warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Home Office - Kıdemli Yazılım Uzmanı

AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş.

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


AgeSA olarak “Mutlu bireyleri olan, güven dolu bir toplum hedefiyle, işimizin özündeki iyiliği sunmak için varız.” Bu varlık nedenimiz ışığında; iyilik için harekete geçen, fark yaratmak için cesur davranan, gelişmek için sade düşünen, keşfetmek için heyecan duyan ve sınırları aşmak için birlikte çalışan harika bir aileyiz!

 

Her yönü ile düşünülmüş esnek çalışma modellerimiz, en trend dijital uygulamalarımız, engelsiz, samimi ve en sıkı dostlukların kurulduğu çalışma ortamımız ve birbirine gönülden bağlı kocaman ailemizle hayatındaki keşkelerin yerini iyi ki’lerle doldurmak için buradayız.

 

Bu satırları okurken bizim kadar heyecanlandıysan seni de aramıza bekliyoruz.

 

Dipnot: AvivaSA Emeklilik ve Hayat 2007 yılında kurulmuş olup, 5 Mayıs 2021 yılı itibarıyla, Sabancı Holding ile iki yüz yıla yaklaşan geçmişe sahip Belçikalı sigorta şirketi Ageas’ın eşit ortaklık ilkesiyle yola “AgeSA Hayat ve Emeklilik” ismiyle devam etmektedir.”

İş Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı, Yazılım Geliştirme Grup Müdürlüğü'nde görev almak üzere uzaktan çalışacak Kıdemli Yazılım Uzmanları arıyoruz.

  • İstanbul dışında ikamet eden,
  • Tam zamanlı olarak evden (uzaktan) çalışmak isteyen,
  • Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği lisans bölümlerinden mezun,
  • İlgili alanda en az 5 yıllık deneyime sahip,
  • Yazılım metodolojilerine hakim ve alanında tecrübeli,
  • Java 1.6-1.8 (Spring framework, S. Boot/Batch, Spring Cloud, JSF, JSP, Struts), WS, Hibernate, Oracle, DB2, JBOSS, Websphere, Javascript, React.js, Angular.js, HTML/5,CSS/3, JSON ve XML veri formatları, Git, Gradle, Maven, Liquibase konusunda bilgi sahibi,
  • Yeni teknolojileri öğrenmeye hevesli,
  • Girişken, proaktif yaklaşım tarzı sergileyebilen,
  • İyi derecede İngilizce bilgisine sahip bir ekip arkadaşı arıyoruz.


İş Tanımı

  • Kurum içi uygulamalar ve satış kanalları için uygulama geliştirmede görev almak,
  • Fonksiyonel tasarım dokümanları, güvenlik ve yazılım geliştirme standartları çerçevesinde yazılım geliştirmek,
  • Analiz ve test ekibine destek vermek,
  • Mevcut uygulamalar ile ilgili sonradan karşılaşılan canlı ortam sorunlarını çözmek. 


Değişen dünyada sürekli değişmeyi ve gelişmeyi seviyorsan,uzaktan çalışma fırsatı tam bana göre diyor ve farklı şehirlerden de olsa AgeSA ailesinin bir parçası olmak istiyorsan seni de aramızda görmek isteriz!

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Muaf, Yapıldı

Kıdemli Yazılım Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kıdemli Yazılım Uzmanı Kıdemli Yazılım Uzmanı Maaşları Kıdemli Yazılım Uzmanı Nasıl Olunur? Kıdemli Yazılım Uzmanı Nedir? Kıdemli Yazılım Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Türkiye'nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden AvivaSA Emeklilik ve Hayat, Türkiye'nin en güçlü gruplarından Sabancı Hold

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA AYDINLATMA METNİ6698 sayılı Kişisel Verile

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane, Hayat Sigortası, Bireysel Emeklilik.

Kıdemli Yazılım Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kıdemli Yazılım Uzmanı Kıdemli Yazılım Uzmanı Maaşları Kıdemli Yazılım Uzmanı Nasıl Olunur? Kıdemli Yazılım Uzmanı Nedir? Kıdemli Yazılım Uzmanı İş İlanları