warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Enerji Mühendisi

Gizli Firma

İstanbul(Avr.)(Beyoğlu)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Başvuru Sayısı

889 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

889 başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Yenilenebilir enerji üretimi, nükleer enerji, elektrik piyasaları, enerji verimliliği gibi enerji politikalarını belirleyen konularda bilgi sahibi ve aşağıdaki özelliklere sahip mühendis arıyoruz.

Enerji Faaliyetlerimiz

Arz ve talep, enerji politikalarını belirleyen boyutlar olarak ele alınabilir. Enerji üretimine yönelik mevzuat enerji yatırımlarını etkilerken, başta elektrik olmak üzere enerji piyasaları kuralları enerjinin fiyatlandırılması ve son kullanıcıya ulaşması noktasında dikkate alınmalıdır. Enerji faaliyetlerimizin odağında bu konularda son kullanıcılar ağırlıklı olmak üzere bilgilendirmeler (danışmanlıklar, eğitimler, etkinlikler vb) yer almaktadır. 

Ekibimizin üyesi olacak arkadaşımızdan ne bekliyoruz? 

 AB’nin Horizon 2020 benzeri enerji programları için proje fikri geliştirilmesi, başvuru için gerekli doküman, evrakların hazırlanması, teklifin kabul olması durumunda önerilen faaliyet adımlarının gerçekleşmesi ve gerekli koordinasyonun sağlanması, gereken satın alımlarının yapılması ve süre sonunda fon sağlayıcı kuruma raporlanması

 Ticaret Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Tebliği kapsamında desteklediği ilgili sektörlerden firmaların oluşturduğu küme için Bakanlık ile mevzuatın gerektirdiği yazışmaların yapılması, verilmesi gereken eğitimler için danışman/eğitmen araştırılması, eğitimlerin gerçekleştirilmesi, ikili görüşme etkinliklerinin düzenlenmesi, yurtdışında pazarlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi 

 Toplantı, eğitim, seminer organizasyonlarının yapılması (gündem belirleme, konuşmacı belirleme, organizasyonel süreçleri takip etme vb) 

 Enerji konusunda ihtiyaç duyulan bilgilerin doğru kaynaklardan elde edilmesi, derlenmesi ve yorumlanması,

 Başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı olmak üzere enerji ile ilgili kamu kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, elektrik perakende satış şirketleri, enerji üreticileri, elektrik ekipmanları üreticileri vb paydaşlarla işbirlikleri geliştirilmesi, faaliyetlerinin takip edilmesi,

 Enerji ekipman üreticilerinin başta yenilenebilir enerji projelerinde tedarikçi olmalarını desteklemek üzere ulusal ve uluslararası ikili görüşme organizasyonlarının yapılması.


Aranan Nitelikler

 Üniversitelerin Enerji Sistemleri, Makine, Elektrik ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun

 İyi derecede İngilizce bilen,

 Enerji konusunda en az 3 yıllık iş tecrübesine sahip,

 Tercihen enerji yöneticisi sertifikasına sahip, 

 Enerji politika, mevzuat ve uygulamalarını yakından takip eden, 

 Proje geliştirme ve uygulama konusunda deneyim sahibi, 

 Analitik düşünebilen ve araştırma yapma kabiliyeti olan,

 Yaratıcı problem çözme yeteneği yüksek, 

 Takım çalışmasına yatkın ve insan ilişkileri kuvvetli,

 Etkin yazılı ve sözlü iletişim becerilerine sahip,

 Organizasyon yeteneğine sahip, 

 Sunum tekniklerine vakıf, 

 Seyahat engeli olmayan, 

 Askerlik ile ilişiği olmayan (erkek adaylar için) 

adayları İstanbul’un merkezi Taksim’de, modern çalışma ortamında, genç çalışma arkadaşları ile enerji konusunda tecrübelerini artırmak üzere birlikte çalışmaya davet ediyoruz.

Aday Kriterleri

3 - 7 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı

Enerji Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Enerji Mühendisi Enerji Mühendisi Maaşları Enerji Mühendisi Nasıl Olunur? Enerji Mühendisi Nedir? Enerji Mühendisi İş İlanları

Gizli Firma

Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

Enerji Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Enerji Mühendisi Enerji Mühendisi Maaşları Enerji Mühendisi Nasıl Olunur? Enerji Mühendisi Nedir? Enerji Mühendisi İş İlanları