warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Ankara(Çankaya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En çok 3 yıl tecrübeli

Departman

Mühendislik

Mühendislik

Başvuru Sayısı

454 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En çok 3 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

454 başvuru

Departman

Mühendislik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

 

Simsoft; simülasyon sistemleri, askeri yazılımlar ve ciddi oyun uygulamaları ile ilgili Ar-Ge projeleri geliştirmek amacıyla 2006 yılında kurulmuştur. Simsoft bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda sivil ve askeri kuruluşlar tarafından kullanılan yüzlerce simülatör üretmiş, çeşitli alanlarda geliştirdiği yazılım ürünlerini ise uluslararası alanda tanınmış kuruluşlara teslim etmiştir.
 
Simsoft, kuruluşundan itibaren sürekli büyüyen bir başarı grafiği izlemiş ve 2011-2014 yılları arasında göstermiş olduğu büyüme sayesinde, Deloitte tarafından yapılan araştırmaya göre Türkiye’de ilk 50, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde ise ilk 500 teknoloji şirketinden biri olarak ödüllendirilmiştir. 2017 yılında da yine Deloitte tarafından yapılan araştırmaya göre "Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 50 Teknoloji Şirketi" arasında yerini almıştır. Aynı yıl içinde kazandığı ASELSAN “Yazılım Tasarım”, Kristal Piksel "En Iyi Ciddi Oyun" ve I/ITSEC (Dünyanın en büyük modelleme, simülasyon ve eğitim konferansı) "Best Mobile Game” ödülleriyle yurt içinde ve dünyada yükselen başarı grafiğini sürdürmüştür.
 
CMMI Seviye 3 sertifikasına sahip olan Simsoft; Simülatörler, Savunma ve Havacılık
Sistemleri, Görsel Sistemler, Oyun ve Simülasyon ve Bilgi İletişim Teknolojileri olmak üzere beş ana grupta faaliyet göstermektedir. Her grubun kendi uzmanlık alanlarında ileri teknolojilere dayalı hizmet ve ürünleri bulunmaktadır.
 
Simsoft'un merkezi Ankara ODTÜ Teknokent'te olup ayrıca Bilkent Cyberpark, Teknopark İstanbul, Amerika Florida, Türkmenistan Aşkabat ve Kuala Lumpur'da ofisleri ve bağlı birimleri bulunmaktadır.

Yeni başarılara birlikte imza atacağımız, savunma sanayi projelerinde görev almak üzere aşağıdaki niteliklere sahip “C++ Yazılım Mühendisi” arayışı içerisindeyiz;

  • Bilgisayar mühendisliği veya ilgili bir lisans programından mezun,
  • Yazılım geliştirme konusunda en az 3 yıl proje deneyimine sahip olan,
  • C++ programlama dilinde ileri düzeyde bilgi ve tecrübe sahibi olan,
  • Gerçek zamanlı işletim sistemleri ile ilgili deneyim sahibi olan,
  • Nesneye yönelik analiz, tasarım ve geliştirme konularında deneyimli,
  • Yazılım geliştirme süreçlerine hakim,
  • Analitik düşünce yapısına sahip,
  • Araştırmacı ruhlu, keşfetmeye ve gelişmeye açık, tek başına problem çözme becerisine sahip, inisiyatif alabilmek, takım çalışmasına yatkın; bir uygulama projesini "hedeflenen şekilde” sonuçlandırabilecek sorumluluk, azim ve yetkinlikte olan,
  • Çok iyi derecede İngilizce bilen,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya en az 2 yıl tecilli olan.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Yazılım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Mühendisi Yazılım Mühendisi Maaşları Yazılım Mühendisi Nasıl Olunur? Yazılım Mühendisi Nedir? Yazılım Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

Simsoft; simülasyon sistemleri, askeri yazılımlar ve ciddi oyun uygulamaları ile ilgili Ar-Ge projeleri geliştirmek amacıyla 2006 yılında kurulmuştur.

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Çalışan/Stajyer Adayı Kişisel Verilerinin İşlenmesine ilişkin Aydınlatma Metni Değerli Çalışan/Stajy

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Tam Gün Sağlık Hizmetleri.

Yazılım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Mühendisi Yazılım Mühendisi Maaşları Yazılım Mühendisi Nasıl Olunur? Yazılım Mühendisi Nedir? Yazılım Mühendisi İş İlanları