warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.), Samsun, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’nin en büyük gruplarından biri olan Borsan Grup, sektördeki 32.yılını gururla geride bırakırken, her geçen gün emin adımlarla büyümeye devam etmektedir. 
Her zaman daha ileriye, daha iyiye yönelik gelecek vizyonuyla, global dünyada yerini alan Borsan Grup, birçok dalda büyük yatırımlara imza atmaktadır. 
Borsan Grup, bünyesindeki şirketleriyle; uluslararası kalite standartlarında üretim yaparak üretiminin % 50’den fazlasını, 3 kıtada 60 ülkeye ihraç etmekte, böylelikle Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer almaktadır. 
2000’den fazla personeli istihdam etmekte olan Borsan Grup, birbirinden farklı alanlarda 14 şirket ile faaliyet göstermektedir. 

Borsan ve Yılka markalarıyla, bakır ve alüminyum iletkenli enerji kabloları, aydınlatma ve tesisat malzemeleri, üretmekte olan Borsan Grup, inşaat sektöründe Borkonut inşaat ile; mimarisi ve tasarımları kendisine ait projelerle konut ve modern iş merkezleri inşa etmektedir. Mobilya sektöründe Borpanel ile; kalite ve estetiği ustalıkla birleştiren tasarımlarla mutfak, banyo, kapı ve panel üretmektedir. Bünyesinde bulunan medya zinciri; gazete, radyo, tv, ajans ve dergisiyle Türkiye’nin en büyük bölgesel medya gruplarından biridir. Borsan Grup, bölgenin en büyük ve en kapsamlı hastanesi olan Samsun Medicana hastanesi ile sağlık alanında da büyük yatırımlara imza atmıştır. Samsun serbest bölge işletmeciliği de grubun iştirakleri arasında yer almaktadır. Türkiye’deki yatırımlarının yanı sıra yurtdışında da yatırımlarına hız veren Borsan Grup, Kırgızistan’da Borsan Construction ve Ukrayna’da Borsan-Ukrayna şirketleri ile faaliyet göstermektedir. 

Grubumuzun her üyesi, kendi alanında yapmış olduğu disiplinli, ilkeli ve profesyonel çalışmalarıyla; bölgesinde, Türkiye’de ve uluslararası pazarlarda çok önemli başarılar elde etmiştir. Grubumuz, modern teknolojisi, iş disiplini, eğitimli ve deneyimli personeli, çağdaş üretim ekipmanları ile müşteri beklentilerine en iyi şekilde cevap vermeyi, koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamayı ve bu doğrultuda sürekli ilerlemeyi, teknolojik gelişmeleri izleyerek ve sürekli kendini geliştirerek hep daha iyiyi sunmayı, en iyi olmayı ve en iyi kalmayı ana hedefi olarak benimsemiştir.   

 



İŞ TANIMI

Elektrik malzemeleri imalatı, Gazete ,Televizyon, Dergi ,Mobilya , İnşaat sektörlerinde faaliyet gösteren grup firmalarımıza başvuruda bulunabilirsiniz.

Bölümlerimiz ; 
İnsan Kaynakları ,Satın Alma , Üretim,Bakım Onarım,Satış,İhracat,Kalite Kontrol,Arge,Mühendislik,Planlama,Maliyet Analiz,Muhasebe,Finans , İdari işler,Grafik Tasarım,Bilgi İşlem 

Bu bir genel başvuru ilanıdır ve belli bir pozisyonu doldurmak amacıyla yayınlanmamıştır.

Bu ilana yaptığınız başvurunuz ileride oluşabilecek tüm pozisyonlar için değerlendirmeye alınacaktır.
?
Başvurunuza uygun bir pozisyon oluşması durumunda sizinle irtibata geçilecektir.

Aday Kriterleri

Tecrübesiz
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli

Genel Başvuru pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Genel Başvuru Genel Başvuru Maaşları Genel Başvuru Nasıl Olunur? Genel Başvuru Nedir? Genel Başvuru İş İlanları
Hakkımızda

1984 yılında Borsan Elektrik’in kurulması ile temeli atılan Borsan Grup bünyesinde, birbirinden farklı alanlarda faaliyet gösteren 6 şirket bulunmakta

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU AYDINLATMA METNİ Bu aydınlatma metni, 6698 sayı

Detaylı Bilgi

Genel Başvuru pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Genel Başvuru Genel Başvuru Maaşları Genel Başvuru Nasıl Olunur? Genel Başvuru Nedir? Genel Başvuru İş İlanları