warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Pet Hotel Asistanı

Nirvana Hotels

Antalya(Kemer, Muratpaşa)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Hizmet

Hizmet

Başvuru Sayısı

143 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

143 başvuru

Departman

Hizmet

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Nirvana Hotellerinde sadık dostlarımıza özel tatil anlayışı sunan Nirvana Cosmopolitan Pet Hotel vizyonunda Tekirova, Beldibi ve Kundu bölgesinde yer alan otellerimizde görev alabilecek Pet Hotel Asistanı takım arkadaşı arıyoruz.

1.      Hayvan sever olmak ve insan ilişkilerinde son derece duyarlı olmak.

2.      Kedi ve Köpek davranışlarını bilen ve sakinlikle yönetebilen bir yapıya sahip olmak.

3.      Evcil hayvan ile yaşam konusunda tecrübeli olmak. Evcil hayvan sahiplerinin psikolojileri hakkında bilgili olmak.

4.      İnsan ilişkilerinde iyi, güler yüzlü, enerjik, neşeli ve pozitif karakterli olmak.

5.      Evcil Hayvanlarla birlikte çalışmayı ve onların mutluluğu için belirlenen uygulamalar konusunda istekli ve becerikli olmak.

6.      Dürüst, saygılı ve tam bir takım çalışanı olmak ve takım çalışanı olmanın gereklerini yerine getirmek.

7.      Belirlenen tüm prosedürlerin olması gerektiği gibi uygulanmak.

8.      Tercihen Veteriner Kliniği’nde ya da benzer bir Pet Hotel’de çalışmış olmak.

9.      Erkek adayların askerliklerini yapmış olması.

10.   Tercihen Pet Kuaförlük ve İtaat eğitimi konusunda bilgili ve tecrübeli olmak.

11.   Mobil ve değişken çalışma saat ve lokasyonlarına uyum sağlayabiliyor olmak.

12.   İngilizce, Rusça, Almanca dillerinden en az birini konuşabiliyor olmak.

13.   En az Lise mezunu olmak.

Pet Hotel Asistanı Görev ve Sorumlulukları:

1.      İhtiyaca bağlı olarak tüm otellerimizde tam zamanlı olarak görev alacaktır. (Kundu Cosmopolitan, Tekirova Dolce Vita ve Beldibi ME).

2.      İş planı operasyon sürecinde belli olacak ve değişkenlik gösterebilir.

3.      Belirlenen tüm prosedürlerin olması gerektiği gibi uygular ve uygulanmasını sağlar.

4.      Misafirin, konaklama Hizmet Sözleşmesinin ve Check-In (Giriş) belgelerinin eksiksiz bir şekilde doldurulup imzalanmasını sağlar.

5.      Misafirin evcil hayvanına ait aşı karnesinin güncel olarak tarafımıza gönderilmesini sağlar. Varsa eksiklerin giderilmesi için Veteriner Kliniğimiz ile gerekli uygulamaları sağlar.

6.      Hayvanların davranışlarını, alışkanlıklarını ve çevre koşullarını talimatlara göre gözlemler, Pet Hotel Direktörü ve Süpervizörlere rapor eder.

7.      Evcil hayvanların konaklama süresi boyunca gerçekleştirilen veterinerlik prosedürlerinin takibi konusunda takım arkadaşlarına yardımcı olur.

8.      Olası organizasyonlar (kutlama, sosyal sorumluluk projeleri vs.) esnasında Pet Hotel Direktörü ve Süpervizörler ile birlikte çalışmak.

9.      Pet Hotel tüm alanlarının temiz ve düzenli olmasını sağlamak. HK personeline gerektiği zamanlarda yardımcı olmak.

10.   Pet Hotel Direktörünün, Veteriner Hekimin, Süpervizörün, takım arkadaşlarının veya diğer tesis denetçilerinin doğrudan gözetimi altında çalışır.

 11.      Konaklayan veya günlük bakım için Pet Hotel’e bırakılan köpek ve kediler için günlük bakım sağlar. Belirlenen tüm prosedürleri olması gerektiği gibi uygular.

12.      Köpek/Kedi odalarının ve tüm ekipmanların bakımından ve sanitize edilmesinden sorumludur. Kafeslerin ve kullanım alanlarının temizlenmesi, Pet misafirlerin banyo yaptırılması, taranması, egzersiz yaptırılması, beslenmesi, ilaç verilmesi ve yatılı köpek lerin davranışlarının yakından izlenmesi ve gerekli tüm ihtiyaçlarının giderilmesinden sorumludur.

13.      Hayvanların davranışlarını, alışkanlıklarını ve çevre koşullarını talimatlara göre gözlemler.

14.      Veteriner Hekimin hayvanları tedavi etmek için kullandığı çalışma alanlarını ve araçları da hazırlarlar. Tedaviye Veteriner Hekim gözetiminde katkı sağlar. Köpek lerin/kedilerin sağlıkları konusunda Veteriner Hekime karşı sorumludur.

15.      Pet Hotel Asistanı, evcil hayvanların konaklama süresi boyunca gerçekleştirilen veterinerlik prosedürleri için köpek leri/kedileri kontrol altında tutmayı ve sakinleştirmeye yardımcı olabilir.

16.      Yabancı bir ortamda bulunmaları nedeniyle stresli olabilecek köpek ler başa çıkmak konusunda hazırlıklı olmaları gerekir.

17.      Yetenek ve bilgisi doğrultusunda, köpek ler/Kediler konaklarken onlar için kuaförlük hizmetleri de sunabilir, bu nedenle tıraş, banyo gibi faaliyetlere yardımcı olabilir.

18.      Bakım ve kuaförlük hizmetleri için şirket bünyesindeki farklı otellerde görev yapması mobil olması gerekecektir. (Cosmopolitan, Dolce Vita ve ME)

19.      Akşamları, hafta sonları ve tatiller dahil olmak üzere düzensiz saatlerde çalışmaları gerekebilir.

20.   İlaçları uygularken, beslerken ve köpek lerle/kedilerle aktivite yaparken yaralanma olasılığını en aza indirmek için her zaman dikkatli ve tedbirli olmalıdır.

21.   Pet Otel’de konaklayan misafir olduğu sürece vardiyalı olarak Pet Hotel içinde bulunan personel odasında konaklamak.

 

 


Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi) Almanca(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi) Rusça(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Bakım Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bakım Elemanı Bakım Elemanı Maaşları Bakım Elemanı Nasıl Olunur? Bakım Elemanı Nedir? Bakım Elemanı İş İlanları

Konaklama ve Otelcilik

Bakım Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bakım Elemanı Bakım Elemanı Maaşları Bakım Elemanı Nasıl Olunur? Bakım Elemanı Nedir? Bakım Elemanı İş İlanları