warning
İlan yayından kaldırılmıştır

İnsan Kaynakları Yöneticisi

Simsoft Bilgisayar Teknolojileri

Ankara

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Üst düzey yönetici

Departman

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Başvuru Sayısı

750 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Üst düzey yönetici

Başvuru Sayısı

750 başvuru

Departman

İnsan Kaynakları

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Minimum nitelikler:

  • BA/BS derecesi veya eşdeğer pratik deneyim
  • 7 yıllık İK iş ortaklığı veya İK yöneticiliği deneyimi

Tercih edilen nitelikler:

  • Yüksek Lisans / MBA derecesi.
  • Dış müşteriler dahil olmak üzere yönetim danışmanı olarak çalışma tecrübesi
  • Güçlü analitik ve problem çözme becerileri
  • Verileri analiz edebilme, eğilimleri anlayabilme ve analize dayalı eylem için öneriler geliştirebilme yeteneği
  • Belirsizlik ve karmaşık strateji tartışmalarının bir parçası olmak için yeterli dayanıklılığa sahip olma yeteneği
  • Kısıtlar ve zor şartlarda çalışmanın yanı sıra mevcut duruma meydan okuma yeteneği
  • Organizasyonel değişimi yönetmek için üst düzey yöneticiler ve karmaşık bir paydaş grubu ile güçlü ilişkiler kurabilecek iletişim yeteneği


İŞ TANIMI

İnsan Kaynakları organizasyonumuz, Simsoft'un oyunlarda yaptığı şekilde insan kaynaklarımızda dönüşüm yapmaya çalışmaktadır. Bizler oyun yoluyla öğrenmeyi, büyümeyi ve uzmanlık alanlarımızı geliştirmeyi destekliyoruz. Ekibimize katılmak üzere deneyimli ve iş odaklı bir İK Yöneticisi arıyoruz.


İK Yöneticisi olarak; Simsoft kültürünün ve değerlerinin bir parçası olacaksınız. 

Yöneticilerimizin organizasyonlarını oluşturmalarına yardım edecek ve tüm kararların verilere dayandırılmasını sağlayacaksınız. Çalışanlarımıza ekip liderliği eğitimi vererek, çalışanların ilişkilerini çözümleyerek, çalışanlarımızın gelişmesine yardımcı olan programları yöneteceksiniz. Yönetici personelin insan kaynaklarıyla ilgili karar vermede farkındalık yaratmasına yardımcı olmak için mümkün olduğunca açık ve anlaşılır olacaksınız. İnsan Kaynakları Organizasyonu’nun rolü, karmaşık kurumsal sorunları insan odaklı çözümler yoluyla çözmektir. Yönetimin ayrılmaz bir parçası olacaksınız, bu nedenle yaptığımız işi her yönüyle anlamanız gerekmektedir. İnsan kaynakları gündeminin ve stratejisinin yürütülmesinden siz sorumlu olacaksınız. 

İnsan Kaynakları’nın başındaki kişi olarak her çalışanı destekleyecek ve amaçlarına ulaşmada onlara yardımcı olacak personel odaklı bir strateji belirleyeceksiniz. İşe kimleri alacağımız, işi nasıl geliştireceğimiz, motive edip koruyacağımız ve organize edeceğimiz bir stratejiyi tasarlamaktan ve yürütmekten sorumlu olacaksınız. Kültürümüzün bir parçası olarak, insanlarla ilgili çeşitli alanlarda işler gerçekleştirmek için çalışanlarımız ve yöneticilerimizle sürekli olarak yan yana çalışma imkanı bulacaksınız. Bu uygulamalı çalışmaların temel bir parçası olarak, performans ve yetenek programları da dahil olmak üzere çalışanlarımızı destekleyecek programlar geliştireceksiniz.

Sorumluluklar

  • Organizasyonel ve personel odaklı strateji ve yürütme ile ilgili konularda liderlik yapmak
  • Karar desteği ve proaktif çözümler için deneyime dayanan yönlendirici ve anlamlı veriler sağlamak
  • Simsoft’un uzun vadeli planlarını destekleyecek şekilde kapsamlı bir personel planı hazırlama konusunda yöneticilere danışmanlık yapmak
  • Ne kadar karmaşık olursa olsun sorunları çözmek ve kök nedenlerine ulaşmak, insanların ve organizasyonel çözümlerin ötesinde olanlar da dahil olmak üzere çok boyutlu  çözümler tasarlamak ve uygulamak
  • Kariyer planlaması, performans yönetimi, koçluk, veri analizi, tazminat ve ödüller, çalışan ilişkileri, öğrenme ve geliştirme, tanıma programları ve stratejik gelişim alanlarında uzmanlık desteği sağlamak.

