montaj fikstürü yapısındaki hat paletlerinin üzerindeki ürünün (kombi-kazan-şofben) birlikte veya ayrı ayrı  hat akışını hızlandırmak için hat üzerinden beden gücü kullanarak indirilmesi ve hat üzerine tekrar konulması.
11. Üretim tesisi veya dışında yer alan yerlerde ürünle, tesisatla veya bina ile ilgili gereken tamirat, tadilat ve geri kazanım işlemlerini gerekli yazılım, donanım, havalı ve elektirikli el aletlerini kullanarak yapmak.
12. Üretimin öncesinde,esnasında ve sonrasında ürün ile ilgili anormallik ve kalite problemlerinin gözlemlenip amirlerine bilgi verilmesi.
13. Ürünlerin ambalajlanıp gereken yazılım ve donanım kullanarak tanımlanması beden gücü ile ve/veya istifleme ekipmanları marifeti ile paletlenmesi, istiflenmesi,elleçlenmesi,paket içerisinden çıkarılıp yeniden işleme tabi tutulması ve stok alanları arasında transferinin sağlanması.
14. Ürünlerin test veya başka amaçlar için duvara, test istasyonlarına ve amiri tarafından yönlendirileceği üretim tesisi veya dışında yer alan yerlere asılması, montajı, demontajı,

Aday Kriterleri

1 - 5 yıl arası
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)
Yapıldı

Üretim Operatörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim Operatörü Üretim Operatörü Maaşları Üretim Operatörü Nasıl Olunur? Üretim Operatörü Nedir? Üretim Operatörü İş İlanları
Hakkımızda

1996 senesinde bir Beyçelik Holding iştiraki olarak kurulan Warmhaus; Bursa’da bulunan ve toplam üretim alanı 46 bin metrekare olan Teknosab fabrikası

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Belirtilen kategoriler dışında, özgeçmişinizde yer alan kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel veril

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemekhane, Yakacak, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı.

Üretim Operatörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim Operatörü Üretim Operatörü Maaşları Üretim Operatörü Nasıl Olunur? Üretim Operatörü Nedir? Üretim Operatörü İş İlanları