Kırklareli

İş Yerinde

İş Yerinde

33 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Planlama

Planlama

Başvuru Sayısı

96 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

96 başvuru

Departman

Planlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kırklareli lokasyonundaki projelerimiz için Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

Temel Görev ve Sorumluluklar:

  • Proje yönetimi ekibinin bir parçası olarak, çok düşük seviyede Yönetim gözetimi altında projeler için farklı zaman programlarını sürdürmek ve yönetmek için bağımsız olarak çalışabilme kabiliyetine sahip olmak.
  • Planlanan ve gerçekleşen projeksiyon ve gösterge sonuç raporları vb. dahil olmak üzere, tasarım ve inşaat izleme için Powerpoint’te gerekli sunumları ve raporları hazırlamak.
  • Ana proje iş programını gözden geçirmek, düzenli bir şekilde takip etmek ve Kritik Yol analizi sunmak.

  • Müşteriye sunulmak üzere günlük, haftalık ve aylık genel değerlendirme raporlarının ve temel proje zaman çizelgelerinin istatistiksel analizini hazırlamak.

  • Proje seviyesinde Müşteriye iş programı güncellemeleri sunmak.

  • Tasarım ve inşaat programları ve maliyet analizi için sürekli PCS desteği sağlamak.

  • Etütlerin, ön yeterlilik değerlendirmelerinin, sunulan tekliflerin, kaydedilen ve izlenen belgelerin, çizimlerin ve onaya sunulan teknik belgelerin sonuçlarının tablo haline getirilmesini ve kaydedilmesini denetlemek.

  • Süre uzatımı taleplerini, değişiklik talimatlarını, ara hakediş ödemelerini, kazanılmış değer yöntemi analizini, iş programı tahminlerini gözden geçirme ve gerektiğinde hukuki gecikme analizi değerlendirmeleri sunma yeteneği.

  • Yükleniciler, Yüklenicilerin ve Danışmanların ön yeterlilik değerlendirmesi, yöntem beyanlarının gözden geçirilmesi, sorun giderme vb. gibi diğer konularda yardım etmek.

  • Proje süresi boyunca gerekli olan diğer raporları hazırlamak.

 

Nitelikler:

  • Teknik ofis/planlama/raporlama departmanında asgari 3 yıl deneyimli olması gerekir.
  • İlgili bir alanda (inşaat, mühendislik, inşaat mühendisliği vb.) en az bir lisans derecesine veya lisansüstü dereceye sahip olmalıdır.
  • Primavera P6 İş Programı Entegrasyonu ve Microsoft Office yazılım programlarını iyi derecede bilmesi gereklidir.
  • Büyük yüksek katlı projeler,  ticari projeler ve ya endüstriyel projelerde kanıtlanabilir deneyim sahibi olmalıdır.
  • Organize olmalı, çakışan talepleri önceliklendirebilmeli, detaylara odaklı olmalı, doğruluğu korumalı ve yaptığı işi kendi kendine kontrol etmelidir.
  • İngilizce sözlü ve yazılı iletişim becerisine sahip olmalıdır.
  • İş ahlakına sahip, dürüst, güvenilir, uyumlu, işbirlikçi olmalı ve yeni sorumluluklar üstlenmeye istekli olmalıdır.
  • Yönetimin gözetimi altında ve ekip ortamında çalışabilmelidir.

Fiziksel Gereklilikler:

Burada tanımlanan fiziksel gereklilikler, bir çalışanın bu işin temel işlevlerini başarıyla yerine getirmesi için sahip olması gereken gerekliliklere örnek olarak verilmiştir. Engelli bireylerin temel işlevleri yerine getirmelerini sağlamak için makul düzenlemeler yapılabilir. Gerekli görevlerin yerine getirilmesi, fiziksel açıdan kalıcı ve geçici merdivenleri çıkabilme, inşaat personeli asansörlerini kullanabilme, merdivenlere tırmanabilme ve inşaat halindeki çalışma alanlarına girme becerisi gerektirir. Bu işin gerektirdiği özel görme yetenekleri arasında yakını görme, çevresel görme, derinlik algısı ve odağı ayarlama yeteneği yer alır. Bu işi gerçekleştirmek, nesnelere, araçlara veya kumandalara parmakla dokunmak, bunları tutmak veya hissetmek için elleri kullanmayı, oturmayı, konuşmayı ve duymayı, ayakta durmayı, tırmanmayı, denge kurmayı, eğilmeyi, diz çökmeyi, çömelmeyi veya emeklemeyi gerektirir. Çalışan ara sıra ağır yükler kaldırabilmeli ve/veya taşıyabilmelidir.

Çalışma Ortamı:

Burada tanımlanan çalışma ortamı özellikleri, bir çalışanın işin temel görevlerini yerine getirirken karşılaşacağı özelliklere örnek olarak verilmiştir. Engelli bireylerin temel işlevleri yerine getirmelerini sağlamak için makul düzenlemeler yapılabilir. Çalışan, bu iş kapsamındaki görevlerini yerine getirirken, hareketli mekanik parçalara, yüksek riskli yerlere, dumana veya havadaki partiküllere, dış hava koşullarına ve elektrik çarpması riskine maruz kalacağı inşaat sahasında çalışacaktır. Bu çalışma ortamlarındaki gürültü seviyesi genellikle orta ila çok yüksek arasındadır.


 

Aday Kriterleri

3 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Planlama Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Planlama Mühendisi Planlama Mühendisi Maaşları Planlama Mühendisi Nasıl Olunur? Planlama Mühendisi Nedir? Planlama Mühendisi İş İlanları