Satış Destek ve İç Satınalma Sorumlusu

Dsm Firmenich

İstanbul(Asya)(Beykoz)

Hibrit

Hibrit

Bugün güncellendi

Çalışma Şekli

Dönemsel / Proje Bazlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satınalma

Satınalma

Başvuru Sayısı

438 başvuru

Çalışma Şekli

Dönemsel / Proje Bazlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

438 başvuru

Departman

Satınalma

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Şirketimizin Kavacık-Beykoz-Istanbul ofisinde dönemsel olarak görevlendirilmek üzere:

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Satış destek, iç satınalma ve ithalat alanlarında en az 2 yıl deneyimli,
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • Müşteri odaklı,
  • Takım çalışmasına açık,
  • İletişim becerileri gelişmiş,
  • Dikkat, takip ve organizasyonu kuvvetli


satış organizasyonunun sorunsuz ve düzenli işlemesini için satış gücüne gerekli desteği sağlayacak, ithalat, satınalma, lojistik, gümrük işlemleri ve stok kontrolünün takibinden sorumlu "Satış Destek ve İç Satınalma Sorumlusu (Dönemsel)” arayışımız bulunmaktadır.

İşin tanımı

Satış Destek

Pazarlama destek (promosyon malzemelerinin satınalınması ve dağıtımı vb.) faaliyetlerinin yürütülmesi

Müşteri verisi ve CRM konusunda gerekli faaliyetlerin sağlanması (müşteri teklifleri, satış sipariş irsaliyeleri, sevkiyat organizasyonu, için depo iletişimi, faturlaştırma,  vb.)

Satınalma Müdürlüğü'ne aktarılan talepler yada ihtiyaç planları doğrultusunda; genel satınalma kapsamına giren hammadde, sarf malzemeleri ve promosyon malzemelerinin, satınalma işlemlerini işlemlerini gerçekleştirmek

SAP Satınalma siparişinin yaratılması, verilen siparişleri takip etmek ve teslimatını sağlamak, ilgili faturaları kontrol etmek ve muhasebeye iletmek

Satınalma

Hammaddeler için kullanım tahminleri doğrultusunda, kullanım ve mevcut stoklar takip etmek ve gerekli gördüğünde tahminleri güncellemek, stok kontrolü yapmak

Sipariş verilen malın cinsi, kalitesi ve miktarı ile satınalma yöntemlerinin amaca ve şirket prosedürlerine uygun olarak tespit edilip edilmediğini kontrol etmek

Güvenilir satıcı kaynakları bulmak, yeni alternatifler bulmak, fiyat ve piyasa araştırması yapmak.

Satın alınan malların SHE, sevkiyat koşulları, üretim ve kalite problemleri ile ilgili her türlü yazışmayı yapmak, bunların tedarikçi kalite takip sistemiiçerisinde takip ve gerekliliklerini yapmak.

Bilgi ve raporlama

Netsis  programlarında gerekli takip ve güncellemeler için Kota ile güncellemeleri yaptırmak

Mal ciro ve satış analizi, müşteri mal analizi, döviz, yolladaki mallar, türkiye stok , kraft torba ihtiyaç raporlamalarını gerekliliğe göre satış müdürü ve yurtdışında yapmak.

İthalat & İhracat

İlgili evrakları düzenleyip; gümrükçü, nakliyeci, muhasebe ve müşteriye gerekli evrak koordinasyonunu sağlayarak operasyonun zamanında ve doğru şekilde yürütülmesini sağlamak,

 

DSM-Firmenich Hakkında

Beslenme, sağlık ve güzellik alanındaki yenilikçi yaklaşımlarımız ile dsm-firmenich olarak dünyanın artan nüfusunun gelişmesi için hayati besinleri, tatları ve kokuları yeniden keşfediyor, üretiyor ve birleştiriyoruz. Doğal ve yenilenebilir içeriklere ve tanınmış bilim ve teknoloji yeteneklerine sahip kapsamlı çözüm yelpazemizle, yaşam için gerekli, tüketiciler için arzu edilen ve gezegenimiz için daha sürdürülebilir olanı yaratmak için çalışıyoruz. Yaklaşık 30.000 çalışandan oluşan dünya çapındaki ekibimiz ile, milyarlarca insan için ilerlemeyi hergün hayata geçiriyoruz. DSM-Firmenich; Euronext Amsterdam'da listelenen, yaklaşık 60 ülkede faaliyet gösteren ve 12 milyar Euro'dan fazla geliri olan İsviçre-Hollandalı bir şirkettir.

DSM-Firmenich kendini tamamen dahiliyete adamıştır çünkü insanlar kendilerini bağlı ve güçlü hissettiklerinde, yaratıcılıkları ve yenilikçilikleri benzeri görülmemiş bir ilerlemeye kaydetmektedir. Herkesin gelişebilmesi için fırsatların gerçekten eşit olduğu bir iş yeri oluşturmayı hedefliyoruz.

DSM-Firmenich fırsat eşitliği sunan bir firmadır. DSM-Firmenich çalışanları da müşterilerimiz kadar değerlidir. Bizim için bu görüş, tüm iş başvurusunda bulunan kişiler ve çalışanlarımız için eşit istihdam fırsatları sağlama taahhüdünü içerir. İstihdam kararları; başvuru sahibinin ırkı, rengi, dini, cinsiyeti, cinsel yönelimi, cinsel kimliği, yaşı, ulusal kökeni, engelliliği, medeni durumu, genetik bilgisi, korunan gazilik durumu veya yasalarla korunan diğer statülerine bakılmaksızın iş tanımına uygun nedenlere dayanmaktadır.

Aday Kriterleri

2 - 6 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Satış Destek ve İthalat Asistanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Destek ve İthalat Asistanı İş İlanları
Hakkımızda

Beslenme, sağlık ve güzellik alanında yenilikçiler olarak, dünyanın büyüyen nüfusunun gelişmesi için hayati besinleri, tatları ve kokuları yeniden k

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENMESİ HAKKINDA ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİDeğerli Çalışan Adayı;İşbu ay

Detaylı Bilgi

Satış Destek ve İthalat Asistanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Destek ve İthalat Asistanı İş İlanları