İstanbul(Avr.)(Kağıthane)

İş Yerinde

İş Yerinde

30 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Departman

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Başvuru Sayısı

176 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

176 başvuru

Departman

İnsan Kaynakları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Hakkımızda

      Atom Bilişim, 2010 yılında hizmet hayatına başlayan ve kısa süre içerisinde bilgisayar, bilgisayar bileşenleri ve çevre birimlerinin yurtiçi satış ve alımları, ithalat ve ihracatları noktasında geniş bir ürün yelpazesine ulaşan, yer aldığı sektörde edindiği tüm bilgi birikimlerini müşterilerine ve iş ortaklarına aktarmayı ilke edinen bir kuruluştur.

      Şirketimiz teknolojideki hızlı değişimleri güncel olarak takip etmekte ve Türkiye ‘nin her noktasında bulunan bireysel ve kurumsal müşterilerine kesintisiz ürün tedariki sağlamayı hedeflemektedir. Maksimum tüketici memnuniyeti prensibiyle her geçen gün gelişen ve Türkiye ‘nin her noktasında bulunan bireysel ve kurumsal müşterilerine kesintisiz ürün tedariki sağlamayı hedeflemektedir.

      Her geçen gün gelişen ve kendini yenileyen Atom Bilişim, %100 Türk sermayesi ile kurulmuş olup, kendi bünyesinde Dragos ve Turbox markalarının üretimini yapmakta ve sektörde bilinen birçok teknoloji markasının da satışını gerçekleştirmektedir.

      Kendi markalarımız ve dünya markaları satışının yanı sıra, kurumsal alımlar ve iç bünyesinden oluşturduğu üretim bandı aracılığıyla ikinci el bilgisayarda, özellikle server ve iş istasyonu ürünlerinde toptan ve perakende satışlar ile müşterilerine kaliteli, uygun fiyatlı ürünler sunmaya devam etmektedir.

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atom Bilişim’in, Kağıthane mağazasında görevlendirilmek üzere; aşağıdaki niteliklere uygun ‘’İnsan Kaynakları Uzmanı’’ takım arkadaşı arıyoruz.


GENEL NİTELİKLER

  • Üniversitelerin İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi, İnsan Kaynakları ve ilgili diğer bölümlerinden mezun olmak,
  • Temel insan kaynakları fonksiyonlarında en az 3 yıl tecrübeli,
  • Bordro süreçleri, iş analizleri, eğitim, işe alım, performans değerlendirme, ücret yönetimi konularında deneyimli,
  • Aile şirketi kültürüne açık,
  • MS Office programlarına hakim,
  • Planlama, koordinasyon, organizasyon ve sunum becerisine sahip,
  • Prezantabl, iletişim becerileri kuvvetli ve sorumluluk sahibi,
  • 4857, 5510, 6331 sayılı kanunlar ve iş hukuku mevzuatında teorik ve pratik bilgisi olan,
  • Takım çalışmasına yatkın ve sonuç odaklı, gelişime ve değişime açık,

İŞ TANIMI

  • İşe alım süreçleri ile ilgili, aday belirleme, randevu organizasyonu vb faaliyetlerin sürdürülmesi, doğru iş tanımları oluşturarak, işe alım süreçlerinin yönetilmesi,
  • Ücret ödemeleri kapsamında puantaj işlemlerinin gerçekleştirilmesi,
  • Personel özlük kayıtları kontrolü ve takibi,
  • İç müşteri memnuniyetini maksimum seviye tutarak, çalışan tutundurma politikalarının uygulanması,
  • İnsan Kaynakları sistem ve süreçlerinin (görev tanımı, performans yönetimi, eğitim ve gelişim, organizasyonel gelişim) tasarım, uygulama çalışmalarında yer almak,

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

İnsan Kaynakları Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Uzmanı İnsan Kaynakları Uzmanı Maaşları İnsan Kaynakları Uzmanı Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Uzmanı Nedir? İnsan Kaynakları Uzmanı İş İlanları