İstanbul(Asya)(Beykoz)

İş Yerinde

İş Yerinde

Bugün güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

İç Denetim

İç Denetim

Başvuru Sayısı

145 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

145 başvuru

Departman

İç Denetim

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Şirketimizin İstanbul  Acarkent'te bulunan ofisinde görev yapacak "İç Denetim Uzmanı"na ihtiyacımız bulunmaktadır. 

NİTELİK : 

1. Üniversitelerin iktisadi idari bilimler fakültelerinin 4 yıllık iktisat, maliye, işletme vb. bölümlerinden mezun olmak, tercihen alanında yüksek lisans yapmış olmak.

2. Tercihen SMMM ruhsatına sahip, konusunda en az 5 yıl deneyimli olmak 

3. MS Office ve Netsis muhasebe programlarını çok iyi derecede kullanabilmek 

4. Sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanabilmek. 

5. Seyahat engeli olmamak 

6. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak 

7. Sonuç odaklı ve analitik düşünceye sahip olmak 

8. Yöneticilik ve liderlik yeteneklerine sahip olmak 

9. Etkin iletişime sahip olmak

SORUMLULUK VE YETKİLERİ

1. ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 45001:2015 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemleri ve ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemlerinin sürekliliğinin sağlandığından emin olmak üzere denetimlerde bulunmak, 

2. Şirketin tüm birimlerinin iç kontrol sistemlerinin ve risk yönetimi uygulamalarını yeterlik ve etkinliğini incelemek ve değerlendirmek üzere bir denetim planı oluşturmak ve Genel Müdür onayını almak. 

3. Şirketin sahip olduğu süreçlerin kontrol sisteminin değerlendirilmesine odaklanarak, iç kontrol yapısının etkinliğinin ölçülmesi, değerlendirilmesi ve raporlanması (Süreç / Faaliyet Denetimi) 

4. Şirketin harcamalarının ve mali işlemlere ilişkin karar ve işlemlerinin şirketin amaç ve politikalarına, plan ve bütçe hedeflerine, iç yönetmelik, prosedür ve talimatlarına, stratejik plan ve performans programına uygunluğunun denetlenmesi, değerlendirilmesi ve raporlanması (Uygunluk Denetimi). 

5. Şirketin harcamalarının ve mali işlemlere ilişkin karar ve işlemlerinin ilgili kanun yönetmelik ve diğer mevzuata uygunluğunun harcama sonrasında denetlenmesi, değerlendirilmesi ve raporlanması (Uygunluk Denetimi). 

6. Şirketin gelir, gider, varlık ve yükümlülüklere ilişkin hesap ve işlemlerin doğruluğunun, mali sistem ve tabloların güvenilirliğinin değerlendirilmesi ve raporlanması, (Mali Denetim). 

7. Şirketin tüm faaliyet, program ya da projelerinin verimlilik, ekonomiklik ve etkililik ilkeleri açısından objektif ve sistematik olarak incelenmesi, değerlendirilmesi ve raporlanması (Performans Denetimi). 

8. Şirketin amaçlarına ve hedeflerine ulaşmasına yönelik olarak kullanılan bilgi sistemlerinin ve bu sistemlere ilişkin kontrollerin yeterliliğini etkililik, etkinlik, gizlilik, bütünlük, doğruluk, erişilebilirlik, uygunluk ve güvenilirlik kriterleri çerçevesinde değerlendirilmesi ve raporlanması (Bilgi Teknolojisi Denetimi). 

9. Üst Yönetim tarafından gerek görülen özel amaçlı denetim ve çalışmaları yürütmek veya katılmak. 

10. Şirketin dış denetçi ve danışmanları ile mesleki dayanışma çerçevesinde işbirliği yapmak. 

11. Üst Yönetimi denetim faaliyetleri ve iç kontrol sisteminin yeterliliği hakkında düzenli olarak bilgilendirmek. 

12. Genel Müdürce gizlilik sınıfında tanımlanmayan denetim maddelerine ait taslak raporları öncelikle ilgili Bölüm Müdürüne sunmak, revizyon önerileri akabinde ilgili Genel Müdür Yardımcısına sunarak bu seviyede tespit edilen aksaklıklara yönelik alınacak tedbirler, aksiyonların kararı ve termin süreleri hakkındaki görüş notlarını rapora ekleyerek Genel Müdüre sunmak. 

13. Denetimler sonucu oluşan düzeltici /önleyici aksiyonların takibi ve ayrıca Genel Müdür tarafından tebliğ edilen düzenleyici önleyici faaliyetlere ilişkin işlemlerin sonuçlarını takip ederek Genel Müdür’e raporlamak.

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)

İç Denetim Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İç Denetim Uzmanı İç Denetim Uzmanı Maaşları İç Denetim Uzmanı Nasıl Olunur? İç Denetim Uzmanı Nedir? İç Denetim Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

ERKUT İNŞAAT YAPI END. SAN.VE TİC. A.Ş. 1974’den beri, alanında uzman teknik ve idari kadromuz ile teknolojinin temelinde yükselmeyi a

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KANUNU UYARINCA ÇALIŞAN AYDINLATMA METNİVERİ SORUMLUSU UNVANI ER

Detaylı Bilgi

İç Denetim Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İç Denetim Uzmanı İç Denetim Uzmanı Maaşları İç Denetim Uzmanı Nasıl Olunur? İç Denetim Uzmanı Nedir? İç Denetim Uzmanı İş İlanları