warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Lojistik Sektöründe Satış Takımımızı Kuruyoruz!!

ASSET GRUP

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

630 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

630 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


Lojistik sektöründe yepyeni bir akım başlatıyoruz!

Lojistik sektörünün gücüne ve geleceğine inanıyor, satış alanında eğitim alıp bu sektörde yıldız olmak istiyorsan, doğru yerdesin! Hem yerel hem global oyunda bizi oyunun merkezine taşıyacak satış yıldızlarımızı yetiştireceğiz. Satışın her alanında donanımlı yıldız bir ekip ile kendi sınırlarımızı aşacağımız Lojistik sektöründe Satış Takımımızı kurarken, bu takımın bir parçası olmak ister misiniz?

 

  •       Çalışmaya, öğrenmeye hevesliysen, bu uğurda sana eğitmenlik edecek yöneticilerinin etrafında “Öğrendiğim her şey gelecek kumbarama dolsun!” diyorsan hiç durma, hemen bize katıl!

  •       Tüm bölümlerden mezun arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz yeter ki İngilizceyi çok iyi derecede konuşabiliyor, yazabiliyor ve okuyabiliyor olun.

  •       Yaşı 25-35 arasındaki arkadaşlarımızın dinamik kariyer yolculuğunun başında olduğunu biliyoruz. Yeniliklere açık, vizyonu geniş kişilerin ekibimizdeki yıldızlar arasında parıldayacağından eminiz.

  •       Teknolojik gelişime kapalı, Excel dosyasına formül yazıp çalıştıramayan arkadaşlarla maalesef yollarımız çabuk ayrılıyor. Teknolojiyi işinin bir parçası olarak gören ekip arkadaşları arıyoruz.

  •        Aktif araç kullanabiliyorsan ve seyahat engelin yoksa çok şanslısın, çünkü seni bekleyen birçok potansiyel müşteri var!

  •        Bankacılık, İlaç, Sigortacılık vb. sektörlerde satış deneyiminiz varsa ve bununla birlikte, satışı hayatın her alanında her anında yaşayabiliyorsan aradığımız adaylardan birisi de sen olabilirsin.

  •       “Ofiste oturan satışçı olmaz, sahada müşterinin yanında olmalıyım, müşterinin ihtiyaçlarını düşünmeliyim, satın almasına yardımcı olmalıyım” diyorsan kesinlikle tanışmalıyız.


  •        Tabi tüm bunların yanında analitik olmak, büyük resmi görebilmek ve global düşünebiliyor olmanın da önemine çok inanıyoruz. Sektörü ve potansiyel pazarları analiz etme konusunda istekliyiz!

  •        Bir işin neden olamayacağını/olmadığını değil de nasıl olacağını veya olması için neler yapman gerektiğini düşünüyorsan, lojistik sektöründe kendini konumlandırıp, “Vay canına!” dedirten güzel işler çıkartmak istiyorsan emeklerini asla göz ardı etmeyiz.


  •        Eğer tüm bunlar seni tanımlıyorsa, hayatının en büyük satışını kapatmak için hemen CV’ni bize iletmelisin.

Aday Kriterleri

2 - 5 yıl arası
Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Tecilli
B sınıfı

Satış Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Elemanı Satış Elemanı Maaşları Satış Elemanı Nasıl Olunur? Satış Elemanı Nedir? Satış Elemanı İş İlanları
Hakkımızda

ASSET GLI 2003 yılında aile şirketi olarak, 4 kişilik bir ekiple, müşterilerinin önemli bir değeri olma ve onlara değer katma hedefiyle hayata geçi

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

İŞE ALIM SÜREÇLERİ KAPSAMINDA ÇALIŞAN ADAYLARININ KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİNE YÖNELİK AYDINLATMA

Detaylı Bilgi

Satış Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Elemanı Satış Elemanı Maaşları Satış Elemanı Nasıl Olunur? Satış Elemanı Nedir? Satış Elemanı İş İlanları