warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Ankara(Kahramankazan)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

Kalite

Kalite

Başvuru Sayısı

126 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

126 başvuru

Departman

Kalite

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kalite Yönetim Temsilcisi, şirketin kalite yönetim süreçlerini denetleyen ve iyileştiren bir pozisyondur. Bu pozisyon, kalite standartlarının belirlenmesi, uygulanması ve sürdürülmesi konularında önemli bir rol oynamaktadır.


Genel Nitelikler

-Üniversitelerin ilgili bölümlerinden en az Lisans mezunu olmak.

-TS EN ISO/IEC 17025, TS EN ISO/IEC 17020, TS EN ISO 13485, TS EN ISO 17043 ve GLP (İyi Laboratuvar Uygulamaları) Standartları ve EU MDR Yönetmeliği konusunda bilgili (Tercihen TÜRKAK ve KIWA Denetim tecrübesine sahip),

-ISO 19011 İç Denetçi/Tetkikçi Eğitimi almış (Tercihen)

-ISO 14971 Risk Analizi Eğitimi almış (Tercihen),

-Tercihen İyi derecede İngilizce bilen,

-MS Office programlarına hakim,

-Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,

-Dikkatli ve sistematik çalışma yetenekleri kuvvetli,

-Takım çalışmasına yatkın,

-Gelişime açık, öğrenme isteği yüksek,

-Analitik düşünceye sahip, hedef ve sonuç odaklı çalışabilen,

- Firma bilgisi gizliliğine sadık.

İş Tanımı

-Türk Akreditasyon Kurumu ve Onaylanmış Kuruluş denetimlerinde ilgili standart gerekliliklerine uygunluğu sağlayarak AYA’yı temsil etmek.  Sonraki maddeler buna ilişkin detaylardır.

-İlgili standartların sürekli etkinliklerinin takip edilmesi, kalite yönetim sisteminin performansının arttırılması ve iyileştirmesinden sorumlu olmak.

-Kalite politika ve stratejilerinin tüm çalışanlarca bilinmesi amacıyla eğitimlerin verilmesini, belgelendirme ve danışman dış kuruluşlarla ilişkilerin yürütülmesini sağlamak, iç denetimlerde verilen görevleri yerine getirmek, tespit edilen bulgu ve diğer uygunsuzluklarla ilgili düzeltici ve/veya önleyici faaliyetlerin başlatılmasında görev almak veya başlatmak, genel değerlendirme raporlarını hazırlamak.

-YGG (Yönetim Gözden Geçirme) süreçlerini koordine etmek.

-Kalite yönetim sisteminin performansı ve herhangi bir iyileştirilme ihtiyacı hakkında üst yönetime rapor vermek. Bütün kuruluşta, müşteri şartlarının farkındalığının yaygınlaştırılmasını güvence altına almak.

-Herhangi bir gerekçeye bağlı olmaksızın oluşan tüm değişiklik durumlarının takibini yapmak. (Standart değişikliği, müşteri talep ve beklentilerindeki değişiklikler, yasal ve diğer şartlardan doğan değişiklikleri vb.) Kalite Yönetim Sistemi dokümanlarında tanımlanmasını ve uygulamalarının etkinliğinin takip edilmesini sağlamak.

-Kalite Yönetim Sistemi iç ve dış denetimlerinin ilgili kişi ve kuruluşlarla koordinasyonunu sağlamak, performansını raporlamak. Kalite Yönetim Sistemi iç tetkiklerinin etkin planlanması, gerçekleştirilmesi ve performansının raporlanmasını sağlamak.

-Mevcut kalite sistemlerinin işleyişi sırasında bölümlerden gelen doküman değişiklik taleplerinin incelemek, ilgili değişiklikleri gerçekleştirerek onaylar için bölümlere gönderilmesi işlerini düzenlemek, takip etmek.

-DF (Düzenleyici faaliyet) raporlarını kontrol etmek.

-Alınan eğitimlerin etkinliğinin değerlendirilmesini sağlamak, eğitim kayıtlarını tutmak/tutulmasını sağlamak.

-Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantılarının girdilerini sürekli izlemek, düzeltici faaliyetlerin gerçekleşme durumlarını sürekli izlemek, gerektiğinde müdürüne raporlamak.

-Müşteri şikâyetlerini ve düzeltici ve önleyici faaliyetleri takip etme ve sonuçlandırılmasını sağlayarak, müşteri ilişkilerini yönetmek.

-Sunulan hizmetin her aşamada kalite düzeylerinin ve belirlenen şartlara uygunluğunun tespit edilebilmesi için gerekli olan raporlama sistemini oluşturmak ve ilgili raporları hazırlamak/hazırlanmasını sağlamak.

-TÜRKAK Portal Sisteminde Birimlere ait dokümanları güncel tutmak, denetim dokümanlarını yüklemek.

-İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre İş Sağlığı ve Güvenliği ile İşyeri Hekimi faaliyetlerini takip etmek, talep edilen faaliyetleri Genel Müdüre raporlamak.

-Personelin Sağlık Taramalarını takip etmek ve yenilenecek kontrolleri programlamak.

Ulaşım servis ile sağlanmaktadır.  İkametgaha göre servis güzergahına ulaşım Toplu Taşıma ile sağlanabilir olmalıdır.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
Yapıldı

Kalite Yönetim Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Yönetim Temsilcisi Kalite Yönetim Temsilcisi Maaşları Kalite Yönetim Temsilcisi Nasıl Olunur? Kalite Yönetim Temsilcisi Nedir? Kalite Yönetim Temsilcisi İş İlanları
Hakkımızda

Eski Hitit dilinde “akıl” ve “bilgelik”, eski Almancada “kılıç”, Japoncada “sanat” ve “tasarım”, Arapçada “mucize” anlamlarına gelen AYA 2014 yılında

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemekhane.

Kalite Yönetim Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Yönetim Temsilcisi Kalite Yönetim Temsilcisi Maaşları Kalite Yönetim Temsilcisi Nasıl Olunur? Kalite Yönetim Temsilcisi Nedir? Kalite Yönetim Temsilcisi İş İlanları