warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Parça Stok Kontrol ve Satınalma Yetkilisi

GNC CNC MAKİNA TEKNOLOJİLERİ LTD.ŞTİ.

İstanbul(Asya)(Ataşehir)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

380 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

380 başvuru

Departman

Diğer

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

2010 yılında İstanbul’ da kurulan GNC CNC Makina Teknolojileri; İstanbul Anadolu-Avrupa yakası, Ankara, İzmir, Bursa ve Konya’da bulunan şubeleri ile sektörüne fayda, çözüm ortaklarına katma değer oluşturmak amacı ile yola çıkmıştır. Kurulduğu ilk günden itibaren tüm kaynaklarını sektörün ihtiyaçları doğrultusunda, yaygın servis ağı ve saha avantajı ile doğru tespit ederek en hızlı, en güvenilir şekilde cevaplamaktadır. GNC Makina; VICTOR Taichung, NAKAMURA-TOME, AVEREX, ROMI, VISION WIDE, VONGHLER VE LICO gibi yüksek hız, nitelik ve kaliteye sahip takım tezgâhları ile şirketlerin üretim verimliliğini en üst seviyeye çıkarmaktadır. 2014 yılından bu yana VICTOR Taichung’un tüm dünya distribütörleri arasında her yıl en yüksek satış yapan ülke distribütörü unvanını devam ettirerek, Türkiye üretim sanayisinin gücüne güç katmaya devam etmektedir. Bugün CNC makina, ikinci el makina ve yedek parça satışı kulvarı gibi hayatın en değerli alanlarında sektörüne sorunsuz hizmet veren GNC Makina; genç, dinamik ve vizyoner bakış açısıyla makinanın arkasındaki güç olmakla birlikte, Türkiye geneline yaydığı hızlı ve profesyonel servis ağıyla sürdürülebilir bir marka değerine ulaşmıştır.


Emeğin değer bulduğu, kişisel gelişime daima olanak sağlayan, işiyle mutlu ve keyifli insanların bir arada olduğu firmamızda Satış Sonrası Hizmetler Departmanı' nda görevlendirilmek üzere, kazan-kazandır anlayışıyla, üreterek, değer katarak çalışacak ekip arkadaşları aramaktayız.



İş Tanımı: 


Satış Sonrası Hizmetler kapsamında parça birimi için saptanan hedeflere uygun olarak parça stok yapısını planlayarak kontrol ve optimize edilmesi ve aynı zamanda parça sipariş ve satınalma süreçlerini gerçekleştirerek müşteriye sunulan parça satış faaliyetlerinin verimli bir şekilde yürütülmesi.


Parça Stok Planlama

  • Belirlenen satış hedeflerine ve performans kriterlerine uygun olarak şirketin parça stok yapısını planlar           
  • Parça stok yapısında parça hareketleri ve maliyet analizleri yaparak, müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde parça bulunurluğunun yüksek oranda gerçekleşmesini sağlar.                 
  • Parça stok yapısının takibi için gerekli olan anahtar performans göstergelerini haftalık ve aylık olarak takip eder, stok yapısının sağlıklı şekilde oluşturulması için alım yapılması gereken parça listelerini hazırlar ve SSH Müdür ile paylaşır.                    
  • Parça fiyatları ve piyasa durumu ile ilgili pazar araştırmaları yapar, stokta bulunan parçaların piyasa satış fiyatları hakkında güncel bilgileri edinir, buna göre satış fiyatı değişikliği önerisini SSH Müdürü ile paylaşır     
  • Açık iş emirlerini inceler, ay sonlarında işlemi devam edenlere ait olanlar dışındaki iş emirlerinin faturalanmasını sağlamak ve bu konuda Servis Planlama Yetkilisi ile birlikte aksiyon alır        
  

 Süreç Takibi

  • Stok yada müşteri talebi için sipariş edilen parçaların takibini yapar, gelen parçaların en kısa sürede montajının yapılıp faturalandırılması için gerekli uyarı ve planlama için Servis Planlama Yetkilisi' ne destek olur.                
  • Müşterilerin sahip olduğu makine parkı detayları, müşterinin iletişim ve temas kurulan ilgili kişilerin bilgilerinin eksiksiz olması için gereken aksiyonları alır.                       
  • Online parça satış sitesindeki gerekli güncellemeleri yapar, parça giriş ve satılan parçanın teslimi konusundaki süreçleri takip eder                 
  • Parça Depo raf düzeni, deponun periyodik sayımlarının yapılması ve depo yerleşimini koordine eder, depoya yeni parça kaydı ve yerleştirilmesi ile iligli süreçleri takip eder.                  
  • Aylık parça satış cirosu hedefinin gerçekleştirilebilmesi için dönemsel kampanyalar tasarlanması ve/veya verilen parça tekliflerinin olumlu şekilde sonuçlandırılabilmesi için azami gayreti gösterir.

 Raporlama                 

  • Parça performansının takibi için gerekli anahtar başarı göstergelerinin düzenli olarak ERP sisteminden raporlarını çeker, analiz ederek SSH Müdürü ile paylaşır



Genel Nitelikler


  • Mühendislik veya Teknik Eğitim Fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun
  • İngilizce seviyesi iyi
  • Teknik ürün satınalma ve stok yönetimi konusunda min. 7 yıl son 2 yıl da Yönetici tecrübesi
  • Planlama ve Raporlama tecrübesi olan
  • Erp program kullanmış ve geliştirmesine katkıda bulunmuş
  • Yazılı ve sözlü iletişim beceriler yüksek, İş Birliği Oluşturan, Çözüm Odaklı, İlham Vermek,
  • Analitik Düşünen, Yenilikçi Düşünceyi Sahiplenen, Sürekli Gelişime İnanan
  • Ms Office programlarına hakim (Word, Excel, PowerPoint, Outlook vb.) Teknik resim okuyabilen.
  • B sınıfı sürücü ehliyetine sahip, aktif sürücü


Aday Kriterleri

En az 7 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Teknik Servis Yetkilisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Teknik Servis Yetkilisi Teknik Servis Yetkilisi Maaşları Teknik Servis Yetkilisi Nasıl Olunur? Teknik Servis Yetkilisi Nedir? Teknik Servis Yetkilisi İş İlanları
Hakkımızda

2010 yılında İstanbul’da kurulan GNC CNC Makina Teknolojileri; VICTOR Taichung, NAKAMURA-TOME, ONA, VISION WIDE, ROMI, VONGHLER ve LICO gibi yüksek hı

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDAÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİDeğerli Çalışan Adayı

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim.

Teknik Servis Yetkilisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Teknik Servis Yetkilisi Teknik Servis Yetkilisi Maaşları Teknik Servis Yetkilisi Nasıl Olunur? Teknik Servis Yetkilisi Nedir? Teknik Servis Yetkilisi İş İlanları