SİMSOFT HAKKINDA

Simsoft, simülasyon sistemleri, askeri yazılımlar ve ciddi oyun uygulamaları ile ilgili araştırma ve geliştirme projeleri geliştirmek amacıyla 2006 yılında kurulmuştur.

Bugüne kadar sivil ve askeri kuruluşlar tarafından kullanılan yüzlerce simülatörü geliştirmiş, çeşitli alanlarda geliştirdiği yazılım ürünlerini uluslararası alanda tanınmış müşterilerine teslim etmiştir.

10 yılda dikkate değer bir ilerleme göstermiş ve 2015 yılında Deloitte araştırmasıyla Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ülkelerindeki ilk 500 hızlı büyüyen şirketten biri olarak ödüllendirilmiştir. 2017 yılında da yine Deloitte tarafından yapılan araştırmaya göre "Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 50 Teknoloji Şirketi" arasında yerini almıştır. Aynı yıl içinde kazandığı ASELSAN “Yazılım Tasarım”, Kristal Piksel "En Iyi Ciddi Oyun" ve I/ITSEC (Dünyanın en büyük modelleme, simülasyon ve eğitim konferansı) "En iyi Mobil Oyun” ödülleriyle yurt içinde ve dünyada yükselen başarı grafiğini sürdürmüştür.

2018 yılında ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi sertifikasını almaya hak kazanmıştır. Simsoft'un merkezi Ankara'daki ODTÜ Teknokent'tedir. Ayrıca İstanbul, Tampa Florida, Aşkabat ve Kuala Lumpur'da ofisleri ve yan kuruluşları bulunmaktadır.

Şu anda CMMI Seviye 3 sertifikasına sahip olan Simsoft, Simülatörler, Savunma ve Havacılık Sistemleri, Görsel Sistemler, Oyun ve Simülasyon ve Bilgi Yönetim Sistemleri olmak üzere beş ana grupta faaliyet göstermektedir. Her grubun kendi uzmanlık alanlarında ileri teknolojilere dayalı hizmet ve ürünleri bulunmaktadır.

Büyük çoğunluğu mühendislerden oluşan Simsoft'un çalışanlarının sayısı 180'ı aşmıştır.Simsoft Hakkında Simsoft, simülasyon sistemleri, askeri yazılımlar ve ciddi oyun uygulamaları ile ilgili araştırma ve geliştirme projeleri geliştirmek amacıyla 2006 yılında kurulmuştur.

Bugüne kadar sivil ve askeri kuruluşlar tarafından kullanılan yüzlerce simülatörü geliştirmiş, çeşitli alanlarda geliştirdiği yazılım ürünlerini uluslararası alanda tanınmış müşterilerine teslim etmiştir. 10 yılda dikkate değer bir ilerleme göstermiş ve 2015 yılında Deloitte araştırmasıyla Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ülkelerindeki ilk 500 hızlı büyüyen şirketten biri olarak ödüllendirilmiştir. 2017 yılında da yine Deloitte tarafından yapılan araştırmaya göre "Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 50 Teknoloji Şirketi" arasında yerini almıştır. Aynı yıl içinde kazandığı ASELSAN “Yazılım Tasarım”, Kristal Piksel "En Iyi Ciddi Oyun" ve I/ITSEC (Dünyanın en büyük modelleme, simülasyon ve eğitim konferansı) "En iyi Mobil Oyun” ödülleriyle yurt içinde ve dünyada yükselen başarı grafiğini sürdürmüştür. 2018 yılında ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi sertifikasını almaya hak kazanmıştır. Simsoft'un merkezi Ankara'daki ODTÜ Teknokent'tedir.

Ayrıca İstanbul, Tampa Florida, Aşkabat ve Kuala Lumpur'da ofisleri ve yan kuruluşları bulunmaktadır. Şu anda CMMI Seviye 3 sertifikasına sahip olan Simsoft, Simülatörler, Savunma ve Havacılık Sistemleri, Görsel Sistemler, Oyun ve Simülasyon ve Bilgi Yönetim Sistemleri olmak üzere beş ana grupta faaliyet göstermektedir. Her grubun kendi uzmanlık alanlarında ileri teknolojilere dayalı hizmet ve ürünleri bulunmaktadır. Büyük çoğunluğu mühendislerden oluşan Simsoft'un çalışanlarının sayısı 180'ı aşmıştır.

Aday Kriterleri

En az 7 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli
Hakkımızda

Simsoft; simülasyon sistemleri, askeri yazılımlar ve ciddi oyun uygulamaları ile ilgili Ar-Ge projeleri geliştirmek amacıyla 2006 yılında kurulmuştur.

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Çalışan/Stajyer Adayı Kişisel Verilerinin İşlenmesine ilişkin Aydınlatma Metni Değerli Çalışan/Stajy

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Tam Gün Sağlık Hizmetleri.