warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bursa Bölge Satış Yöneticisi

EDENRED KURUMSAL ÇÖZÜMLER A.Ş.

Bursa

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

414 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

414 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Edenred, 1962 yılından bu yana 46 ülkede, 10.000'i aşkın çalışanı ile özel sektörde ve kamu sektöründe yer alan 660.000’e yakın müşterisinin 41 milyon kullanıcısına 1,4 milyon üye kuruluşla hizmet vermektedir.  Ön ödemeli hizmet kartlarında dünya lideri Edenred, yaşam kalitesini yükselten ve kurumların performansını artıran çözümler sunmaktadır.  Bu çözümler çalışanların refahını ve satın alma gücünü iyileştirir, işletmelerin çekiciliğini, verimliliğini, istihdamı ve yerel ekonomiyi artırır.

Ön ödemeli kartları ile öğle yemeği hizmetinin yaratıcısı ve Türkiye'de yemek kartı hizmetini sunan ilk uluslararası firma olan Edenred, bugün Türkiye’de 24.000 kurumsal müşterinin 1,5 milyonu aşkın çalışanına 40.000'in üzerinde restoranda Ticket Restaurant yemek kartı ile hizmet vermektedir. Bu çözümler ile firmalar; çalışanlarına sundukları faydaları, kurumsal harcamalarını, teşvik ve ödül programlarını çok daha etkin bir şekilde yönetebilmektedir. Türkiye’de önde gelen ürünleri Ticket Restaurant, Ticket Car ve Ticket Compliments ile 1992 yılından beri hizmet vermektedir.

Edenred Türkiye ekibi olarak bizim için başarının ilk anahtarı ‘insan’dır. İnsan kavramının bizde yarattığı değerden yola çıkarak, ayrımcılığa karşı global düzeyde çalışmalar yapıyoruz ve bunun bizi daha da geliştireceğine inanıyoruz. Uluslararası bir anlaşma olan “Çeşitlilik Bildirgesi”ni imzalayarak bu işi ciddiye aldığımızı gösteriyoruz.

Bursa bölge ofisine bağlı, Bölge Satış Yöneticisi aramaktayız.


Aranan Nitelikler

  • Üniversite mezunu,
  • Satış alanında en az 4 yıl, özellikle B2B satış deneyimine sahip,
  • Hedef ve sonuç odaklı, iletişimi kuvvetli, takım çalışmasına yatkın,
  • Araştırmacı, yenilikçi ve yaratıcı bakış açısına sahip,
  • Motivasyonu yüksek,
  • MS Office programlarına hakim,
  • B sınıfı sürücü belgesi olan ve aktif araç kullanabilen,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış.

 

İş Tanımı

  • Belirlenen strateji ve hedefleri çerçevesinde aktif satış faaliyetlerinde bulunulması,
  • Bölgenin satış, hacim ve karlılık hedeflerinin gerçekleştirilmesi,
  • Bağlı bulunduğu bölgenin ticari hedeflerine ulaşmak için satış planlarının yapılması,
  • Potansiyel müşteri ziyaretleri gerçekleştirerek müşteri memnuniyetinin sağlanması
  • Yeni satış faaliyetlerinin yürütülmesi,
  • Yeni ürün ve çapraz satış faatliyetlerinin yürütülmesi,
  • Sorumlu olduğu bölge ile ilgili saha araştırmalarının gerçekleştirilmesi,


Siz de bu niteliklere ve benzer iş deneyimine sahipseniz, ekibimizi zenginleştirmek için başvurunuzu dört gözle bekliyoruz!

İşbu iş ilanına başvurmadan önce KVKK Aydınlatma Metni linkinde bulunan “aydınlatma beyanını” okumanız gerekmektedir. İşbu iş ilanına başvurmanız durumunda bahsedilen aydınlatma beyanını okuduğunuz ve kabul ettiğiniz addedilecektir.

Aday Kriterleri

4 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
B sınıfı

Bölge Satış Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Satış Yöneticisi Bölge Satış Yöneticisi Maaşları Bölge Satış Yöneticisi Nasıl Olunur? Bölge Satış Yöneticisi Nedir? Bölge Satış Yöneticisi İş İlanları
Hakkımızda

Türkiye’yi yemek kartı ile tanıştıran şirketiz! Ticket Restaurant markamız ile Türkiye’de yemek kartı sektörünün öncüsü ve lideri konumunda olan Ed

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ADAY AYDINLATMA METNİKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU HAKKINDA BİLGİLENDİRMEEdenred Kurumsal Çözüm

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Araba, Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Hayat Sigortası, Bayram Yardımı.

Bölge Satış Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Satış Yöneticisi Bölge Satış Yöneticisi Maaşları Bölge Satış Yöneticisi Nasıl Olunur? Bölge Satış Yöneticisi Nedir? Bölge Satış Yöneticisi İş İlanları