warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Yetiştirilmek Üzere Sera Gazı Aday Doğrulayıcılar

Sektöründe Öncü Firma

Ankara

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Departman

Denetim/Teftiş

Denetim/Teftiş

Başvuru Sayısı

317 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Başvuru Sayısı

317 başvuru

Departman

Denetim/Teftiş

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

AURA ULUSLAR ARASI BELGELENDIRME EGITIM DENETIM VE MUAYENE HIZ. LTD. STI. Sera Gazı Mevzuatı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yetki almış saygın, güvenilir bir doğrulayıcı kuruluştur. Ülkemizde yeni başlayan ve hızla gelişen bu mevzuat doğrultusunda çoğu sanayi kaynaklı sera gazı salınımı yapan tesislerin, yıl boyunca sera gazı emisyonlarını izleyip, bu izleme doğrultusunda sera gazı emisyon raporlarını bir doğrulayıcı kuruluşa doğrulatma zorunluluğu bulunmaktadır. Bu noktada firmamız tesislerin tükettikleri hammadde ve/veya yakıt kaynaklı sera gazı emisyonlarının mevzuata uygun bir şekilde doğru, hesap verebilir ve şeffaf bir izleme sistemine göre izleyip izlemediklerinin ve tesisler tarafından Bakanlığa bildirilen emisyon raporundaki verilerin hatalı bir bildirim içermeyecek şekilde gerçeğe uygun olarak yansıtılıp yansıtılmadığının tespit edilmesinde görev almaktadır. Firmamız tarafından görevlendirilen doğrulama ekibi elde edilen bulguları adil, tarafsız ve objektif bir şekilde raporlanmasında görev almakta, hatalı bildirim içermediğine kanaat getirilen raporların doğrulamasını yapmaktadır.

Bu kapsamda ilerleyen zamanlarda doğrulama faaliyetlerinde görev alacak doğrulama ekibinin bir parçası olarak yetiştirilmek üzere TAM ZAMANLI istihdam edilecek personel(ler) arayışımız bulunmaktadır.

Saygın ve gelecek vaat eden bu iş için kariyerini Sera Gazı Denetçisi/Doğrulayıcısı olarak sürdürmek isteyen, bu işe gönül verebilecek adayların başvurmaları beklenmektedir.

720 gün SGK'lı olma şartını sağlayan Aday Doğrulayıcı olarak istihdam edilen/edilecek Adaylar;

İşe alınacak adaylar öncelikle Sera Gazı Mevzuatı konusunda 5 günlük bir Eğitime tabi tutulacak ve Eğitim sonunda yapılacak yazılı sınavdan en az 70 puan alması gerekecektir.

Eğitim ve sınav koşullarını sağlayan adaylar en az 1 yıl kuruluşumuzda Doğrulama Ekibinin yanında Aday Doğrulayıcı olarak tam zamanlı staj sürecini tamamlayacaktır.

Yeni Mezun olarak istihdam edilen Aday Doğrulayıcı adayları eğitim sınav yeterlilik şartlarını ancak Aday Doğrulayıcı olmak için geçerli olan 720 gün SGK'lı olma şartını sağladıktan sonra sağlayabileceklerdir.

Staj süreci sonunda adaylar Doğrulayıcı olarak Doğrulama ekibi içerisinde görevlendirilecektir.

Çevre Mühendisi, Kimya Mühendisi ve Kimya Bölümü Mezunları

-         Doğrudan Aday Doğrulayıcı olarak görevlendirilebilecek Adaylar; En az 2 yıllık İş Tecrübesi (4 yıllık Üniversite Diploma Tarihinden itibaren ayda 30 günü aşmayan toplamda 720 Günlük SGK kaydının olması gerekiyor.) aranmaktadır. Yeni mezun aday adayları, 720 Günlük SGK kaydının olma şartını şirketimiz bünyesinde sağladıktan sonra Aday Doğrulayıcı şartlarını sağladıktan sonra Aday Doğrulayıcı olarak görevlendirilebileceklerdir.

-         İletişimi güçlü

-         Kendisine güvenen

-         İyi derecede İngilizce bilen

-         İyi derecede Exell bilen

-         Ankara’da İkamet edebilecek.

-         Aktif Araç kullanabilen

-         Seyahat Engeli olmayan

Erkek Adaylar için Askerlik hizmetini tamamlamış olmak.

ADAYLARDAN ALINACAK TAAHHÜTLER: Başvuru yapacak adaylar İş Kanunu çerçevesinde En az 3 yıl (yeni mezunlar için bu süre Aday Doğrulayıcılık şartını sağladıktan sonra devreye girer, yani 2 yıl + 3 yıl toplamda 5 yıl taahhüt) şirketimizde çalışacaklarına dair garanti ve güvence vermek zorundadırlar ve bu garanti ve güvenceyi yapılacak sözleşme ile yazılı olarak vermeleri gerekecektir.  

İş Sözleşmesinde alınan garanti ve taahhütler, gerek işveren gerekse adaylar için; İş Kanuna aykırı herhangi bir durum olmama şartına dayalı olarak, uzun süreli çalışma ve verilen çabaların emeklerin heba olmaması adına güçlü bir niyet göstergesidir. Burada amaçlanan tarafların birbirlerini sırf tecrübe elde etmek amaçlı olarak geçici bir istasyon olarak görmemesini sağlamaktır.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)
B sınıfı

Baş Doğrulayıcı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Baş Doğrulayıcı İş İlanları

Gizli Firma

Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

Baş Doğrulayıcı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Baş Doğrulayıcı İş İlanları