warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Maksimum Sigorta Uzmanı

Anadolu Sigorta

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Şirketimiz stratejileri doğrultusunda, ürünlerimizin satış ve pazarlamasını gerçekleştirerek, hedeflerine ulaşmasını banka dağıtım kanalı aracılığıyla sağlayacak takım arkadaşları arıyoruz.

 

Maksimum Sigorta Uzmanı unvanlı bu kadromuz aktif saha satışında görev yapacak ve görev yerleri banka şubeleri olacaktır.


Aranan Nitelikler


• T.C. vatandaşı olmak.

• Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerinden veya 2 yıllık meslek yüksek okullarının sigortacılık, pazarlama, işletme vb. bölümlerinden ya da bu okulların yetkili makamlarca tanınmış yurtdışındaki eşdeğerlerinden mezun olmak. (Tarım Sigortaları branşı başvurularında Ziraat Mühendisliği bölümünden mezuniyet aranmaktadır.)

• 30 yaşını doldurmamış olmak.

• MS Office programlarını ve interneti etkin kullanabilmek.

• Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış olmak.

• Seyahat engeli bulunmamak.

• Satış ve pazarlama konusunun gerektirdiği yetkinliklere, iş disiplinine ve performansa sahip olma


İŞ TANIMI

Maksimum Sigorta Uzmanı pozisyonu 3 farklı alanda görevlendirilebilmektedir.

 

Maksimum Sigorta Uzmanı – Genel: Kendisine verilen satış hedefleri doğrultusunda atandığı Banka şubelerinin ticari müşterilerine yönelik olarak, hayat dışı tüm sigorta ürünlerimizin satışını gerçekleştirmekten sorumludur.

 

Sağlık Sigortaları Maksimum Sigorta Uzmanı: Aynı kapsamda yalnızca Sağlık Sigortaları ürünlerimizin satışını gerçekleştirmekten sorumludur.

 

Tarım Sigortaları Maksimum Sigorta Uzmanı: Aynı kapsamda yalnızca Tarım Sigortaları ürünlerimizin satışını gerçekleştirmekten sorumludur.


!!! Başvuruların geçerli sayılabilmesi için, görev tanımları dikkate alınarak, ilan içeriğinde yer alan soru ile hangi alana başvuru yapıldığının ve hangi ilde çalışmak istendiğinin mutlaka belirtilmesi gerekmektedir.


Mevcut ilan ile bir aday havuzu oluşturulması amaçlanmakta olup, adayların il bazındaki tercihleri doğrultusunda, bölgesel ihtiyaçlara göre işe alım süreci yürütülecektir. Sürecimiz Eylül ayı itibariyle başlayacaktır.


İl bazındaki ihtiyaçlar doğrultusunda pozisyon için olumlu değerlendirilen adaylara ilk aşamada satış yetkinlikleri envanter linki gönderilerek belirtilen tarihe kadar yanıtlamaları istenecektir. Bu aşamada başarılı olan adaylar sürecin devamında yetkinlik bazlı değerlendirme görüşmelerine davet edilecektir.

 

Değerlendirmelerde başarılı olarak işe alınması uygun görülen adaylar eğitim sürecinden sonra göreve başlatılacaktır.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı

Sigorta Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sigorta Satış Temsilcisi Sigorta Satış Temsilcisi Maaşları Sigorta Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Sigorta Satış Temsilcisi Nedir? Sigorta Satış Temsilcisi İş İlanları
Hakkımızda

Anadolu Sigorta, 1 Nisan 1925 tarihinde Ulu Önder Atatürk'ün girişimiyle, Türkiye'nin ilk ulusal bankası olan Türkiye İş Bankası’nın öncülüğünde kurul

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı Kanun”) kapsamında; kimlik bilgileri, i

Detaylı Bilgi

Sigorta Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sigorta Satış Temsilcisi Sigorta Satış Temsilcisi Maaşları Sigorta Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Sigorta Satış Temsilcisi Nedir? Sigorta Satış Temsilcisi İş İlanları