warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Yalova

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Başvuru Sayısı

466 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

466 başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Akkök Holding şirketlerinden Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş Yüzde 100 Türk sermayesiyle kuruldu. Aksa Akrilik, 315.000 ton/yıl üretim kapasitesiyle dünyanın en büyük, Türkiye’nin tek akrilik elyaf üreticisi konumundadır. Şirketimiz Türkiye'deki akrilik elyaf talebinin yaklaşık yüzde 69’unu, dünyadaki akrilik elyaf pazarının yaklaşık yüzde 17’sini karşılamaktadır. Aksa Akrilik, halıdan döşemeliğe, süveterden çoraba, iplikten el örgüsüne, kadifeden kilim, battaniye, tente ve endüstriyel filtrelere kadar çok çeşitli alanlara tekstil ve teknik tekstil hammaddesi tedarik etmektedir. 502 bin metrekarelik bir alanda kurulu Aksa Akrilik, 2017 yılının ilk 6 ayında pek çok kurumsal başarıya imza attı. Aksa Akrilik, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin düzenlediği 7’nci Kurumsal Yönetim Ödülleri’nde zirvenin sahibi oldu. Türkiye’nin önde gelen bağımsız kurumsal derecelendirme şirketi Saha’nın yaptığı çalışmada Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu’nu 9,60’a çıkaran Aksa Akrilik, 50 şirketi geride bırakarak, Kurumsal Yönetim Endeksi’nde en yüksek nota sahip 1’inci şirket oldu. Aksa Akrilik, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği’nin (İTHİB) 25 milyon dolar ve üstü ihracat yapanlara verdiği Platin Ödüller'de 42 şirketi geride bırakarak, birinciliğin sahibi oldu. Uluslararası derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Rating, Aksa Akrilik’i yüksek düzeyde yatırım yapılabilir kategoride değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notunu “AA (Trk)”, görünümünü “Stabil” olarak belirledi. Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 44’üncü olan şirket, Fortune 500 listesinde de 96’ncı sırada yer aldı. 5 kıtada 50’den fazla ülkeye ihracat yapan Aksa, uzun yıllardır olduğu gibi, bundan sonra da artan yatırım planları, yeni projeleri, ürünleri ve büyüyen iş hacmiyle dünya liderliği konumunu sürdürecektir. 

 

Yalova Fabrikamızda Acryluna Pazarlama ve Satış Direktörlüğü’nde görev almak üzere aşağıdaki niteliklere sahip Lojistik Uzmanı aramaktayız.

  • Örgün öğretim veren üniversitelerin İşletme, İktisat, Uluslararası Ticaret vb. gibi idari bölümlerinden veya Endüstri, İşletme Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • Tercihen Dış Ticaret konusunda bilgi sahibi,
  • Planlama ve stok yönetimi konusunda deneyimli,
  • Çözüm odaklı ve İş takibi yüksek,
  • Aynı anda farklı görevleri yürütebilecek,
  • İletişim becerisi kuvvetli,
  • Çok iyi derecede İngilizce bilen (Akıcı konuşabilen),
  • MS Office programlarına iyi derecede hakim,
  • Erkek aday için askerliğini tamamlamış,
  • Yalova, Gölcük veya İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden/edebilecek. 



İŞ TANIMI

AKSA’nın ana hammadde ihtiyacı doğrultusunda hammadde tedariğinin optimum düzeyde tutulması görevi kapsamında gerçekleştirilen lojistik ve satın alma faaliyetlerinin yürütülmesi.

Aday Kriterleri

En az 1 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Lojistik Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Lojistik Uzmanı Lojistik Uzmanı Maaşları Lojistik Uzmanı Nasıl Olunur? Lojistik Uzmanı Nedir? Lojistik Uzmanı İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler / Holding / Şirketler Grubu

Hakkımızda

AKKÖK HOLDİNG A.Ş. Ülke içinde öncelikle ihtiyaç duyulan alanlara yatırım yaparak, ülkemizin sosyal ve ekonomik g

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Kariyer.net üzerinden elektronik olarak ileteceğiniz kişisel bilgileriniz, Akkök Grubu şirketleri bü

Detaylı Bilgi

Lojistik Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Lojistik Uzmanı Lojistik Uzmanı Maaşları Lojistik Uzmanı Nasıl Olunur? Lojistik Uzmanı Nedir? Lojistik Uzmanı İş İlanları