warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Satış Destek Uzmanı

INNOVA

Ankara

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Başvuru Sayısı

368 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

368 başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İnnova Bilişim Çözümleri A.Ş, farklı teknolojilerde bilgi birikimine sahip 1400 kişilik profesyonel kadrosu ile Türkiye’nin önde gelen bilişim çözümleri firmasıdır. 1999’dan bugüne telekomünikasyon, finans, üretim, kamu ve hizmet sektörleri başta olmak üzere her sektördeki kuruluşlara platform bağımsız çözümler sunan İnnova, uluslararası standartlarda ürettiği çözümleri şimdiye kadar 4 kıtada 37 ülkeye ihraç etmeyi başarmıştır. 2007 yılından bu yana Türk Telekom Grubu Şirketleri bünyesinde yer alan İnnova Bilişim Çözümleri A.Ş, İstanbul ve Ankara ana ofislerinin yanı sıra Türkiye'nin çeşitli bölgelerine yayılmış 12 ofisi üzerinden faaliyetlerine devam etmektedir.


Görev Tanımı:


İş Geliştirme Telekom Organizasyonun ihtiyacı ve iş kolu yöneticisinin yönlendirmesi doğrultusunda üretici ile ilişkilerde operasyon anlamında iş geliştirme yöneticilerine destek olur. 

Satış öncesi ve satış gerçekleştirme aşamasındaki ticari süreçlerin gerçekleştirilmesinde doğrudan İş Geliştirme Yöneticisi ile birlikte çalışır ve faturalama, alacak takibi, sözleşme yönetimi süreçlerinin icrasında görev alır. 

Organizasyonun ihtiyacı ve iş geliştirme yöneticisinin yönlendirmesi doğrultusunda, teklif hazırlanma sürecinden başlayıp faturalandırma sürecinin tamamlamasına kadar olan işleyişlerde yöneticisine destek olur. 

Sözleşme sürecinin operasyonel anlamda takip edilmesinde yöneticisine destek olur. Gerekli durumlarda müşteriye ve hukuk bölümüne destek olur. 

CRM müşteri-sipariş-fırsat kayıtlarının incelenmesi, eksiksiz doğru bilgilerle oluşturulması adına gerekli kontrollerin ve uyarıların yapılmasını sağlar. 

Mali İşler tarafından paylaşılan alacaklı raporunu ekip ile paylaşarak alacakların takip edilmesine destek olur. 

Organizasyonun ihtiyacı ve iş kolu yöneticisinin yönlendirmesi doğrultusunda, müşteri/tedarikçilerin satın alma fonksiyonları ile iletişime geçerek ilişki yönetimini sağlar. 

Grup içi etkinliklerin organizasyon konularında destek olur. Kurumsal İletişim-Pazarlama aktiviteleri ile ilgili gerektiğinde destek verir.


Teknik Bilgi ve Beceriler;


•Kamu İhale Kanunu(KİK) ve genel İhale işleyişlerine-kurallarına hakim. 

•Tercihen, BİLİŞİM sektörünün kamu, savunma ve/veya sağlık müşteri grupları ile çalışma deneyimi olan. 

•İleri düzeyde Excel bilgisine ve tecrübesine sahip olması ÖNEMLİ tercih sebebidir.

 •SAP ve Microsoft CRM uygulamaları konusunda deneyimli olması ÖNEMLİ tercih sebebidir. 

•Raporlama Becerileri yüksek, Analitik çalışmalarda deneyimli-karar destek sistemleri konusunda tecrübesi olan 

•Alacak takibi, tahsilat takibi konularında müşteri ve kurumiçi akışlarda deneyimi olan •Tercihen Bilişim sektörü ve müşterileri ile çalışma deneyimi olan; bu segementteki işleyişler konusunda deneyimli 

•Aşağıdaki Bilişim ve haberleşme konulu ürünlerin satış öncesi - sonrası desteğinde tercihen deneyimli ya da bu alanlara ilgi duyan IT Sistem Entegrasyonu projelerinin bileşenleri 

-Ağ Teknolojileri, WAN-LAN, kablolama 

-Yazılım Projeleri ve Yazılım Test-Geliştirme-Analiz Standart Waterfall Süreçleri


Ankara'da ikamet eden yada edebilecek durumda olan takım arkadaşları arıyoruz.

Aday Kriterleri

En az 4 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)

Satış Destek Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Destek Uzmanı Satış Destek Uzmanı Maaşları Satış Destek Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Destek Uzmanı Nedir? Satış Destek Uzmanı İş İlanları

Bilişim / Yazılım 1+

Hakkımızda

İnnova Bilişim Çözümleri A.Ş, farklı teknolojilerde bilgi birikimine sahip 1400’den fazla profesyonel kadrosu ile Türkiye’nin önde gelen bilişim çözüm

Şirket Sayfasına Git

Satış Destek Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Destek Uzmanı Satış Destek Uzmanı Maaşları Satış Destek Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Destek Uzmanı Nedir? Satış Destek Uzmanı İş İlanları