warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Ulusal Dağıtım Network Yöneticisi

Ekol Lojistik

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Lojistik

Lojistik

Başvuru Sayısı

576 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

576 başvuru

Departman

Lojistik

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1990 yılında kurulmuş olan şirketimiz, Türkiye'de ve yurtdışında 7500+ çalışanı ile 13 ülkede faaliyet göstermektedir.Her geçen gün daha da hızlı büyüyen ve üst düzey teknoloji uygulamalarıyla sektörüne ilham veren şirketimiz için İstanbul Anadolu Yakası’nda değerlendirilmek üzere aşağıda belirtilen kriterlere uygun “Ulusal Dağıtım Network Yöneticisi” arayışımız bulunmaktadır.     


Genel Nitelikler:

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, 
  • Ulusal dağıtım alanında  ve ekip yönetimi konusunda tecrübeli,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişim becerileri kuvvetli,
  • Temsil yeteneği ve ikna kabiliyeti yüksek,
  • Dinamik, zamanı etkin kullanabilen, enerjisi yüksek,
  • Esnek ve tempolu çalışma saatlerine ayak uydurabilecek, 


  • İş Tanımı:

  • Müşteri ve EKOL depolarında hazırlanan komple ve parsiyel yükleme siparişlerinin, yol süreleri ve kalite seviye beklentisine uygun olmak kaydıyla, en düşük satın alma maliyetini oluşturacak araç planlamasının yapılmasını sağlamak.
  • Siparişin alınması ve araç planlaması ile başlayan sevkiyat sürecinin , teslimatın yapılması ve teslim evrağının arşivlenmesine kadar tüm aşamalarının en verimli şekilde yönetilmesini sağlamak.
  • Merkezi ve dinamik araç planlamasının alt yapısını sağlayacak yazılım için Teknoloji ve Ar-Ge departmanları ile birlikte oluşturulacak proje grubuna liderlik etmek.
  • Doğru planlama için gerekli olan kaliteli yükleme siparişlerinin standartlarını belirlemek ve bu bilgilerin elektronik ortamda alınması için Müşteri Hizmetleri Yöneticisi ile işbirliği içinde çalışmak.
  • Verimli operasyonu engelleyen müşteri kaynaklı problemleri İş Geliştirme yöneticisi ve Müşteri Hizmetleri yöneticisi ile paylaşmak. İyileştirme beklenen müşteriye alternatif öneriler hazırlayarak, iyileştirmeyi İş Geliştirme yöneticisi ile birlikte takip etmek.
  • Mevcut müşteriler ile yapılan aylık değerlendirme toplantılarına gerektiğinde Müşteri Hizmetleri Yöneticisi ile birlikte katılmak. Algılanan hizmet seviyesinin, beklenen hizmet seviyesinin üzerine çıkarılması amacıyla gerek toplantı notlarını, gerekse müşteri şikayetlerini değerlendirerek Düzeltici-Önleyici Faaliyetlerin planlanması ve uygulanmasını sağlamak.
  • Araç planlama sürecinde en doğru kalite ve maliyet avantajı için kullanılması gereken araçların standartları, boyutları, hat bazında sayıları hakkında Tedarikçi İlişkileri Yöneticisini yönlendirmek ve iş birliği içinde çalışmak.
  • Potansiyel müşteri ziyaretlerine gerektiğinde İş Geliştirme Yöneticisi ve Satış Yöneticisi ile katılmak ve teklif edilecek dağıtım iş modelinin oluşturulmasında iş birliğinde bulunmak.
  • Kontrata dönüşen tekliflerin iş modelinin, yönetimindeki operasyon birimleri tarafından yürütülebilmesi için gerektiğinde SOP hazırlanmasını sağlamak.
  • Hazırlanan SOP’nin otomasyona uygun olan kısımlarının operasyonel yazılıma aktarılmasını sağlamak için Teknoloji ve Ar-Ge departmanları ile işbirliğine gitmek.


Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Ulusal Satış Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ulusal Satış Müdürü Ulusal Satış Müdürü Maaşları Ulusal Satış Müdürü Nasıl Olunur? Ulusal Satış Müdürü Nedir? Ulusal Satış Müdürü İş İlanları

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat

Hakkımızda

About Ekol: Ekol, an integrated logistics company founded in 1990, provides best-in-class international freight, warehousing, domestic distribution,

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Ekol Lojistik A.Ş, Ekol Transport A.Ş., Ekol Lojistik Ltd., Ekol Gümrük Müşavirliği Ltd. (“Ekol”) ol

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemekhane.

Ulusal Satış Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ulusal Satış Müdürü Ulusal Satış Müdürü Maaşları Ulusal Satış Müdürü Nasıl Olunur? Ulusal Satış Müdürü Nedir? Ulusal Satış Müdürü İş İlanları