warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Kocaeli(Darıca, Çayırova), İstanbul(Asya)(Pendik, Tuzla)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Dönemsel / Proje Bazlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Lojistik

Lojistik

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Dönemsel / Proje Bazlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Lojistik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

EagleBurgmann Türkiye olarak, yeni yatırımlarımıza istinaden büyümekte olan ekibimiz içerisinde,doğum iznine ayrılan ekip arkadaşımızın sorumluluklarını 8 ay süre ile devralacak, aşağıdaki niteliklere sahip “Lojistik ve Satınalma Uzmanı” arayışı içerisindeyiz:
 
  • Üniversitelerin tercihen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesindeki ilgili bölümlerinden mezun
  • En az 5 yıl Lojistik ve/veya Satınalma Departmanlarında iş deneyimine sahip
  • Satınalma - Malzeme Yönetimi- Sipariş Yönetimi – Dış Ticaret Operasyonlarında bilgi sahibi olan
  • MS Office uygulamalarına ve tecihen Navision ve/veya SAP ERP programlarının MM modüllerine hakim 
  • İyi derecede İngilizce bilen
  • Organizasyon ve koordinasyon konusunda başarılı, sonuç odaklı, analitik bakış açısına sahip
  • İletişimi kuvvetli, ekip çalışmasına yatkın
  • İç Hizmet Bilinci ve Zaman Yönetimi  yetkinliği güçlü,
  • İstanbul Anadolu Yakası ya da Gebze, Çayırova, Şekerpınar’da ikamet eden 


İŞ TANIMI

  • ERP sistemi üzerinden ve matbu talep formları ile gelen , Mali İşler / İK ve İdari İşler / IT ve Planlama / Teknik Servis / Pazarlama / Kalite / ve Üretim Departmanlarının Proje ve Üretimle ilgili olmayan (Indirect) Satınalma taleplerini onaylı olan yurtiçi ve yurtdışı tedarikçilere , fiyat / iskonto / termin / minimum sipariş miktarı / lojistik maliyetlerini gözeterek, talep ve nakliye konsolidasyonu yaparak siparişe çevirmek
  • Teyidleri hedef olarak belirlenen sürede almak ve takip dosyasına kaydetmek
  • Nakliye organizasyonlarını takip etmek.
  • Fatura- Sipariş miktar-fiyat-koşul eşleştirmesi yapmak, uyumsuzluk halinde bunları raporlamak ve düzeltilmesini sağlamak.
  • Fiyat değişim dönemlerini takip ederek, Lojistik ve Satınalma Müdürü ile birlikte sözleşme dönemi öncesi alım hacmi, fiyatlandırma ve yeni dönem alım tahminleri konusunu netleştirmek, tedarikçiyle müzakerelerde bulunmak.
  • Malzeme Stok ve Sevk son durumları hakkında tedarikçiyle irtibat kurmak, ilgili birimlere geribildirimde bulunmak.
  • ERP Sistemi üzerindeki Sipariş Takip Raporunun sipariş teyid,yol,gümrük,depo durumlarını günlük olarak güncel tutarak, bunları haftalık olarak raporlamak. 
  • Indirekt ürünün yurtdışından temini ve yurtdışına gönderimi gerekmesi halinde İthalat ve İhracat Operasyonunu yürütmek,  ödeme vadelerini kontrol etmek, banka ödeme talimatını muhasebeye vermek, tedarikçiyle irtibat kurarak geribildirim sağlamak
  • Şirket Kalite Departmanı tarafından ortaya çıkarılan ürün hatasını tedarikçiye DÖF takibiyle bildirmek, telafisini sağlatmak, tedarikçinin performans değerlendirmesini periyodik olarak gerçekleştirmek ve raporlamak.
  • İthalat ve İhracat Dosyalarının kapanışı ile birlikte tüm masraf evraklarının ilk kontrolünü yapmak
  • Satış Departmanı’nın Geçici İthalat ve Geçici İhracat Operasyonlarını, takip etmek, dosyasını açmak, gerekli Çeki Listesini hazırlamak, faturasını Satış Destek ilgilisine kestirmek , depoya ürünü hazırlatmak, İlgili iç müşteriyi riskler doğrulutusunda uyarmak, son yükleme tarihlerini, Geçici İthalat ve Geçici İhracat dosya ve sürelerini takip etmek, ekspertizini yaptırmak, anlaşılan Incoterm’üne göre nakliye organizasyonunu yapmak, gümrüklemesini yaptırmak, takip etmek.
 
Şirket Tanıtımı
 
EagleBurgmann Türkiye, 1884 yılında Almanya’da kurulan Burgmann Industries şirketinin iştiraki olarak 1991 yılında kurulmuştur. EagleBurgmann birlikteliğinin arkasında Alman Freudenberg Grubu ve Japon NOK Grup şirketleri yer almaktadır. 2004 yılında bu iki şirket EagleBurgmann adını alarak; Freudenberg ve NOK şemsiyesi altında birleşmiştir. 6.000’e yakın çalışanı ve yıllık 750 Milyon Euro'dan fazla cirosuyla dünyadaki lider sızdırmazlık üreticilerinden biridir.

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Satın Alma Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satın Alma Uzmanı Satın Alma Uzmanı Maaşları Satın Alma Uzmanı Nasıl Olunur? Satın Alma Uzmanı Nedir? Satın Alma Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Freudenberg is a global technology group that strengthens its customers and society long-term through forward-looking innovations. Together with our p

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

PERSONEL ADAY ADAYIKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI AYDINLATMA METNİ1. İşbu bilgilendirme 6698 Sayılı Kiş

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Prim, Yemekhane, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Kaza Sigortası.

Satın Alma Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satın Alma Uzmanı Satın Alma Uzmanı Maaşları Satın Alma Uzmanı Nasıl Olunur? Satın Alma Uzmanı Nedir? Satın Alma Uzmanı İş İlanları