warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Bursa(Nilüfer)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Position Level

Specialist

Department

Research and Development (R&...

Research and Development...

Application Count

999+ application

Job Type

Full-Time

Position Level

Specialist

Application Count

999+ application

Department

Research and Development (R&D)

Kariyer Image

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

We're looking for an experienced and consistent Machanical Engineer for our R&D department to help us meet our customer acquisition and revenue growth targets by keeping our company competitive and innovative! Let's join us!

Key Responsibilities: 

  • Contact new and existing customers to support their requirements.
  • Prepares, controls and distributes all required Export and Sales documents to counterparts (customer, carrier, consignee, supplier, etc.) and then checks responses from counterparts and finalizes validation of required documents.
  • Focuses sales efforts by studying the existing and potential volume of customers.
  • Negotiate prices and terms and prepare sales agreements.
  • Collaborate with colleagues in different departments and sectors.
  • Prepare and organize sales and delivery plans, manage shipments and keep following all processes. 

Skills and Requirements:

  • Proficiencyn English.
  • Previous experience in mechanical engineering (automotive industry preferred)
  • Understanding of mechanical engineering regulations, documentation and communication.
  • Proficient in CATIA, AUTOCAD (SolidWorks as an addition). Microsoft Office including Outlook, Word, and Excel.
  • Completed training f PPAP, FMEA, TS16949.
  • Completed military service.


"1998 yılında Bursa’da kurulan Piston Gas Springs, ülke ve dünya pazarına çözüm odaklı, yenilikçi yaklaşımıyla 24 yıldır hizmet vermektedir. Gazlı amortisör, kilitlenebilir gazlı amortisör, yağlı amortisör, shock absorber ve damper üreten Piston, ürünleriyle onlarca ülkede birçok pazara ürün tedarik etmektedir. Otomotiv IAM ve OEM marketlerinin yanı sıra yenilebilir enerji uygulamaları, bahçe-çim biçme makineleri, ticari araçlar, denizcilik, medikal, tren ve uçak uygulamaları gibi birçok alana güvenilir ve kaliteli ürün portföyünü sunmaktadır.

Çözüm odaklı, yenilikçi bakış açısının merkezine esneklik ve hızı koyan Piston, ülke ve dünya pazarındaki tüm müşterilerini etkili iletişimi sayesinde destekler. Hızlı çözümleri ve alternatif sunma becerisi ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı amaçlar.

%100 garantili ürünlerini benzersiz müşteri servisi hizmeti ile destekleyen Piston, rekabetçi fiyatlarıyla yüksek kaliteli ürünlerini tüm dünyaya ulaşılabilir kılmaktadır.

2019 yılından bu yana sektöründe dünya devlerinden biri olan Stabilus GmbH ile ortaklığını sürdüren Piston, kurumsal kimliği ile takım arkadaşlarının en büyük destekçisi olmuştur. Piston’un en büyük hedefi çevre ve topluma karşı sorumluluklarını yerine getirmek adına hiçbir eylemden kaçınmayarak dünyayı ürünleriyle ve üretimiyle sürdürülebilir kılmaktır."

Preferred Candidate

2 - 10 years of experience
Bachelor’s(Graduate), Master’s(Graduate)
Completed, Exempt
English(Reading : Advanced, Writing : Advanced, Speaking : Advanced)
Class B

Makine Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Makine Mühendisi Makine Mühendisi Maaşları Makine Mühendisi Nasıl Olunur? Makine Mühendisi Nedir? Makine Mühendisi İş İlanları

Manufacturing / Industrial Products / Automotive

Hakkımızda

1998 yılında Bursa’da kurulan Piston Gas Springs, ülke ve dünya pazarına çözüm odaklı, yenilikçi yaklaşımıyla 24 yıldır hizmet vermektedir. Gazlı amor

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Prim, Yemekhane, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı.

Makine Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Makine Mühendisi Makine Mühendisi Maaşları Makine Mühendisi Nasıl Olunur? Makine Mühendisi Nedir? Makine Mühendisi İş İlanları