warning
İlan yayından kaldırılmıştır

İş Geliştirme-Satış Yöneticisi

SİMSOFT BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ LTD. ŞTİ.

Ankara(Çankaya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En çok 3 yıl tecrübeli

Departman

Mühendislik

Mühendislik

Başvuru Sayısı

369 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En çok 3 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

369 başvuru

Departman

Mühendislik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Nitelikler

Minimum nitelikler:

·         BA/BS derecesi veya eşdeğeri deneyim

·         Satış ve/veya İş Geliştirme pozisyonunda en az 3 yıllık deneyim

Tercih edilen nitelikler:

·        Yazılım, oyun, simülasyon, sanayide dijital dönüşüm (Endüstri 4.0) ve bilgisayar tabanlı eğitim sistemleri konularında kapsamlı bilgi ve deneyim sahibi,

·         Satış hedeflerini aşan kanıtlanmış geçmiş deneyimler,

·         Takım ortamında kendini geliştirme ve gösterme,

·         Bir takımla iyi çalışabilmek için son derece proaktif, organize, sorumlu ve kanıtlanmış yetenekler,

·         Güçlü iletişim becerileri ve C seviyesinde yöneticilere strateji / vizyon oluşturma ve müşteri yönetici ekiplerine taktik yürütme yeteneği

·         Hedef pazar ve ürün araştırma yeteneği,

·         Etkin sunum tekniklerinde ve programlarında uzmanlık,

·         Kanıtlanmış ekip yönetimi deneyimi,

·         Hem parçaları hem de büyük resmi görme kabiliyetini içeren güçlü analitik beceriler,

·         Güçlü iletişim, proje yönetimi, kişiler arası ve örgütsel becerileri gösterebilme,

·         Baskı altında çalışabilme becerisi,

·         Mükemmel örgütsel, analitik ve etkileyici beceriler,

·         İş geliştirme veya satış takımları yönetiminde 3 yıllık tecrübe,

·         Koçluk ve danışmanlık konularında güçlü bir odaklanma ile önde gelen ekipleri ve iş takımlarını geliştirme ve hedeflerine ulaştırma tecrübesi,

·         Stratejik düşünme, etkili bir şekilde yürütme ve son başvuru tarihine kadar kaliteli iş sunma becerisi,

·         Takım oryantasyonu ve espri anlayışı olan.


İŞ TANIMI


Simsoft’un iş yaptığı işletmeler, ticari yapı, büyüklük, pazar değeri itibariyle farklılık göstermektedir ve Simsoft’un çözümleri tüm şirketler için aynı değildir. Tüm müşteri ihtiyaçları birbirinden farklıdır ve biz bu ihtiyaçlara yönelik benzersiz çözüm önerileri geliştirmekteyiz. Ekibimize katılmak üzere deneyimli ve iş odaklı bir İş Geliştirme - Satış Yöneticisi arıyoruz.
İş Geliştirme-Satış Yöneticisi olarak müşteri ve sektör bilgilerini iletişim becerilerinizle ve analitik yeteneklerinizle birleştirmek suretiyle mevcut ve gelecekteki işlerimizi geliştirmeyi ve büyütmeyi sağlayacaksınız. Etkili ilişki kurma becerilerinizi kullanarak verimliliği artırmak için müşteriye özel çözümler sunacaksınız. Potansiyel müşterilerle yeni ilişkiler geliştirmeye odaklanırken, mevcut müşterilerle ilişkilerin güçlendirilmesini ve işlerin büyümesini sağlayacaksınız. Seçkin müşterilerimize en üst düzeyde müşteri hizmeti sunuyor olacaksınız. Özgün Simsoft çözümlerinin onların iş hedeflerine ulaşmasına nasıl yardımcı olabileceği konularında ilgili yöneticilerle görüşeceksiniz. İş geliştirme-satış için gerekli Simsoft çözümlerini oluşturmak üzere hem operasyon hem de geliştirme ekipleriyle birlikte çalışacaksınız ve daha sonra bu çözümleri işin yönetilmesi sürecinde kullanacaksınız.İş Geliştirme-Satış Yöneticisi olarak; şirketin başarısının ayrılmaz bir parçası olan ölçeklenebilir müşteri odaklı başarı öyküleri geliştirmek için İş Geliştirme-Satış ekibini yöneteceksiniz. İş Geliştirme ve Satış ekibinizin iddialı hedeflere ulaşmalarına yardımcı olacak, büyüme ve pazar payı hedeflerini aşmak için müşteriler ile doğrudan işbirliği içinde olacaksınız.

