warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Lojistik Uzmanı

Küçükoğlu Holding

Bursa(Nilüfer)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Lojistik

Lojistik

Başvuru Sayısı

432 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

432 başvuru

Departman

Lojistik

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1985 yılında temelleri atılan Küçükoğlu Holding, Otomotiv sektörünün dünya devi markalarına orijinal yedek parça üretme hedefi ile yola çıkmıştır. En son teknolojileri bünyesinde barındıran yatırımları, sürdürülebilir büyümesi ve sürekli gelişimi ilke edinen nitelikli kadrosu ile bugün İstanbul, Sakarya, Bursa, Kocaeli ve Koper / Slovenya’ da bulunan lokasyonlarında binlerce kişiye sağladığı istihdam ile otomotiv sektörünün dev markalarına hizmet verirken, inşaat ve sigorta sektörlerinde de faaliyetlerini sürdürmektedir.

Küçükoğlu Holding ailesi olarak sahip olduğumuz insan kaynağını en önemli varlığımız olarak görüyoruz. Katma değer yaratan ürün ve hizmetlerin, ancak işinden memnun ve mutlu çalışanlarla mümkün olacağını biliyoruz. İnsan kaynağının en değerli unsur olduğu bilinciyle, çalışanlarımıza mutlu ve verimli bir iş ortamı sağlamak ve değer katmak amacıyla gerekli yatırımları yapıyoruz. Çalışanlarımızın tüm iş süreçleri hakkında fikirlerini önemsiyor, onların görüşleri ışığında faaliyetlerimizi geliştiriyoruz.

Holding bünyemizde, Toksan A.Ş Bursa lokasyonunda görevlendirilmek üzere Lojistik ekibimizde yer alacak “Lojistik Uzmanı'' aramaktayız.  

Üniversitelerin ( Lojistik, İktisadi ve İdari Bilimler veya Mühendislik bölümlerinden mezun),

Minimum 2 yıl deneyim sahibi (Tercihen Otomotiv sektörü deneyimli),

Yurt içi ve Yurt dışı lojistik süreçlerine hakim,

Tercihen İyi derecede Almanca/ İngilizce bilen,

Microsoft Office Programlarını etkin olarak kullanabilen,

Tercihen SAP SD modülü hakkında bilgi sahibi,

 Bursa'da ikamet eden/ edebilecek çalışma arkadaşları aramaktayız.


İŞ TANIMI

·         Günlük ve haftalık olarak müşteri portallarından siparişlerin indirilmesi ve uygun formata aktarılması, sevkiyat programının oluşturularak SAP sistemine aktarılması.

·         Günlük olarak kesinleşen siparişleri SAP’ den teslimata çevirmek, teslimatların zamanında SAP’ den çıkışının yapılmasını sağlamak.

·         Müşteri sevkiyatları konusunda üretim bölümünü bilgilendirmek, üretim bölümü ile aktif iletişim içerisinde sevkiyatların zamanında müşteriye teslimatını sağlamak.

·         Müşteri sevkiyatlarının istenen ambalajlama, istenen adette ve istenen zamanında gerçekleşmesini sağlamak.

·         Aylık olarak müşteri teslimat performanslarını kontrol etmek, gerekli ise müşteri portallarından itiraz işlemlerini gerçekleştirmek.

·         İç & dış müşteri şikayetlerinin analizini yapmak, kök nedenleri belirlemek, aksiyonları gerçekleştirmek ve raporlamak

·         Gümrükleme faaliyetleri için gereken dokümanları hazırlamak ve ilgili birime teslim etmek.

·         Geçici ithalat ile gelen geri dönüşümlü kutuların takibini yapmak, müşterilere ve üst amirine  raporlamak.

·         Yasalar ve şirket tarafından belirlenen süreler içerisinde resmi evrakların korunması amacıyla gerekli tedbirleri uygulamak.

 

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Muaf, Yapıldı
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Lojistik Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Lojistik Uzmanı Lojistik Uzmanı Maaşları Lojistik Uzmanı Nasıl Olunur? Lojistik Uzmanı Nedir? Lojistik Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Küçükoğlu Holding; İbrahim KÜÇÜKOĞLU tarafından 1985 yılında temelleri atılan Küçükoğlu Holding, Otomotiv sektörünün dünya devi markalarına orijina

Şirket Sayfasına Git

Lojistik Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Lojistik Uzmanı Lojistik Uzmanı Maaşları Lojistik Uzmanı Nasıl Olunur? Lojistik Uzmanı Nedir? Lojistik Uzmanı İş İlanları