warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

5 - 20 yıl arası

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

171 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

5 - 20 yıl arası

Başvuru Sayısı

171 başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Otomotiv sektöründe Ana sanayi ve Yan sanayi üreticilerine Mekatronik, Aydınlatma, Plastik ve Metal trim parçaları ürünleri üretimi yapmakta olan firmamızın Satış ve Tekliflendirme departmanında görevlendirmek üzere “TAKIM LİDERİ” aranmaktadır. 

  •  Şirket politika ve stratejilerine paralel olarak, kurumun ve ürünlerin/hizmetlerin yurtiçi ve yurtdışı pazarda pazar payını artırmak için, kurum ve bölüm hedefleriyle paralel takım hedefleri belirlemek, hedeflere ulaşmayı sağlayacak stratejiler geliştirmek ve bunların takım içinde yayılımını ve uygulanmasını sağlamak, sonuçlarını izlemek ve raporlamak.                                                          
  • Bu stratejiler doğrultusunda İş Geliştirme ve Pazarlama ekipleri tarafından yapılan aras¸tırmaların sonuc¸larına go¨re İş geliştirme ve ARGE ekipleri ile birlikte yeni u¨ru¨nleri belirlemek, geliştirilmesini sağlamak ve/veya mevcut u¨ru¨nlerin müşteri ihtiyac¸larını kars¸ılayabilmesini sağlamak.
  • Geliştirilmesi planlanan ürünlerle ilgili olarak karar aşamasından önce, ön analiz çalışmalarının gerçekleştirilmesini sağlamak ve yöneticisine sunmak.                                                                              
  • Geliştirilmesine karar verilen ürünlerle ilgili olarak şirket içindeki ilgili birimlerle koordinasyon ve mutabakat içerisinde, Ürün/Hizmet ile ilgili maliyet yapısı, fiyatlama stratejisi çalışmalarını ekibiyle birlikte yapmak/yapılmasını sağlamak.
  •  Mevcut müşterilere yapılan satışı artırmaya yönelik çalışmalara katılmak/katılınmasını sağlamak, teklif verilecek / verilmiş muhtemel ya da mevcut müşterilerin, gerektiğinde İş Geliştirme ekibiyle birlikte ziyaret edilerek ihtiyaçlarının tam ve doğru anlaşılmasını sağlamak.
  • Muhtemel ve mevcut müşterilerden gelen yeni proje/numune parça teklif isteklerine yönelik teklif hazırlama ve/ya revize etme, müşterilerle sözleşme yapma süreçlerini yönetmek.                                
  • Seri imalata henüz başlamamış (kalıp yapımı ya da düzeltmeleri devam eden) parçalara yönelik istenen modif için teklif (parça fiyat  güncellemesi dahil) hazırlamak/hazırlanmasını sağlamak.
  • Seri imalat parçalarında müşteri ile anlaşılan periyoda göre fiyat güncellemesini yapmak/ yapılmasını sağlamak.
  • Seri imalattaki numune parçalar için modif teklifi oluşturulmasını sağlamak, teklifin onaylanması durumunda tüm faaliyet ve kayıtlarının takibini yapmak, firma içinde ilgili bölümlerle koordinasyonu sağlayarak modifin seri imalata geçişini takip etmek.                                                                                  
  • Verilmiş olan tekliflerin süreçlere işlenerek kayıt altına alınmasını sağlamak ve aylık bazda tekliflerin onay değerlendirmesini yöneticisine sunmak.
  • Seri imalat parçalarında müşteri ile anlaşılan periyoda göre fiyat güncellemesi yapılmasını sağlamak.



Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri) Almanca(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)
B sınıfı

Satış Takım Lideri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Takım Lideri Satış Takım Lideri Maaşları Satış Takım Lideri Nasıl Olunur? Satış Takım Lideri Nedir? Satış Takım Lideri İş İlanları
Hakkımızda

AL-KOR 1970 yılında İstanbul Dolapdere'de kurulmuş günümüzde İstanbul ve Bursa fabrikalarında toplam 31.500m² kapalı alanda bulunan 2 fabrikası ile fa

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Yemekhane, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı.

Satış Takım Lideri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Takım Lideri Satış Takım Lideri Maaşları Satış Takım Lideri Nasıl Olunur? Satış Takım Lideri Nedir? Satış Takım Lideri İş İlanları