warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Gayrimenkul Danışmanı

Remax Smart Gayrimenkul

İstanbul(Asya)(Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

272 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

272 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İş Tanımı 

Bizler, dünyanın en eski gayrimenkul firmalarından biri olan Remax de – Maltepe E-5 bölgesi ofisiyiz. 

İşimiz, konut, ofis, plaza, residence, işyeri, arsa, fabrika, depo gibi gayrimenkullerin satışı ya da kiralanmasında aracılık etmektir.  Bizimle sınırsız bir potansiyeli olan gayrimenkul sektöründe profesyonel satış danışmanlığı için YAŞ SINIRLAMASI OLMADAN, tamamen profesyoneller tarafından sürekli olarak verilecek eğitimlerle kendilerini geliştirebilecek DENEYİMLİ - DENEYİMSİZ  “Gayrimenkul Danışmanları” arıyoruz.


RE/MAX  Hakkında

RE/MAX, 1970’lerin başlarında, Dave ve Gail Liniger’in, Gayrimenkul Danışmanlarının bir yönetim ücreti ödeyerek ve ofis giderlerinin belli bir oranını karşılayarak, kazandıkları sınırsız kazanç sağlayan bir gayrimenkul konsepti geliştirmeleriyle oluşturuldu. Bu konsept sayesinde hem tüketicilere en yüksek düzeyde hizmet sağlanıyor, hem de Gayrimenkul Danışmanlarının satış çalışmalarının sağladığı kazancın mümkün olan en yüksek kısmı, yine Gayrimenkul Danışmanlarına kalıyordu. Dave ve Gail Liniger bu çalışma konseptine “real estate maximums” (gayrimenkulde maksimumlar) adını verdi ve bunun kısaltması olan ayırt edici “RE/MAX” markasını yarattı. Dave ve Gail Liniger yine markanın ayırt edilmesini sağlayan mavi üzerine beyaz üzerine kırmızı yatay şeritlerden oluşan marka tasarımını, bahçe tabelalarında, kartvizitlerde ve tanıtım materyallerinde kullanılmak üzere seçti. Bölge Direktörlerinden biri, bir pazarlama denemesi yapmak üzere yatay şeritlerden oluşan tasarımı bir sıcak hava balonunun üzerine aktardığında RE/MAX sistemi henüz kuruluşunun ilk safhalarındaydı.

Bu ilk balon, 1978 Albuquerque Sıcak Hava Balonu Şenliğinde uçurulurken RE/MAX yer ekibi, üzerinde bir RE/MAX Gayrimenkul Danışmanının tasarladığı “Above the Crowd!” (Kitlelerin Üzerinde) yazılı ceketler giyiyordu. RE/MAX International’ın Denver’daki yöneticileri şerit tasarımlı balonun New Mexico’da tanıtım açısından yarattığı etkiyi araştırdıklarında, “Kitlelerin Üzerinde” özgürce uçan sıcak hava balonu imgesinin RE/MAX’in bağımsızlığını, özgür ruhunu ve profesyonelliğini temsil ettiğini belirlediler. Bundan bir sene sonra Re/Max Colorado kendi balonunu satın aldı ve Denver bölgesinde bir televizyon reklamında kullandı. Bu reklam dört ay yayında kaldıktan sonra gayrimenkul şirketlerinin tanınırlığına ilişkin bir kamu araştırması yapıldığında, daha önce 8. sırada yer alan RE/MAX’in 1. sıraya sıçradığı tespit edildi.

 

RE/MAX SMART GAYRİMENKUL DANIŞMANININ ÇALIŞMA ŞEKLİ

RE/MAX SMART sisteminde hiçbir gayrimenkul danışmanı maaşla çalışmaz. Kişiler Remax bünyesi altında kendi girişimlerini kurarlar. Remax, bünyesine katılan gayrimenkul danışmanlarına her türlü altyapıyı ve imkanları bedelsiz olarak sunar ve sadece kazanç halinde pay alır. Sıfır maliyetle kendi işini kurmak isteyen her yaştan girişimci için eşsiz bir fırsattır. Amaç bir bir bölgede uzmanlaşmak, o bölgede portföy oluşturmak ve oluşturulan portföyün el değiştirmesine aracılık etmektir. Sürekli sunulan eğitimler dolayısı ile hiç bir tecrübe gerektirmemektedir. Kısaca  Remax Smart ofisinin bireysel bayiliği gibi de düşünülebilir.

 

-  İkna kabiliyeti yüksek,

-  İletişim becerileri gelişmiş,

-  Eğitime açık,

-  Teorik bilgiyi pratiğe dökebilen,

-  Disiplinli ve çalışkan,

-  İyi bir konuşmacı olduğu kadar iyi bir dinleyici olmayı da başarabilen,

-  Para kazanmayı, verilen iyi hizmetin ve azimli çalışmanın sonucu olarak gören,

-  Etki çevresi geniş ya da var olan etki çevresini genişletme konusunda ısrarcı olan,

-  Daha önce bir firmada gayrimenkul danışmanlığı yapmış ya da kendini bu işi yapmaya uygun gören

FIRSATLAR

Piyasada daha alınmayı bekleyen %70’lik bir Pazar payının olduğunu biliyoruz.

Kısa bir süre içinde çıkması beklenen Gayrimenkul Müşavirliği yasası ile bir anda oluşacak muhteşem bir iş potansiyeli olduğunun ve bu işin geleceğin en önemli ve prestijli MESLEK’lerinden biri olacağının bilincindeyiz.

Bu işe yeni başlayan ve doğru yöntemler ile çalışan ortalama bir gayrimenkul danışmanı birinci yıl sonunda düzenli olarak aylık net 10.000 TL veya üzerinde bir geliri kesinlikle elde edebilmektedir. Bu gelir ikinci yılın sonunda ortalama ikiye katlanmaktadır.

Aranan Nitelikler                       

İnsan ilişkilerinde başarılı

Üstün iletişim ve ikna yeteneğine sahip olan

Presentabl, kendine güvenen, ticari hayata atılmaya hevesli, olumlu, pozitif ve girişken bir kişiliğe sahip olan

Bilgisayar kullanmasını bilen(Office programları ve internet)

İstanbul – Anadolu Yakasında oturan

Erkek Adaylar için Askerliğini yapmış

Tercihen Lise, Yüksek okul, Yüksekokul Öğr., Lisans Öğr. Lisans, Yük. Lisans Öğr., Yüksek Lisans / Doktora Öğr.

Tercihen işini kolaylaştırmak adına araç sahibi olan

Deneyimli veya Deneyimsiz

 

RE/MAX’ın sunduğu avantajlar

Dünyanın bir numaralı gayrimenkul danışmanlık firmasının mensubu olma prestiji

Dünya çapında ün yapmış satış gurularından sürekli eğitim almak

Türkiye’de ve dünya’ da tümRemax profesyonelleri ile işbirliği avantajı

Sıfır maliyetle kendi işinizi kurmak

Kendi gelirinizi ve kendi çalışma saatlerinizi belirleyebilme şansı

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları