Saha Satış ve Operasyon Sorumlusu

Tekbaş Şirketler Grubu

Adana, İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

1 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Departman

Operasyon

Operasyon

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Operasyon

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Occo Global bünyesinde yer almak ister misin? Hadi tanışalım!

Occo Global bir Tekbaş Grup şirketidir. Tekbaş Şirketler Grubu'nun 40 yılı aşkın süredir otomotiv sektöründe edindiği deneyimleri ve oluşturduğu şirket hafızasını dijitalleşme ile birleştirerek modern hizmetler sunduğu yenilikçi bir markasıdır. Hızlı büyümeyi hedefleyen; dolayısıyla inovatif düşünceleri bünyesinde barındıran bir şirket DNA‘sına sahibiz. Ailemize katılan her yeni bireyin şirketimizde uzun soluklu güzel bir çalışma hayatı geçirmesi bizim için çok önemli. Çalışma ortamını keyifli kılmak ve fikirlerinin önemsendiğini hissetmen için elimizden geleni yapıyoruz.

Occo Global kendi içerisinde 3 ana departmana ayrılıyor. Bunlar; Occo Car, Occo Kredi ve Occo Ekspertiz.

Occo Car; Tekbaş Grup içerisinde yer alan yazılım şirketimiz tarafından yapılmış, hedef kitlesi galerici ve 2.el araç satışı yapan yetkili bayiiler olan bir yazılım platformu. Bu platformun satışı için Merkez Adana olmak üzere; İstanbul, İzmir, Ankara ve Gaziantep de Saha Satış Uzmanlarımız keyifle çalışıyorlar. Gelin bir de bu platform içerisinde neler barındırıyor onlara bakalım?

2.El araç satışında gerekli olan tüm işlemleri online olarak yürütme imkanı sağlıyor. Müşteriyi online olarak Occo Kredi’ye yönlendirme, Mevcut araç stok takibi, Sanal pos kullanımı, e-fatura, Sigorta & Kasko poliçeleri, “Aramızda” uygulaması ile platformu kullanan diğer bayiiler ile iletişim içerisinde olma, Toplu SMS, Bayi Finansmanı vb..

Occo Kredi; Occo Car platformu üzerinden gelen kredi taleplerinin kullandırımı ile sorumlu olan departmanımız bir çok anlaşmalı finans kuruluşları ile çalışmakta olup müşteriler için kredi kullanım kolaylığı sağlıyor.

Occo Ekspertiz; Türkiye’nin en teknolojik ve modern ekspertiz firması olduğumuzu iddia ediyoruz. İstanbul (İstoç), Adana ve Bursa ‘da bulunan toplamda 5 bayiimizle en kısa zamanda Türkiye’nin her yerinde olmayı hedefliyoruz.

Occo Car’da bir Saha Satış ve Operasyon Uzmanı neler yapıyor?

-Sorumlu olduğu İl içerisinde bayi ziyaretleri gerçekleştirerek platform sunumunun yapılması

-Satış gerçekleştirildiğinde gerekli belgelerin hazırlanması ve online uygulama üzerinden kurulumun yapılması

-Ziyaret edilen her bayi için rutin düzende ziyaretlerin tekrar gerçekleştirilmesi ve iletişimin dinamik tutulması

-Satış sonrası destek verilmesi

-Platform içerisindeki her uygulamanın müşteri tarafından kullanılıp kullanılmadığının takibinin yapılması ve  kullanımı için gerekli bilgi ve desteğin verilmesi,

 

Saha Satış ve Operasyon Uzmanı’nda ne gibi özellikler arıyoruz?

-Ön Lisans ya da Lisans mezunu

-Enerjik, dinamik ve iletişim becerileri oldukça yüksek olan,

-En az 2 yıl Saha Satış tecrübesi olan

-Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş,

-Aktif olarak araç kullanabilen,

-Stratejik ve analitik düşünme yeteneği olan.

Çalışma Şartları nasıl olacak?

Çalışma saatleri : Haftanın 5 günü 09:00-18:00

Ücret + Prim + Multinet + Araç

Seni nasıl bir işe alım süreci bekliyor?

Merkezimiz Adana’da bulunuyor. İlk görüşme İnsan Kaynakları birimi ile online bir şekilde gerçekleşiyor. Süreç olumlu ilerliyor ise ikinci görüşme için ilgili birimin yöneticisi ve İK yöneticisi ile ikamet ettiğiniz şehirde yüz yüze bir görüşme gerçekleştiriyorsunuz. Genel olarak görüşmelerimiz iki ya da üç görüşme ile son buluyor.

Bu pozisyonun sana uygun olduğunu düşünüyorsan başvurmanı ve Occo Global’e katacağın değerleri deneyimlemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

 

Aday Kriterleri

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Kredi Operasyon Yetkilisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kredi Operasyon Yetkilisi Kredi Operasyon Yetkilisi Maaşları Kredi Operasyon Yetkilisi Nasıl Olunur? Kredi Operasyon Yetkilisi Nedir? Kredi Operasyon Yetkilisi İş İlanları
Hakkımızda

1952 yılında, Adana’da ticari faaliyete başlayan ve zaman içerisinde bünyesine kattığı farklı sektörler ile bir şirketler topluluğu oluşturan TEKBAŞ G

Şirket Sayfasına Git

Kredi Operasyon Yetkilisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kredi Operasyon Yetkilisi Kredi Operasyon Yetkilisi Maaşları Kredi Operasyon Yetkilisi Nasıl Olunur? Kredi Operasyon Yetkilisi Nedir? Kredi Operasyon Yetkilisi İş İlanları