warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Depo ve Lojistik Yöneticisi

Tepe Güvenlik A.Ş.

İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Lojistik

Lojistik

Başvuru Sayısı

842 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

842 başvuru

Departman

Lojistik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

“Teknik Kadrolarımıza Güç Katacak” yeni takım arkadaşları arıyoruz.

 

Bilkent Holding Hizmet Grubu şirketlerinden biri olarak faaliyet gösteren Tepe Güvenlik A.Ş.  60.000 üzerinde kurulu sistemi ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen güvenlik firması olarak emin adımlarla ilerlemektedir.
Tepe Güvenlik, kişi ve kurumlara yönelik özel elektronik güvenlik çözümleri, alarm sistemleri ve Alarm İzleme Merkezi ile elektronik güvenlik alanında Türkiye genelinde hizmet sunmaktadır. Dünyadaki teknolojik gelişmeleri takip eden Tepe Güvenlik A.Ş., uzman mühendis kadrosu ile elektronik güvenlik alanında hizmet vermektedir. Şirketimiz, projeye özel elektronik güvenlik sistemi tasarımı yapmakta ve etkin güvenlik çözümleri sunmaktadır. İstenildiği taktirde şirketimiz, özel projelerde danışmanlık hizmeti de vermektedir.

  • Üniversite mezunu,
  • Uzmanlık alanında en az 5 yıl deneyim sahibi,
  • SAP sistemlerinde çalışmış,
  • Barkod sistemlerini kullanmış olan,
  • B sınıfı sürücü ehliyeti bulunan,
  • Eğitimi gelişimin bir parçası olarak gören,
  • Stres yönetimi ve problem çözme konusunda başarılı,
  • Yazılı ve sözlü iletişimi yeteneği güçlü,
  • Fazla mesai yapabilecek,
  • Kurum aidiyet kültürüne sahip

İstanbul lokasyonumuzda görevlendirmek üzere kariyerinde başarı dolu adımlarla ilerlemek isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz.


İŞ TANIMI


Ambar sistemlerini geliştirmek, bilgisayar kayıtlarının tutulması ile ambarın güvenlik, düzen ve temizliğinin sağlanmasını koordine etmek

Ambara girişi yapılan malzemelerin gruplarına ve özelliklerine göre düzenli olarak stoklanma ve muhafaza edilme sürecini koordine etmek

Ambara gelen fatura ve irsaliyelerin günlük olarak kayıt altına alınmasını  ve tutulan stok kayıtlarını düzenli olarak fiili stok miktarlarıyla kontrol edilmesini sağlamak

Şirket demirbaşlarının kullanan kişilere zimmet yapılması, demirbaş zimmet kayıtlarının tutulması süreçlerini kontrol etmek ve gerektiğinde bağlı yöneticisine raporlamak.

Malzemenin belirlenen şartlar dahilinde taşınmasını, depolanmasını ambalajlanmasını, muhafaza edilmesini ve sevkiyatını sağlamak.

Muhasebe Bölümü yetkilileri ile aylık envanter raporları düzenlemek,

Malzeme satış ve tüketimleriyle ilgili tahmini bütçe hazırlamak. Malzeme planlaması yaparak ihtiyaç raporunu yönetime sunmak.

Talep yönetim sistemiyle bölümlerden gelen talepleri depo stoklarında varsa teminini , Depo stoklarında yoksa Satın alma yapılmasını sağlamak.

Teslimi yapılan malın uygunsuzluğu malın iade edilmesini gerektirecek ise malı ve irsaliyeyi tedarikçiye iade etmek ve satın alma tarafından tekrar sipariş açılması için Satın alma Bölümüne bilgi göndermek.

Şirketin stoklarında bulunan ürünlerin asgari-azami stok seviyesini takip etmek, azalan ürünleri ve hareket görmeyen ürünleri takip etmek ve raporlamak,

Şirket tarafından düzenlenecek sevk irsaliyelerini irsaliye seri numaraları belirtilerek muhasebe bölümünden teslim almak, kullanılan sevk irsaliyelerinin klase edilmesini sağlamak

Sorumlu olduğu bölge kapsamında depodaki tüm malzemelerin sayımlarının yapılmasını sağlamak, yapılacak sayımlara katılmak, stok durumlarını raporlamak,

 
 

Tepe’li Olmak istersen şimdi tam zamanı!

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
B sınıfı

Depo ve Lojistik Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Depo ve Lojistik Yöneticisi İş İlanları

Elektronik Güvenlik Sistemleri

Depo ve Lojistik Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Depo ve Lojistik Yöneticisi İş İlanları