warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Gayrimenkul Danışmanı

Işıl Gayrimenkul

İstanbul(Avr.)(Şişli)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

- Deneyimli ya da deneyimsiz olabilirsiniz.

 

- Masa ücreti almıyoruz,diğer şirketlerde ki gibi her ay vermeniz gereken masa ücretimiz yoktur.Sahibinden.com’a ila verme ücreti almıyoruz.Eğitim ücreti almıyoruz.Teknoloji adı altında sunuluan aylık çeşitli sabit ücretler almıyoruz.

Organizasyon ücreti almıyoruz.Genel gider ücreti almıyoruz.Eğer daha önce bir deneyiminiz yoksa sizi yetiştiriyoruz varsa daha iyi,en iyi olmanız için her yolu deniyoruz.Gayrimenkul danışmanlığı yüksek getirili bir iş olduğundan bir çok şirket sizi kabul aşamasında yukarıda belirttiğim ücretlerin toplamı olan aylık 4000TL’lere varan paralar isteyeceklerdir.Biz istemiyoruz.

 

- 1967’den beri,52 sene,3 kuşaktır bu işi yapıyoruz ve bu işi iyi biliyoruz.


- İnsan ilişkilerinde güçlü,olmanızı,kendine güvenmenizi, motivasyonunuzun yüksek ,istekli,disiplinli ve kararlı olmanızı istiyoruz çünkü bu iş kendi işiniz ve işinize sahip çıkmalı,işinize sorumlu olmalısınız.Bu tarz bir çalışma ile tüm hayallerinize sahip olabilirsiniz.

- İletişim ve ikna kabiliyetinizin yüksek olmasını bekliyoruz ;

- Sabit bir maaş olmadan performansınıza dayalı sadece %25-%50 arası PRİM sistemi ile yüksek kazanç elde edebilirsiniz.


Disiplinli bir çalışma ile ilk sene için 100binTL-120binTL aralığında ciro yapabilirsiniz ve bu ciroyu her sene arttırabilirsiniz.

- Gayrimenkul sektöründe kariyer sahibi olmak ve bunu devam ettirmek isteyen ;

- Dış görünümüne ve giyimine önem veren, prezantabl ;

- Ekip çalışmasına inanan ve bu sayede daha fazla kazanabileceğini düşünen ;

- MS Office programlarını bilen ve interneti aktif bir şekilde kullanabilen ;

 

İŞ TANIMI

 

IŞIL GAYRİMENKUL Şişli Merkez bölgesinde Haziran 1967'den beri faaliyet gösteren, 3 katlı 350m2 gayrimenkul mağazası olarak bölgenin en eski ve 3 kuşaktır güven veren en prestijli ilk gayrimenkul mağazasıdır.Gayrimenkul mağazamız 40 kişilik bir ekibin en iyi teknolojik altyapı ile çalışabileceği şekilde tasarlanmıştır.Mağazamız Şişli merkez de olduğu için tüm toplu ulaşım araçlarına çok çok yakın mesafededir.

 

ŞİŞLİ,BEŞİKTAŞ,BEYOĞLU,SARIYER bölgelerinde  aktif olarak Konut, İşyeri, Bina, Arsa, Dükkan&Mağaza gibi mülklerin satış ve kiralaması işlerini yapan bir kurumdur. Ayrıca diğer bir uzmanlık alanı olan yatırımlık mülkler konusunda uzmanız.

 

Sektörün büyük ve güvenilir kurumlarından olan IŞIL Gayrimenkul Danışmanlığı fırsatı sizi bekliyor. Şişli,Beyoğlu,Beşiktaş,Sarıyer bölgesine hakim, hazır kurulu ve prestijli ofisimizde, belirli eğitimler alacak ve bu eğitimler sayesinde sabit bir maaş olmadan performansınıza dayalı %25-%50 arası PRİM sistemi ile kazanç elde etme fırsatı yakalayacaksınız. Hiç bitmeyen ve her zaman kazançlı olan bu sektörde, büyüyen genç ve dinamik ekibimizde yer almak istiyorsanız mülakat için lütfen başvuru yapınız.

 

Peki Kazancınız Nasıl Hesaplanıyor ?

 

Örneğin %50 prim sistemiyle çalışan bir danışman; 500.000TL'lik bir yer satıldığında kazanılması gereken komisyon tutarı 30.000TL'dir. Bunun 15.000TL'si danışmana ödenmektedir. 2.000TL'lik bir yer kiraladığında kazanılması gereken komisyon 2880TL'dir. Danışmana 1.440TL ödenmektedir.İşlem sonuçlandığı an paranızı size veriyoruz diğer şirketler gibi ay sonunu bekletmiyoruz.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
İlk Öğretim(Mezun), Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Mezun)

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları

Gayrimenkul, Emlak İşleri

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları