Saha Satış Uzmanı

Hepsiburada

İstanbul(Avr.)(Şişli)

Hibrit

Hibrit

10 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

200 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

200 başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Hepsiburada olarak, e-ticaretin köklü, yenilikçi ve öncü firmalarından biriyiz. Müşterilerimizin günlük hayatlarına güvenilir, yenilikçi ve amaç odaklı eşlik etmekte ve ticaretin dijitalleşmesine öncülük ediyoruz. Türkiye’nin Hepsiburada’sı olarak Nasdaq borsasında işlem gören ilk Türk şirketi olmaktan gurur duyuyoruz.
Yenilikçi teknoloji odağıyla hareket eden Hepsiburada, ilklerin adresi olma özelliğiyle köklü bir geçmişe sahip. Hepsiburada ekosistemi; son teslimat ve sipariş karşılama hizmetleri veren HepsiJet ve HepsiLojistik; market ürünleri teslimat hizmeti veren Hepsiburada Market; havayolları bilet satışı hizmeti veren Hepsiburada Seyahat; reklam hizmeti veren HepsiAd; ve ödeme hizmetleri veren HepsiPay’den oluşuyor. HepsiGlobal, bir yandan uluslararası satıcıların ürünlerini sunarken, bir yandan da Türkiye'deki tüccarların sınır ötesi satış yapmasını sağlıyor. Müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıran hizmetlerimiz sayesinde Türkiye’nin en çok tavsiye edilen e-ticaret şirketiyiz.
Çalışma arkadaşlarımıza; birlikte yaratmayı ve işimize daha fazla anlam katmayı destekleyen bir çalışma ortamı sunuyoruz. Birlikte başarmaktan mutluluk duyuyor, fırsatlarla dolu bir takımın parçası olarak hep birlikte gelişiyor, neşeyle üreterek çalışıyoruz.
Ticaretin dijitalleşmesine geleceğin teknolojileri ile liderlik eden takımımızda yer alarak herkes için #iyikivarsınhepsiburada dedirtecek, heyecan dolu başarı hikayelerinin bir parçası olmak istersen senin de geleceğin burada.

Hepsi Finansal
Hepsiburada’nın fintek alanındaki bir yan kuruluşu olarak tüketici finansmanı ve genişletilmiş finansal hizmet operasyonlarını yürütüyoruz. Hepsipay markamızla, tüketicilere ve işletmelere erişilebilir ve güvenli online ödeme hizmetleri sağlarken, işlerini büyütmek isteyen satıcılara da katma değerli hizmetler sunuyoruz.
Hepsi Finansal bünyesinde vadelendirme çözümleri ve genişletilmiş finansal hizmetler sunarak; iş ortaklarımız için (Hepsiburada ve diğer perakende firmaları) açık pazardaki vadelendirme çözümleri hacmini artırarak gelir ve karlılığı maksimize etmeyi, bunu yaparken de iş ortaklarımızın ticari hedeflerine maksimum katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda grubumuzun müşterilerine Servis Bankacılığı ve Açık Bankacılık gibi düzenlemelerden de faydalanarak genişletilmiş finansal hizmetler stratejisi oluşturuyoruz.

Aranan Nitelikler:

  • Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun,
  • Tercihen ödeme sistemleri ürün satışı tecrübesi olan,
  • En az 3 yıl satış analiz ve raporlama alanlarında deneyimli
  • E-ticaret dinamiklerini bilen, çözüm ve müşteri odaklı,
  • Ofis programlarını çok iyi kullanabilen,
  • Yazılı ve sözlü iletişim becerileri yüksek,
  • Ticari ve iş ilişkileri kuvvetli olan,
  • Takım çalışmasına yatkın,

Görev ve Sorumluluklar:

  • Hem şirket içinden hem de şirket dışından sektör verilerini analiz ederek satış trendlerini değerlendirmek ve belirlemek,
  • Tutarlı, akıllı raporlar oluşturmak için verileri toplamak ve incelemek ve toplanan bilgileri kullanmak,
  • Ciro ve karlılık arttırma faaliyetlerinde kategori ve growth ekibine destek olmak,
  • Satış tahmin planlama faaliyetlerine katkıda bulunmak,
  • Haftalık / aylık aktivite ve forecast raporlarını hazırlayıp, analizini yapmak,
  • Satış ekibinin değerlendirme / güncelleme toplantıları için hazırlanan sunum, analiz ve raporlara destek olmak,
  • Yönetim raporlarının hazırlanmasına destek olmak,
  • Rekabet analizlerini yapmak,
  • Pazarlama ekibinden gelen yönlendirmeleri satış ekibine iletmek,
  • Planlama / aktivite takvimlerini takip etmek.analizlerini yapmak,
  • Mevcut satış raporlarının iyileştirmek.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Saha Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Saha Satış Uzmanı Saha Satış Uzmanı Maaşları Saha Satış Uzmanı Nasıl Olunur? Saha Satış Uzmanı Nedir? Saha Satış Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, tüketicilere sunduğu kolaylıklar ve avantajlarla online alışveriş alışkanlığının yaygınlaşmasına, e

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis.

Saha Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Saha Satış Uzmanı Saha Satış Uzmanı Maaşları Saha Satış Uzmanı Nasıl Olunur? Saha Satış Uzmanı Nedir? Saha Satış Uzmanı İş İlanları