warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)(Tuzla)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Kalite

Kalite

Başvuru Sayısı

251 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

251 başvuru

Departman

Kalite

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

* ISO 17025 Kalibrasyon Laboratuvarımızda kalite yönetim sistemi için gerekli proseslerin oluşturulmasını, uygulanmasını ve sürdürülmesini güvence altına almak.

* Kalite yönetim sisteminin performansı ve herhangi bir iyileştirilme ihtiyacı hakkında üst yönetime rapor vermek. Bütün kuruluşta, müşteri şartlarının farkındalığının yaygınlaştırılmasını güvence altına almak.

* Herhangi bir gerekçeye bağlı olmaksızın oluşan tüm değişiklik durumlarının takibini yapmak.(Standart değişikliği, müşteri talep ve beklentilerindeki değişiklikler, yasal ve diğer şartlardan doğan değişiklikleri vb.) Kalite Yönetim Sistemi dokümanlarında tanımlanmasını ve uygulamalarının etkinliğinin takip edilmesini sağlamak.

* Kalite Yönetim Sistemi iç ve dış denetimlerinin ilgili kişi ve kuruluşlarla koordinasyonunu sağlamak, performansını raporlamak. Kalite Yönetim Sistemi iç tetkiklerinin etkin planlanması, gerçekleştirilmesi ve performansının raporlanmasını sağlamak.

* Mevcut kalite sistemlerinin işleyişi sırasında bölümlerden gelen doküman değişiklik taleplerinin incelemek, ilgili değişiklikleri gerçekleştirerek onaylar için bölümlere gönderilmesi işlerini düzenlemek, takip etmek.

* Kalite politika ve stratejilerinin tüm çalışanlarca bilinmesi amacıyla eğitimlerin verilmesini, belgelendirme ve danışman dış kuruluşlarla ilişkilerin yürütülmesini sağlamak, iç denetimlerde verilen görevleri yerine getirmek, tespit edilen bulgu ve diğer uygunsuzluklarla ilgili düzeltici ve/veya önleyici faaliyetlerin başlatılmasında görev almak veya başlatmak , genel değerlendirme raporlarını hazırlamak

* Alınan eğitimlerin etkinliğinin değerlendirilmesini sağlamak, eğitim kayıtlarını tutmak/tutulmasını sağlamak.

* Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantılarının girdilerini sürekli izlemek, düzeltici ve önleyici faaliyetlerin gerçekleşme durumlarını sürekli izlemek, gerektiğinde müdürüne raporlamak.

* Laboratuvarın her türlü kalite kayıtlarını (tetkikler sonuçları, toplantı tutanakları, kalite raporları…) tutmak, tutulmasını sağlamak ve muhafaza etmek.

* Müşteri şikâyetlerini ve düzeltici ve önleyici faaliyetleri takip etme ve sonuçlandırılmasını sağlayarak, müşteri ilişkilerini yönetmek.

* Tedarikçi değerlendirmelerini yapmak ve Laboratuvar Müdürü tarafından gerçekleştirilen tedarikçi değerlendirme faaliyetlerine ilişkin raporları incelemek ve gerekli durumlarda tedarikçi ile kalite yönetim sistemi konusunda görüşmeler yapmaktır.

* Sunulan hizmetin her aşamada kalite düzeylerinin ve belirlenen şartlara uygunluğunun tespit edilebilmesi için gerekli olan raporlama sistemini oluşturmak ve ilgili raporları hazırlamak/ hazırlanmasını sağlamak.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

  • Üniversitelerin mühendislik fakültelerinden ( Tercihen endüstri mühendisliği ) mezun olmak.
  • ISO 17025 Kalite yönetim sistemi eğitim sertifikası ve tecrübe sahibi olmak.
  • Kalite yönetim sistemi kurulum ve işletim çalışmaları konusunda deneyim sahibi olmak.
  • MS Office programları konusunda uygulama tecrübeli olmak.
  • Ekip çalışmasına yatkın, iletişim becerileri gelişmiş, sorumluluk alabilen biri olmak.
  • Konusunda çalışanlara eğitimler verebilecek şekilde sunum becerileri gelişmiş olmak.
  • Şirketimizin bulunduğu yer olan Tuzla’ a yakın ikamet ediyor olmak.
  • Sigara kullanmıyor olmak.
  • Giyimine ve görünüşüne özen gösteriyor olmak.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)

Kalite Yönetim Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Yönetim Temsilcisi Kalite Yönetim Temsilcisi Maaşları Kalite Yönetim Temsilcisi Nasıl Olunur? Kalite Yönetim Temsilcisi Nedir? Kalite Yönetim Temsilcisi İş İlanları
Hakkımızda

CONTROL TECHNIC, 2002 yılında kurulmuş bir gemi elektrik bakım/onarım firmasıdır. Firmamız hem gemilere servis vererek yerinde bakım yapmakta, hem d

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Bayram Yardımı.

Kalite Yönetim Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Yönetim Temsilcisi Kalite Yönetim Temsilcisi Maaşları Kalite Yönetim Temsilcisi Nasıl Olunur? Kalite Yönetim Temsilcisi Nedir? Kalite Yönetim Temsilcisi İş İlanları