warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bütçe ve İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı

IPFS SİGORTA VE REASÜRANS BROKERLİĞİ AŞ.

İstanbul(Avr.)(Şişli)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Departman

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

İnsan Kaynakları

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinin iş ortağı olan IPFS Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.olarak, Personel yan haklarının takibi ve raporlanması ve tüm Bütçe ve İnsan Kaynakları süreçlerinin yürütülmesinde aktif olarak rol alacak ekip arkadaşı arıyoruz.  

İlanımızı inceliyorsan, adaylarımızda aradığımız niteliklere ve bu kriterleri arama nedenlerimize göz atmanı tavsiye ederim;

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olman gerekiyor. Çünkü, bildiğin gibi departmanın temelleri İş Kanunu, SGK Mevzuatları, İnsan Kaynakları ve birazda Muhasebe temeli içeriyor.

  • Kendine güvenmeni istiyoruz. Çünkü sen, ekibimizin eksik parçasını tamamlayacaksın. Ve bu tamamlanmayı hissettiğinde, kendini, aynı bizler gibi çok güçlü hissedeceksin.

  • Analitik düşünmen çok önemli. Çünkü; herkes insiyatif almanın ne kadar güzel bir şey olduğunu bilir. Sana verilen işler ile ilgili yeni çözümleri, analitik düşünmen sayesinde üreteceksin ve bizde senin çözümlerinle akışı sana bırakacağımız alanlar yaratacağız.

  • İyi derecede Microsoft Office programlarını kullanabilmen gerekiyor.  Çünkü; işimiz, yönetime, faaliyetlerimiz ile ilgili, güzel, etkileyici, bazen sonuç odaklı bazende gösterge odaklı raporlar sunmak. Bunu şirketin nabzını tutmak gibi düşünebilirsin. Raporların belirli tarihleri var. Senin iş akışını bu raporlara göre planlayacağız.

  • İş hayatında aktif olarak 2 seneden az olmamak kaydı ile benzer departmanlarda tecrüben olması şu bakımdan gerekli;  Senin bizi anlaman, bizim de senin potansiyelini ortaya çıkartmamız ve senin işini yaparken bildiğinden emin bir şekilde konsantre olmanı önemsiyoruz. 

  • Gelişime ve yeniliklere açık olman gerekiyor.  Çünkü; Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Bir çok alanda bizimle gelişecek ve yeni şeyler öğreneceksin. Bunun için sana gerekli zamanı ayırdığımızda ki, biz eğitmeyi çok severiz, senin de bu döneme aktif katkı sağlaman iki taraf içinde önemli değil mi sence? 

  • İş takibini çok disiplinli ve sıkı yapman gerekiyor. Çünkü; İnsan Kaynakları olarak bizler, çalışanlarımızın gerekli resmi kayıtlarını, eğitimlerini, lisanlarını aldırırken senin iş takibinden yararlanacağız. Ve bu işlemler, her daim dinamik takip gerektiren aksiyonlardır. Bizler, sıkı takip etmemiş ve sonrasında karmaşıklaşmış hali ile en yoğun zamanımızda karşımıza çıkan işler yüzünden sıkıntıya düşmek yerine, anlık takip ve çözümlerle alanımızı her daim etkili kullanan bir ekibiz. 

  • Personel ve Muhasebe programları ile ilgili tecrübeli olman gerekiyor. Çünkü; Bordro işlemleri, yıllık izin, özlük hakları ve raporlama için yapacağımız hazırlıklarda muhasebe ve personel programlarını kullanmak gerekecek. Bilgiyi aktarmak ve kullanmak en zevkli şeydir. Eski tecrübelerinde bizim ekranlarımızı hızla öğrenmen seni mutlu edecektir.

  • Yazılı ve Sözlü iletişim yeteneklerine güvenmen ve Prezantabl olman gerekiyor. Çünkü; departmanımız, her daim, her çalışan ve yönetici ile aktif iletişim halindedir. Hem şirketin vitrini İnsan Kaynakları departmanıdır değil mi? 


Tüm bu yetkinliklere haiz isen,  senin yetkine vereceğimiz görevlerin şunlar olacak;

  • Yeni başlayan arkadaşlarımızın iş başı kitlerinin hazırlanması, 
  • Yönetime sunulan aylık raporlara destek verilmesi ve ön hazırlıklarının yapılması,
  • Özlük evraklarının takibi ve arşivlenmesi,
  • Demirbaş zimmet, yıllık izin, avans listelerinin  güncel tutulması ve takibi,
  • Aylık bordroların hazırlanmasına destek verilmesi,
  • Lisanslama eğitim organizasyonlarının planlanması, eğitim ve sınavlardan sonra ise lisanslama süreçlerinin sonuçlanması ve raporlanması,
  • İş güvenliği eğitimlerinin planlanması ve değişikliklerin takip edilmesi,
  • Satış hedeflerinin raporlanması, kontrolü ve yönetime sunumunun yapılması.  
  • Yan hakların takibi ve raporlanması. 



  • Aday Kriterleri

    En az 2 yıl tecrübeli
    Üniversite(Mezun)
    Yapıldı

    İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

    İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı Maaşları İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı Nedir? İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı İş İlanları
    Hakkımızda

    IPFS SİGORTA VE REASÜRANS BROKERLİĞİ A.Ş. T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğünce yürürlükte olan “Sigorta Broker

    Şirket Sayfasına Git
    Yan Haklar

    Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

    İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

    İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı Maaşları İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı Nedir? İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı İş İlanları