warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Eskişehir

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Üst düzey yönetici

Departman

Başvuru Sayısı

324 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Üst düzey yönetici

Başvuru Sayısı

324 başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz üretim sektöründe faaliyet gösteren, sektöründe önde gelen müşterimiz bünyesinde görev alacak MUHASEBE DİREKTÖRÜ arayışımız bulunmaktadır.

Genel Nitelikler:

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden (Finans, İktisat, İşletme, Ekonomi) mezun,
  • Çok iyi derecede İngilizce bilen,
  • 15 yıl ve üzeri Mali işler ve Muhasebe alanında görev yapmış olan,
  • Yöneticilik tecrübesi ve ekip yönetim tecrübesi olan,
  • Serbest Muhasebeci Mali Müşavir belgesi olan,
  • Vergi mevzuatı, genel muhasebe, maliyet muhasebesi ve gümrük mevzuatı (ithalat-ihracat) konularına hakim,
  • Aylık / Yıllık Mali tabloları ve maliyet raporlamaları hazırlayabilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Eskişehir ‘de yakasında ikamet eden/edebilen.

İş Tanımı:

  • Şirketin tüm departman faaliyetlerinin mevzuatlar doğrultusunda kayıt altına alınması amacı ile muhasebeleştirilmesi işlemlerini yönetmek, kayıtları kontrol ederek finansal tabloları oluşturmak ve verilerin üst yönetime sunulması için rapor haline getirmek ve sunmak.
  • Şirketin tüm faaliyetlerinin gelir-gider altyapılarını oluşturmak ve hazırlanan raporların format ile uyumluluğunu denetlemek; muhasebe sistemi içinde özellikle maliyet takip sistematiğinin oluşturulması ve geliştirilmesi için gerekli olan hallerde analiz yapmak, düzeltici ve iyileştirici faaliyetli yönetmek; tesisler ve ürün bazında maliyet takibini yönetmek ve üst yönetime sunulması için rapor haline getirmek ve sunmak.
  • Şirketin finansal ilişki içerisinde bulunduğu tüm şahıs, kurum ve kuruluşlar ile alacak - verecek hesabının eşdeğer olmasını garanti altına almak amacı ile üç aylık periyotlar ile yapılan mutabakat sürecini yönetmek.
  • Şirketin belirli projelerinde kullanılan teşviklerin muhasebeleştirilmesi amacı ile yapılan yatırımları aktifleştirmek ve hazırlanan raporların ilgili Bakanlıklarla tam ve eksiksiz gönderilmesi sürecini yönetmek.
  • Şirketin stoklarında bulunan tüm ürün ve malzemelerin sistem üzerinden maliyet takibini yapmak ve Şirketin belirlemiş olduğu atıl stok tanımına göre atıla düşen malzemeleri listelemek ve rapor haline getirmek, hurda olanların ayrıştırılmış hallerinin yasal uygulamalar çerçevesinden satışa hazır hale gelmesini kaydi olarak sağlamak.
  • Şirketin tüm muhasebe süreçlerinin etkin olarak yürütülmesini yönetmek, tüm yasal süreçlerin ilgili yasal mevzuatlar çerçevesinde etkin, zamanında ve doğru olarak yapıldığını garanti altına almak. Mali güncellemeleri ve yeni düzenlemeleri şirketin zamanında ve etkin olarak adapte edebilmesi için gerekli alt yapıların oluşturulmasını yönetmek.

"Firmamız Türkiye İş Kurumu'nun 25.07.2011 tarih ve 482 numaralı izin belgesi ile faaliyet göstermektedir. 

Aday Kriterleri

15 - 20 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Muhasebe Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Muhasebe Müdürü Muhasebe Müdürü Maaşları Muhasebe Müdürü Nasıl Olunur? Muhasebe Müdürü Nedir? Muhasebe Müdürü İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler

Muhasebe Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Muhasebe Müdürü Muhasebe Müdürü Maaşları Muhasebe Müdürü Nasıl Olunur? Muhasebe Müdürü Nedir? Muhasebe Müdürü İş İlanları