warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Eğitim Destek Elemanı

Firma Bilgisi Gizli

Ankara(Çankaya), Antalya(Konyaaltı), Isparta(Merkez), İstanbul(Avr.)(Bağcılar), İzmir(Karabağlar), Malatya(Merkez), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Dönemsel / Proje Bazlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Sekreterya

Sekreterya

Başvuru Sayısı

976 başvuru

Çalışma Şekli

Dönemsel / Proje Bazlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

976 başvuru

Departman

Sekreterya

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İstanbul Avrupa yakası (Bağcılar), İstanbul Anadolu yakası, Malatya, Ankara, İzmir`de tam zamanlı/kısmi zamanlı eğitim sekreterya hizmetinde çalışacak veya herhangi bir şehirde kısmi zamanlı olarak kendi çalışma alanında eğitim ve çeviri hizmetinde çalışacak  Eğitim Destek personelleri alınacaktır.

 

TAM ZAMANLI/KISMİ ZAMANLI KURUM/KURULUŞUN BULUNDUĞU ŞEHİRDE EĞİTİM DESTEK SEKRETERYA HİZMETİ PERSONELLERİ İÇİN ŞARTLAR

İşin tanımı: Kurs yeri organizasyonu, kursa gelecek eğiticilerin aranması ve ihtiyaçları varsa sekreterya ile birlikte karşılanması, kursiyerlerin ile iletişim, evrakların toplanması, dekontların toplanması, kurs öncesi malzeme ve ders notu hazırlığı, sertifikaların ve kurumlara (Bakanlıklar, üniversiteler vb) gönderilecek dosyanın hazırlanması, aynı şehir içinde evrak, sertifika vb eğitimler ile ilgili süreçlerin takibi, eğitim salonu ile ilgili ihtiyaçların giderilmesi ve takibi ile sekreterya sorumlusu tarafından verilecek genel görevler.


Her hafta sonu öncelikli olmak üzere kısmi zamanlı (aylık 8-20 gün arası), ücret ve sigorta asgari ücret üzerinden çalıştığı gün sayısına göre hesaplanması ile belirlenecektir.

Aday özellikleri: İletişim gücü yüksek, organizasyon konusunda istekli, sorumluluk sahibi, iş takibi ve sonuçlandırma konusunda beceri sahibi, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, dış görünüşüne özen gösteren, temel bilgisayar, internet ve telefon iletişim becerilerine sahip (mail, Office, whatsapp vb), öğrenme konusunda istekli ve öğrenmeye yatkın, aktif internet ve bilgisayar kullanıcısı olan.

  • Bu iş hemen her hafta sonu bulunmayı gerektirecek part-time bir iştir. İhtiyaç durumuna göre çalışma süresi değişebilecektir. Görüşme sırasında bireysel ilgilerinize göre çalışabileceğiniz farklı bir konu olması durumunda da size bilgi verilecektir.
  • Bu iş, mezun olduğunuz okul, mesleki deneyiminiz, gelir beklentiniz vb konular ile uyumlu olmayabilir. Çalıştığınız gün sayısı kadar ödeme yapılacak ve sigorta yapılacaktır.
  • İş yeri ağırlıklı olarak üniversiteler, eğitim araştırma hastaneleri ve bunlara bağlı merkezler olmakla birlikte ihtiyaç durumunda farklı merkezlerde de bulunmak gerekebilecektir.
  • İş saatlerinde iş konuları dışında telefonla meşgul olunmaması beklenmektedir.
  • Verilen eğitimler bir kamu kurumunda olduğundan dolayı kamuda çalışmasına engel bulunanlar (KHK ile ihraç vb) bu işe başvuramaz. Kabul edilenlerden sözleşme imzalanacağı zaman adli sicil kaydı istenecektir.
  • Bu iş için başvuru sahiplerinden uygun görülenlere davet gönderilecektir ve sonrasında yüz yüze görüşme yapılacaktır. miştir.
  • Görüşme sonrası işe kabul edilen kişiler için 1 aylık deneme iş durumunun gözleneceği deneme süresi vardır. Bu süre içinde çalıştığı gün sayısı kadar maaş ve sigorta ödenecektir. 

 

TAM ZAMANLI/KISMİ ZAMANLI KENDİ ÇALIŞMA ALANINDA PERSONELLER İÇİN ŞARTLAR

 İyi derecede İngilizce bilen (yazı, çeviri)

  • Anadili Türkçe olan, dil bilgisi kurallarına hakim
  • Herhangi bir ülke veya şehirde ikamet eden
  • Günün herhangi bir saatinde ulaşılabilir olan
  • Büyük çoğunluğu İngilizce-Türkçe olmak üzere Sağlık alanında sürekli ve hızlı çeviri ve sonrasında metinlerin düzenlenmesi hizmetinde görev alabilecek
  • Sorumluluk sahibi, iş takibi ve sonuçlandırma konusunda beceri sahibi, Temel bilgisayar becerilerine sahip, teknoloji ile ilgili, öğrenme konusunda istekli ve öğrenmeye yatkın, aktif internet ve bilgisayar kullanıcısı olan

    Aday Kriterleri

    Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

    Eğitim Destek Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

    Eğitim Destek Elemanı Eğitim Destek Elemanı Maaşları Eğitim Destek Elemanı Nasıl Olunur? Eğitim Destek Elemanı Nedir? Eğitim Destek Elemanı İş İlanları

    Gizli Firma

    Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

    Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

    Eğitim Destek Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

    Eğitim Destek Elemanı Eğitim Destek Elemanı Maaşları Eğitim Destek Elemanı Nasıl Olunur? Eğitim Destek Elemanı Nedir? Eğitim Destek Elemanı İş İlanları