Sorumluluklar

·    Müşterileri önceliklendirmek suretiyle üst düzey hizmet sunarken belirlenmiş dönemsel satış hedeflerinin sürekli olarak gerçekleştirilmesini sağlamak.

·    Müşterilerimizle ölçülebilir sonuçlar ve daha derin ilişkiler sağlamak için stratejik ortaklık girişimlerini yürütmek.

·    Yeni ürün tanıtımları ve iş geliştirme fırsatları konusunda potansiyel müşterileri belirlemek, irtibat kurmak ve müşteri ağını genişletmek.

·    Hedef pazar ve ürün araştırma ve fizibilite çalışmaları yapmak.

·    Müşteriler için belirlenen hedef ve etkinlikleri gerçekleştirmek. Müşteri ilişkilerini, sahaları ve stratejileri aktif olarak yönetmek. Ekibinizin görüşmelerini C düzeyine yükseltmek ve müşteri başarısını desteklemek için çözümler sunmaya yardımcı olmak.

·    Yüksek performans elde etmek için İş Geliştirme ve Satış ekibinizi yönetmek, liderlik yapmak, dijital pazarlama uzmanlıklarını geliştirmek ve etkin müşteri ilişkileri ve ortaklıklar kurmak.

·    Destekleyici ve adil kariyer değerlendirmeleri sağlamak; Mesleki gelişim planlarını kolaylaştırmak.

·    Müşteriler için stratejik planlar geliştirmek için ekiplerinizle verileri, trendleri ve müşteri performansını analiz etmek, haftalık ayrıntılı veri analizi ve CRM kullanarak faaliyetleri izlemek.

·    Süreç iyileştirme alanlarını ve çözümlerini belirlemek, en iyi uygulamaları paylaşmak ve teşvik etmek.


Simsoft Hakkında

Simsoft, simülasyon sistemleri, ciddi oyun ve askeri yazılım uygulamaları ile ilgili araştırma ve geliştirme projeleri geliştirmek amacıyla 2006 yılında kurulmuştur. Bugüne kadar sivil ve askeri kuruluşlar tarafından kullanılan yüzlerce simülatörü geliştirmiş, çeşitli alanlarda geliştirdiği yazılım ürünlerini uluslararası alanda tanınmış müşterilerine teslim etmiştir. 13 yılı aşkın bir süredir dikkate değer bir ilerleme göstermiş ve 2015 yılında Deloitte araştırmasıyla Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ülkelerindeki ilk 500 hızlı büyüyen şirketten biri olarak ödüllendirilmiştir. Simsoft'un merkezi Ankara'daki ODTÜ Teknokent'tedir. Ayrıca Bilkent Cyberpark, İstanbul, Tampa Florida ve Aşkabat' da ofisleri ve yan kuruluşları bulunmaktadır. Şu anda CMMI Seviye 3 sertifikasına sahip olan Simsoft, Oyun ve Simülasyon, Savunma ve Havacılık Sistemleri, Araç Simülatörleri ve Görsel Sistemler olmak üzere beş ana grupta faaliyet göstermektedir. Büyük çoğunluğu mühendislerden oluşan Simsoft'un çalışanlarının sayısı 200'ü aşmıştır.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

İş Geliştirme Yöneticisi / Yönetmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş Geliştirme Yöneticisi / Yönetmeni İş Geliştirme Yöneticisi / Yönetmeni Maaşları İş Geliştirme Yöneticisi / Yönetmeni Nasıl Olunur? İş Geliştirme Yöneticisi / Yönetmeni Nedir? İş Geliştirme Yöneticisi / Yönetmeni İş İlanları
Hakkımızda

Simsoft; simülasyon sistemleri, askeri yazılımlar ve ciddi oyun uygulamaları ile ilgili Ar-Ge projeleri geliştirmek amacıyla 2006 yılında kurulmuştur.

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Çalışan/Stajyer Adayı Kişisel Verilerinin İşlenmesine ilişkin Aydınlatma Metni Değerli Çalışan/Stajy

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Tam Gün Sağlık Hizmetleri.

İş Geliştirme Yöneticisi / Yönetmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş Geliştirme Yöneticisi / Yönetmeni İş Geliştirme Yöneticisi / Yönetmeni Maaşları İş Geliştirme Yöneticisi / Yönetmeni Nasıl Olunur? İş Geliştirme Yöneticisi / Yönetmeni Nedir? İş Geliştirme Yöneticisi / Yönetmeni İş İlanları