warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İzmir(Buca)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Departman

Kalite

Kalite

Başvuru Sayısı

427 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

427 başvuru

Departman

Kalite

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kazanan Takım’da olmak ister misiniz?

Pergo, 35 yılı aşkın sektör deneyimi ile kurulmuş yenilikçi medikal ürünler üreticisidir. Tasarladığımız ve ürettiğimiz yenilikçi, yüksek teknolojili medikal ürünleri güçlü stratejik ortaklarımız ile dünya pazarlarına ulaştırmaktayız. Hali hazırda ürünlerimiz 74 ülke, 6 kıtada son tüketiciler ile buluşmaktadır. 

Pergo ruhunu "daha iyiyi arzula" olarak tanımlıyoruz. Teknoloji seviyemizin geliştirilerek çağdaş seviyenin de üzerine çıkarılabilmesinin, yaratıcı gücümüzün ateşlenerek seferber edilmesine bağlı olduğuna inanıyoruz. Pergo olarak saygı ve dürüstlük üstüne kurulmuş iş yapış tarzımızı tüm takım arkadaşlarımız ve iş ortaklarımızla birlikte yaşam tarzı haline getirmek en önemli önceliğimizdir.

Güçlü ekibimize değer katacak , büyüyen kadromuzda görev alacak “Kalite Kontrol Mühendisi” aramaktayız.

Aranan nitelikler

·       Üniversitelerin Mühendislik bölümlerinden mezun,

·       En az 3 yıl kalite yönetim sistemleri ve kalite kontrol tecrübesine sahip,

·       Tercihen ISO 13485 standardına uygun kalite yönetim sistemlerinde çalışmış,

·       İyi derecede İngilizce bilgisine sahip ,

·       Analitik düşünce yapısına sahip,

·       İnsan ilişkileri kuvvetli, takım çalışmasına yatkın, gelişime açık ,

İş Tanımı

·       Kalite yönetim sisteminin şirketin tümünü kapsayacak şekilde ISO13485 standartlarına göre düzenlenmesi

·       Gerek yurt içi gerek yurt dışı alınacak her türlü girdinin Giriş Muayene Talimatları’ nın hazırlanması. İlgili departmanlar ile her girdi ve özellik için hangi ölçü aleti ile hangi metoda göre ölçüleceğinin, kalite kabul ve ret seviyeleri ile sonuçların raporlanma standartlarının belirlenmesi.

·       Üretim ve tedarikçi kalite seviyeleri ölçülerek, bulunan uygunsuzluklar için düzeltici ve önleyici faaliyet açılması ve takip edilmesi.

·       Bünyede üretilecek yarı mamul ve nihai mamullerin Kalite Muayene Talimatları’ nın hazırlanması. İlgili departmanlar ile üründen elde edilecek özelliklerin muayene metodu, ölçü aleti, muayene sıklığı, kabul ve ret kriterleri ile sonuçların raporlama standartlarının belirlenmesi

·       Kalite yönetimi altında sistem ve ürünler ile ilgili risk analizlerinin yapılması, gerekli aksiyonların belirlenmesi

·       Müşteri – kullanıcı şikayetlerinin neden analizlerinin yapılması, ilgili departmanlar ile çözümlerin geliştirilmesi

·       Yıllık ve aylık kalite planları yapılması, düzenlenen raporların analiz edilerek yönetim özeti çıkarmak sureti ile yönetime sunulması.

·       Düzeltici/Önleyici faaliyetlerin planlanmasına katkıda bulunmak ve etkinliklerini takip etmek.

·       Firmada gerçekleştirilen kalibrasyon, bakım onarım ve eğitimleri takip etmek ve bunların Kalite Yönetim Sistemi, standartlar ve yönetmeliklere uygun şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak.

·       Firma içerisindeki tüm süreçlere ait risk analizlerinin gerçekleştirmek yönetmek ve raporlamak.

·       Yönetimin gözden geçirilmesi toplantısının planlanarak icraatının gerçekleştirilmesi.

·       Şirket genelinde kritik başarı kriterlerinin tespiti, uygulanması ve yönetimin gözden geçirilmesi toplantılarında değerlendirilerek gerekli önlemlerin alınmasının sağlanması.


Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)

Kalite Kontrol Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Kontrol Mühendisi Kalite Kontrol Mühendisi Maaşları Kalite Kontrol Mühendisi Nasıl Olunur? Kalite Kontrol Mühendisi Nedir? Kalite Kontrol Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

Pergo is an innovative and high-end medical devices research, design and manufacturing company.Pergo has been established with 35+ years of industry e

Şirket Sayfasına Git

Kalite Kontrol Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Kontrol Mühendisi Kalite Kontrol Mühendisi Maaşları Kalite Kontrol Mühendisi Nasıl Olunur? Kalite Kontrol Mühendisi Nedir? Kalite Kontrol Mühendisi İş İlanları