warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Ankara(Çankaya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

221 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

221 başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER

  • Önbüro prosedürleri ve talimatları kapsamında, sorumluluk alanına giren tüm dökümantasyon ve faaliyetleri eksiksiz uygulamak.
  • Münferit, şirket ve grup misafirlerinin oda tahsisi sorumluluğunu üstlenmek ve bu işlem sırasında kat hizmetleri ve Teknik Servis departmanıyla sıkı işbirliği içinde arızalı odaları bir an önce tespit ederek arızasının en kısa sürede giderilmesini ve satışa sunulmasını temin etmek.
  • Kasa işlemlerinde, nakit akışı, kredi kartı ve döviz işlemlerinin prosedürlerinin sorumluluğunu taşımak, tüm cari ve kredi hesapları üzerinde etkin kontrol ve takip sağlamak.
  • Günlük Raporların incelemesini yapmak
  • Grupların sözleşmelerinde belirtilen sayıdan daha az konaklama gerçekleştirmesi durumunda No-Show uygulaması için satış ofisi ile irtibata geçmek ve gerektiğinde No-Show uygulanmasını sağlamak
  • Grup konaklamalarında grup yetkilisi ile mutabakat yapılması amacıyla grup proformasının hazırlanmasını sağlamak, onay alındıktan sonra faturanın kesilmesini sağlamak.
  • Konaklayan misafirlerin hesap kontrollerini günlük olarak yaparak yönetimce belirlenecek rakamın üzerine çıkan misafirlerden hesap tahsilatı gerçekleştirilmesini sağlamak.
  • Yönetimce belirlenecek gelir hedeflerinin yakalanabilmesi için efor sarf etmek.
  • Önbüro personelinin işlerini takip ederek eksik yönlerini tespit etmek ve işbaşında yapılan yanlışın eğitimini vererek düzeltilmesini sağlamak.

İŞ TANIMI

Kendisine bağlı tüm personelin misafirlere etkili ve verimli bir hizmet vermeleri için ön büro prosedür ve talimatları doğrultusunda misafir memnuniyetini esas alarak planlama, yönlendirme, kontrol ve koordinasyon çalışmalarını düzenlemek, sorumlu olduğu tüm alanlarda işletmenin ve bağlı bulunduğu grubun standartlarının uygulanmasını sağlamak.


Aday Kriterleri

3 - 5 yıl arası
Üniversite(Mezun)

Satış ve Pazarlama Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış ve Pazarlama Uzmanı Satış ve Pazarlama Uzmanı Maaşları Satış ve Pazarlama Uzmanı Nasıl Olunur? Satış ve Pazarlama Uzmanı Nedir? Satış ve Pazarlama Uzmanı İş İlanları