warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Satış Temsilcisi(Almanca )

GoStudent

İstanbul(Asya)(Ataşehir)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Position Level

Staff

Department

Sales & Marketing

Sales & Marketing

Application Count

0-50 application

Job Type

Full-Time

Position Level

Staff

Application Count

0-50 application

Department

Sales & Marketing

Kariyer Image

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Sales Representative (German speaking) 



ÖNEMLİ: Bu pozisyon için Almanca'ya (C1) akıcı şekilde / ana dil seviyesinde hakim olmanız zorunludur ve İstanbul'da yaşıyor olmanız (veya taşınmaya istekli olmanız) gerekmektedir.

Satış Temsilcisi olarak, DACH  (Almanya, Avusturya, İsviçre) bölgesindeki potansiyel müşterilerle ilişkiler kurmak, öğrencileri sistemdeki öğretmenlerle eşleştirmek ve kişiselleştirilmiş eğitim paketlerinin satışını gerçekleştirmekten sorumlu olacaksınız. Müşterilerin sorunsuz bir şekilde kayıt olmasını sağlayacak, satış ekibine en iyi uygulamalarla katkıda bulunacak ve bir GoStudent elçisi olarak yenilikçi fikirler sunacaksınız.

Bizim Yolculuğumuzdaki Rolünüz

  • DACH bölgesindeki potansiyel müşterilere (ebeveynler, öğrenciler, yetişkinler) GoStudent kaynakları aracılığıyla aktif olarak ulaşın ve eğitim hedeflerini anlamak için kapsamlı bir ihtiyaç analizi yapın.

  • Öğrenciyi ideal öğretmenle eşleştirin ve kişiselleştirilmiş eğitim planları oluşturmak için ücretsiz bir deneme dersi düzenleyin.

  • Potansiyel müşterilerle çoğunlukla telefon veya e-posta yoluyla iletişim kanallarını sürdürün.

  • İlişki kurma becerilerinizi kullanarak müşterileri eğitim paketlerine kayıt olmaya ikna edin.

  • Müşterilerimizin platforma sorunsuz bir şekilde giriş yapabilmeleri için Müşteri Destek ekibiyle ortak çalışın.

  • Potansiyel müşteri için en iyi çözümü sunmak ve mükemmel bir öğretmen eşleşmesi sağlamak için Öğretmen Destek ekibiyle yakın çalışın.

  • Departmanlar arası ortak çalışma yürütün, satış ekibi için en iyi satış yöntemlerini belirlememize ve ürün teklifimizi ve iç süreçlerimizi iyileştirmek için yeni fikirler geliştirmemize yardımcı olun.

  • GoStudent misyonunun, markasının, ürününün ve teknolojisinin bir elçisi olarak hareket edin.


Kriterlerimiz Neler?

Hırs & rekabet: Hedeflere ulaşmak sizi motive eder - zorluklardan hoşlanır ve performansınızı her zaman iyileştirmeye çalışırsınız.

İletişim: Açık fikirli ve kendine güvenen birisiniz, insanlarla konuşmayı seviyorsunuz ve doğal olarak dikkatlerini üzerinize çekiyorsunuz.

Diller: Almanca ana dil ve İngilizce iyi seviyede; diğer her dil büyük bir artı!

Proaktif tutum: Yeni şeyler denemeyi seviyorsunuz ve mevcut duruma meydan okumak için fikirleriniz var, hatalardan korkmuyorsunuz ve işleri gerçekleştirmek için kolları sıvıyorsunuz.

Takım oyuncusu: Meslektaşlarınızla vakit geçirmeyi, bilginizi paylaşmayı ve takım hedefine ulaşmak için bir adım daha ileri gitmeyi seviyorsunuz.

Organizasyon yeteneği: İşinizi nasıl yapılandıracağınızı biliyorsunuz. Her zaman önemli olan her şeyi göz önünde bulundurursunuz, görevlerinizi ve potansiyel müşterilerinizi nasıl önceliklendireceğinizi biliyorsunuz.

Çoklu görev yeteneği: Hızlı bir şekilde görevler arasında geçiş yapmak veya diğer sorumlulukları aklınızda tutarken bir ana göreve odaklanmak sizin güçlü yönlerinizden biridir.


Tercihen B2C, tele-satış alanında en az 1 yıllık deneyime sahip olan, ya da satış alanında deneyim sahibi olmak isteyen, 

İstanbul bölgesinde (ya da taşınmaya istekli) bulunan ve modern ofisimize katılmaya motive olan takım arkadaşları arıyoruz.

Size Ne Sunuyoruz:

Dil becerilerinizi kullanma ve Almanca konuşan müşterilerimizin en iyi eğitim çözümünü bulmalarına yardımcı olma fırsatı

Yüksek motivasyona sahip, genç ve açık fikirli meslektaşlarla harika ve esnek bir startup atmosferi

Esnek çalışma saatleri

Dil becerilerinizi daha da geliştirmek için özel bire bir dersler, uluslararası bir network

Startup havasını tatmak ve heyecan verici zorlukların üstesinden gelmek için yaratıcılığınızı serbest bırakmak ister misiniz? Modern ofisi ve toplu ulaşım bağlantıları olan eğlenceli ve uluslararası bir ekipte çalışmak mı istiyorsunuz? Çalışma saatlerinizi esnek bir şekilde düzenlemek mi? İstediğiniz kadar ücretsiz kahve alıp akşamınızı Playstation ya da bir happy hour ile başlatmak mı? Eğer bu kişi benim diyorsanız, o zaman: aramıza katılın ve GoStudent'ta kariyerinizi hızlandırın.


Preferred Candidate

1 - 5 years of experience
High School(Graduate), Associate Degree(Graduate), Bachelor’s(Graduate), Master’s(Student), Master’s(Graduate), Doctorate(Student), Doctorate(Graduate)
English(Reading : Good, Writing : Good, Speaking : Good) German(Reading : Good, Writing : Good, Speaking : Good)

Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Temsilcisi Satış Temsilcisi Maaşları Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Satış Temsilcisi Nedir? Satış Temsilcisi İş İlanları

Informatics / Training Consultancy

Şirketin Aydınlatma Metni

GOSTUDENTÇALIŞAN ADAYIKİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİGostudent Turkey Eğitim

Detaylı Bilgi

Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Temsilcisi Satış Temsilcisi Maaşları Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Satış Temsilcisi Nedir? Satış Temsilcisi İş İlanları