warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Bahçelievler)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

İş Geliştirme

İş Geliştirme

Başvuru Sayısı

347 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

347 başvuru

Departman

İş Geliştirme

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Firmamızın İstanbul merkezinde çalıştırılmak üzere en az 5 yıl tecrübeli ve çok iyi seviyede İngilizce bilen ve konuşabilen, aşağıdaki gereksinimlere sahip Uzman, Kıdemli Network Mühendisleri arayışımız bulunmaktadır.

Firmamız, yeni nesil kablosuz ağ çözümlerinde gerçekleştirdiği projeler ve sistem entegrasyonlarıyla çok değerli bir tecrübeye sahiptir. 

Firmamız, Kablosuz Ağ Çözümlerini KOBİ’lerden büyük işletmelere, İnternet Servis Sağlayıcıları, Telekom Operatörleri, Elektrik Dağıtım Şirketleri, Barajlar, Atık Su ve Su Toplama Merkezleri, Tren, Metro, Metrobüs ve Tünel İşletmecileri, Liman İşletmecileri, Petrol ve Gaz İşletmeleri, Belediyeler, Kıyı Emniyeti, Polis, Jandarma, Kamu Güvenliği, Hava yolu Şirketleri, Havaalanı İşletmecileri ve Sınır Güvenliği, Hastaneler, Organizasyon Şirketleri AVM’ler, Okul ve Üniversiteler ve kamu kurumlarına sunmaktadır.

 Firmamız, 20 yıla yakın süredir, telekomünikasyon sektöründe, kablosuz erişim teknolojilerinde, yeni nesil çözümler üretmekte ve sektörün gelişimine katkıda bulunmaktadır.
Net İletişim Teknoloji günümüzde: Noktadan Noktaya (PtP) Geniş bant Kablosuz Erişimi, Noktadan Çok Noktaya (PtMP) Geniş bant Kablosuz Erişimi, Dış ortam, Geniş alan Süper Wi-Fi Kapsama, Mesh Bağlantılar, Hücresel Veri Transferi için 3G Offload Wi-Fi Çözümleri, Mobil Erişimler için Kablosuz Geniş bant Çözümleri, IP Backhaul Çözümleri, Mobil ve Sabit WiMAX konularında, temsilcisi olduğu güçlü ve iyi bilinir markaların ekipmanlarının temini ve geniş teknik ekibi ile proje hazırlayarak uçtan uca çözüm üretmektedir.

 

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin tercihen 4 yıllık Elektrik, Elektronik, Haberleşme, Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • 5-10 yıl arasında tecrübe sahibi,
  • iyi seviyede yazılı ve sözlü İngilizce bilen,
  • Yoğun iş temposunda dikkatli ve özenli çalışabilen, esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilen, ekip çalışmasına yatkın, analitik düşünebilen, müşteri ve insan ilişkileri kuvvetli,
  • Araştırmak ve yeni konuları öğrenmekten keyif alan, kendini sürekli geliştiren,
  • Sürücü belgesi olan ve aktif olarak araç kullanabilen, 
  • Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olması tercih sebebidir, 
  • Yurtdışı ve yurtiçi seyahat engeli bulunmayan,
  • Haberleşme sektöründe, bir noktadan birçok noktaya veya noktadan noktaya ağlar üzerinden, bilginin iletilmesi, işlenmesi depolanması ve kullanılması için gerekli olan sistemlerin analizi, tasarımının yapılması, yazılım ve donanım ortamında gerçekleştirilmesi konusunda tecrübeli.

 

İş Tanımı

Proje Öncesi Sorumluluklar:

  • Müşteri ihtiyaçlarına en uygun network çözümlerini tasarlamak,
  • Teknik tasarımı ilgili diyagramlarla birlikte müşteriye sunmak, müşteriyle birlikte değerlendirmek,
  • Konusuyla ilgili formal sunumlar hazırlamak ve müşterilere sunmak,
  • Müşterilerden gelen RFP’lerin teknik sorularına cevap vermek,
  • Satış yöneticisiyle veya gerektiğinde tek başına müşteri toplantılarına katılmak,
  • Müşteri demolarını hazırlamak, demo sistemlerinin sorumluluğunu alarak güncel ve çalışır halde tutmak ve müşterilere demo yapmak,

 

Proje Sonrası Sorumluluklar

  • Satışı gerçekleştirilen projelerin gerçekleştirim planlarını hazırlamak ve dokümante etmek, projelerinin tüm kurulum sorumluluğunu almak, belirlenen plana göre kurulumu gerçekleştirmek, belirlenen tasarıma göre tüm konfigürasyonları yapmak.
  • Kurulumu yapılan sistemin testlerini gerçekleştirmek ve test sonuçlarını belgelendirmek.
  • Sistemin proje belgelerini hazırlamak (çizim, konfigürasyon bilgisi)
  • Kurulum sonrası, son kullanıcı ve sistem yöneticileri için eğitim vermek.
  • Bakım anlaşmalı müşterilerin destek taleplerine cevap vermek, uzaktan ve yerinde müdahale ile sorunları gidermek, çözüm sürecinde ve sorun çözüldüğünde şirket içinde ve müşteri tarafında gerekli bilgilendirmeleri yapmak.

 

 

 

 

Aday Kriterleri

5 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)
B sınıfı

Network Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Network Mühendisi Network Mühendisi Maaşları Network Mühendisi Nasıl Olunur? Network Mühendisi Nedir? Network Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

Net İletişim Teknoloji, yeni nesil kablosuz ağ çözümlerinde gerçekleştirdiği projeler ve sistem entegrasyonlarıyla çok değerli bir tecrübeye sahiptir.

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ÇALIŞAN ADAYI KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ1) Veri SorumlusuVeri Sorumlusu, İhlas H

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

Network Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Network Mühendisi Network Mühendisi Maaşları Network Mühendisi Nasıl Olunur? Network Mühendisi Nedir? Network Mühendisi İş İlanları