warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

122 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

122 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

2001 Yılında kurulan Karbon Teknik İleri Teknoloji Ürünleri Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti.,  tescilli ve patentli Amerikan “Carbon Clean®”, Danimarkalı "Bell-Add" ve Rus "LAVR" markalarının tek yetkili distribütörüdür. Profesyonel ürün gamı içerisinde Araç Emisyon Sistemleri Temizleme ve Koruma Ürünleri, Yakıt ve Hava Emiş Sistemi Temizleme ve Koruma Ürünleri, Partikül Filtresi ve Bağlantılı Sistemler Temizleme ve Koruma Ürünleri ile Profesyonel Yakıt Katkıları bulunmaktadır. Portföyümüze bulunan ürünlerin profesyonel kullanıcılara satışı konusunda çalışacak, bölge bayiliği yapılanmasını organize edebilecek, satış pazarlama alanında tecrübeli Satış ve Pazarlama Uzmanı aranmaktadır.


Adaylarda Aranan Özellikler:
  

• Satış ve Pazarlama alanında en az iki yıl deneyimi olan, 

• İnsan ilişkileri kuvvetli, sözlü ve yazılı iletişim becerisi gelişmiş, 

• Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, 

• Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş, 

• Sürücü belgeli ve iyi derecede binek araç kullanabilen, 

• Seyahat engeli olmayan, 

• Bilgisayar ve MS Office programlarını; tablet ve akıllı telefon gibi teknolojik cihazları etkin bir şekilde kullanabilen, 

• Tercihen Üniversitelerin Teknik Eğitim Fakülteleri ile Yüksekokullarından mezun veya lisans/ön lisans mezunu olup geçmişte Endüstri Meslek Liselerinde eğitim görmüş, 

• Askerliğini tamamlamış (erkek adaylar için), 


 İş Tanımı: 

1-Ürünlerimizin Türkiye genelinde Bölge Bayiliği yapılandırmasını gerçekleştirmek.

2-Yetkili ve özel servislere ürünlerimizin teknik özelliklerini anlatmak; şirketin belirlediği satış fiyatları ile yine şirketin belirlediği pazarlama materyalleri (yeni ürün tanıtımı, katalog çalışması, online satış, youtube kanalı vb.) ve gerekli diğer iletişim tekniklerini kullanarak satış faaliyetinde bulunmak. 

3- Mevcut müşteri ilişkilerini sağlıklı bir şekilde yürütmek, yeni müşteri çalışması yaparak müşteri portföyünün genişletilmesi sağlamak. 

4- Müşteri ihtiyaçlarını analiz etmek; müşteri ihtiyaçlarına yönelik ürünlerin satışını gerçekleştirmek. 

5- Satış, tahsilat ve diğer ilgili konularda istenen raporları tutmak ve bu raporları düzenli olarak üst yöneticilerine iletmek. 

Aday Kriterleri

2 - 10 yıl arası
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : Orta, Yazma : Orta, Konuşma : Orta)
B sınıfı

Satış ve Pazarlama Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış ve Pazarlama Uzmanı Satış ve Pazarlama Uzmanı Maaşları Satış ve Pazarlama Uzmanı Nasıl Olunur? Satış ve Pazarlama Uzmanı Nedir? Satış ve Pazarlama Uzmanı İş İlanları