warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Gaziantep

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Eğitim

Eğitim

Başvuru Sayısı

202 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

202 başvuru

Departman

Eğitim

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

AmericanLIFE Dil Enstitüsü– “İngilizce Öğretmenleri - Antep” Arıyor!

 

Genel Bakış

AmericanLIFE, dil eğitiminde öncü ve yenilikçi bir marka olarak, dünyanın en iyi dil enstitüsü olmayı hedefler ve "Herkesin en iyi dil eğitimini almaya hakkı var" ilkesi ile hareket eder. Şimdi, Gaziantep'te yakın zamanda açılacak modern mega dil okullarımız için, dinamik, müşteri odaklı ve başarıya açık “İngilizce Öğretmenleri” arıyoruz. Eğer siz de dil eğitimi sektöründe kariyer yapmak, uluslararası standartların üzerinde eğitim veren AmericanLIFE Dil Enstitüsünde sürekli öğrenme ve gelişimin parçası olmak istiyorsanız, AmericanLIFE ailesine katılın!

 

AmericanLIFE'ın Başarıları

AmericanLIFE, 1807 yılında kurulan prestijli Amerikan şirketi Wiley ile iş birliği yaparak yenilikçi bir karma dil eğitim programı olan ART'ı geliştirdi. Bu program, yarı yarıya sınıf içi ve öğrencinin tercih ettiği lokasyonda, esnek saatlerde gerçekleşen çevrimiçi eğitim sunuyor. ART, eğitim alanında büyük takdir toplayan ve farkındalık yaratan bir teknoloji olarak öne çıkmaktadır. Bugün AmericanLIFE, yapay zeka destekli akıllı dil enstitüsü çalışmalarını stratejik partnerleri ile sürdürmektedir. 

 

Pozisyonlar: “İngilizce Öğretmenleri - Antep”.

Görevler ve Sorumluluklar:

·      AmericanLIFE Dil Enstitüsünün ultra modern okullarında, dünya standartlarının üzerinde eğitim verecek İngilizce ve Almanca öğretmenleri.

·      AmericanLIFE dil enstitüleri içindeki sinemalarımızda öğrenciler ile kültürel aktivitelere girerken, özel etüt salonlarımızda her yaş öğrenciye yabancı dil öğrenme koçluğu verebilecek yetenekler.

·      AmericanLIFE’ın özel dil öğretim koçluğu eğitimlerini alıp kariyer basamaklarını global dünyada çıkmayı hedefleyen profesyoneller.

İdeal Aday Profili

·      Dünyanın en değerli mesleği olan öğretmenlik mesleğine tutku ile sarılmış olmak 

·      Sınıflarda bilgi aktararak ve neşeli ortam yaratarak eğitim verebilen pozitif karakterler 

·      Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, Dil ve Edebiyat bölümlerinden mezun

·      Tercihen uluslararası eğitmenlik sertifikası sahip.

·      Sınıflarda yüksek dijital teknoloji ile desteklenen, “blended learning” adını verdiğimiz patentli eğitimlerimizi verimli kullanabilecek ve dijital sistemleri kullanmaya yatkın ileri görüşlü profesyoneller.

·      Öğrencilerin ve velilerinin taleplerine hızlı çözüm getirebilecek empatisi yüksek ve insiyatif alabilen sınıf koçları.

·      Dış görünümüne önem veren, enerjik, canlı, yoğun iş temposu altında pozitif kalan ve hayat dolu kişilik.

·      İletişim becerileri yüksek, müşteri memnuniyetine önem veren ve ekip çalışmasına yatkın lider.

Neden AmericanLIFE

·      Öncelikle mutluyuz ve gülümsüyoruz.

·      Global ve kurumsal bir markayız

·      Eğitim sektöründeki en prestijli markalardan birinde, global pazarda kariyer yapma ve ilerleme fırsatı.

·      Motive edici ve konforlu çalışma ortamında ekip arkadaşlarıyla çalışma fırsatı.

·      Sürekli öğrenme ve gelişim imkanlarına sahibiz.

·      Haftada 5 gün, esnek çalışma saatlerine ve günlerine sahibiz.

 

Başvuru Süreci

Eğer bu heyecan verici kariyer fırsatına ilgi duyuyorsanız ve AmericanLIFE ailesine katılmak istiyorsanız, başvurularınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!

 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)
Tecilli, Yapıldı

İngilizce Öğretmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İngilizce Öğretmeni İngilizce Öğretmeni Maaşları İngilizce Öğretmeni Nasıl Olunur? İngilizce Öğretmeni Nedir? İngilizce Öğretmeni İş İlanları

İngilizce Öğretmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İngilizce Öğretmeni İngilizce Öğretmeni Maaşları İngilizce Öğretmeni Nasıl Olunur? İngilizce Öğretmeni Nedir? İngilizce Öğretmeni İş İlanları