warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İzmir

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Yarı Zamanlı / Part Time

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Departman

Eğitim

Eğitim

Başvuru Sayısı

280 başvuru

Çalışma Şekli

Yarı Zamanlı / Part Time

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

280 başvuru

Departman

Eğitim

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1997 yılında kurulan Bilge Adam Bilişim Grubu; Yazılım, Altyapı, Dijital, İnsan Kaynakları, Akademi ve Genç Akademi olmak üzere 6 uzmanlık bölümüyle hizmet veren bir Türk şirketidir. 1000'in üzerinde tam zamanlı çalışanıyla Bilişimde İnsan'ın gelişimine ve katma değerine odaklanan Bilge Adam; entegre bilişim hizmetlerinde Türkiye'nin en büyük kuruluşudur. Bilge Adam Bilişim Grubu'nun merkez ofisi, Ar-Ge çalışmalarının da gerçekleştirildiği İTÜ ARI Teknokent'te bulunmaktadır. Bilge Adam'ın kurumsal hizmetleri; büyük şirketler, KOBİ'ler ve kamu kurumları gibi farklı yapılara sunulur. "Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketi" listesindeki kurumların büyük çoğunluğu, bilişimin pek çok alanında Bilge Adam ile çalışmaktadır. 


  • Üniversitelerin bilişim ile ilgili bölümlerinden mezun, 
  • En az 2 yıllık eğitmenlik tecrübesi olan, 
  • Tercihen Bilişim Teknolojileri eğitmeni olarak okullarda görev alan,
  • İletişim yeteneği kuvvetli, 
  • Sürekli öğrenmeyi ilke edinmiş ve bilgisini aktarabilen,



İŞ TANIMI


Türkiye'nin önde gelen bilişim hizmetleri firması "Bilge Adam Bilişim Grubu" olarak; İzmir şubemizde haftasonları görevlendirilmek üzere yarı zamanlı  “Bilişim Teknolojileri Eğitmeni " arayışımız bulunmaktadır.

 

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Bilişim Teknolojileri Eğitmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bilişim Teknolojileri Eğitmeni Bilişim Teknolojileri Eğitmeni Maaşları Bilişim Teknolojileri Eğitmeni Nasıl Olunur? Bilişim Teknolojileri Eğitmeni Nedir? Bilişim Teknolojileri Eğitmeni İş İlanları